🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 336
  • 558
  •   1
Отговори
# 525
Защо Frosch не използва стъклени бутилки?

Стъклените опаковки не са идеално пригодени за перилни и почистващи продукти, тъй като стъклото се чупи лесно. Ето защо индустрията за почистващи продукти използва стабилни пластмасови опаковки. Но това не е единствената причина. Стъклото е много по-тежко от пластмасата. За да транспортирате един литър течност ви трябват около 500 г стъкло, но само 35 г пластмаса. Това се изразява в повече въглеродни емисии при производството и транспортирането на стъклени бутилки за еднократна употреба. Изследователи са стигнали до заключението, че стъклените бутилки за многократна употреба не са най-екологично разумният вариант.

# 526
Старая се да използвам възможно най безвредни и щадящи продукти вкъщи, особено след появата на децата. Разбира се продукта трябва да бъде и ефикасен и да измива добре. Използвам продукти на Frosch от доста време насам и те покриват критериите ми.

# 527
  • Plovdiv, Bulgaria
Моите критерии са да не дразнят кожата и да измиват добре. Плюс е ако са натурални и без много химия.
Използвам някои продукти на фрош и съм доволна.

# 528
Здравейте, критерии за почистващите препарати за съдове ми е аромата и да измиват добре и лесно съдовете.
Продуктите на Frosch не съм пробвала, бих се радвала да ги пробвам.

# 529
Държа всички препарати да са без силни аромати и хипоалергенни. За съдове ползвам бебешкия вариант на Фрош, като от време на време го редувам с някой от обикновените.

# 530
Да е качествен, да измива добре, да не дразни кожата на ръцете.Не съм ползвала Frosch. С удоволствие ще пробвам продуктите.

# 531
  • ВАРНА
Май аромата е водещ. И естествено промоции, нона продукти които съм ползвала и от които съм доволан.
Ползвала съм Фрош, но отдавна.

# 532
  • София
Използвам Фрош почти постоянно. Харесвам ги, защото са по-малко вредни за нас и за природата. Много ми харесва почистващия препарат за стъкла - имам много прозорци и с Фрош блестят.
За съдовете избирам препарати, които да измиват добре, за пода избирам по-щадящи течности, защото е от дърво.

# 533
Ползвала съм  продукти на Frosch най-вече за съдове... Старая се да използвам продукти по-малко вредни за мен и природата. Избирам и по-поносими за месечният бюджет. Не съм използвала за прозорци и стъкла ... така че не мога да коментирам.

# 534
Харесвам препарат, който да е икономичен, да прави хубава пяна, да се отмива лесно. Ако намеря такъв, повтарям покупката си.
Имат опит с Фрош гел с алое и препарата със сода, харесвам и двата продукта.

# 535
  • София
Да не дразни ръцете, да прави хубава пяна и да почиства добре.

# 536
  • София
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове?
Моите критерии са: съотношение цена-качество, аромат и наличие в посещаваните от мен магазини/ дрогерии
Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?
Не съм използвала марката Frosch до сега, но ще се радвам да се запозная с нея Animal Frog

# 537
Моите критерии са :
* да са екологични
* без животински съставки (веган)
* да не дразнят на кожата
* да ухае приятно
* да измива добре
*

# 538
  • София
Основното при избор на препарат за съдове е качеството на измиване, добрата пяна с малко продукт, лесно изплакване и приятен аромат. Екологичната опаковка също.
Фрош вкъщи се използва за миенето на съдове - винаги имам една малка бутилка, с която да мия ежедневно и голяма (за резерва) в шкафа, като от голямата доливам в малката щом се наложи.

# 539
Избирам продукти, които измиват добре съдовете, икономичени са и правят достатъчно пяна. Ползвала съм продукти Frosch и съм доволна от тях.

Общи условия

Активация на акаунт