🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 982
  • 558
  •   1
Отговори
# 510
Когато избирам препарат за миене на съдове се водя по качеството - да измива добре дори и по-замърсени съдове. Ако към този ми критерии препаратът щади кожата на ръцете и нужното количество за измиване е малко, това е бонус.
Не съм ползвала продукти на марката Frosch.
Бих ги пробвала с удоволствие.

# 511
Разбира се на първо място е това, да измива добре съдовете! От там нататък са да мирише добре, да не дразни кожата,  да е икономичен и не на последно място- цената...

# 512
В момента имам проблем с кожата на ръцете и избирам препарати, които не са прекалено силни и пълни с вредни химикали. Ползвам марката Frosch у дома в банята и в кухнята за почистване на мивката, плочките, стъклокерамичния плот на печката и за измиване на прозорците на апартамента.

# 513
Да е качествен, да измива добре, да не дразни кожата на ръцете.Не съм ползвала Frosch. С удоволствие ще пробвам продуктите.

# 514
Основен критерий при избора на препарати е да измиват добре съдовете, като в същото време да не са агресивни към кожата на ръцете.
Използвала съм марката и съм с много добри впечатления.

# 515
Основния  критерий  за избор на перилни и почистващи препарати  естествено  първо е качеството на препарата
Други неща са марка,аромат,цена:blush:

# 516
Основен критерий - безпроблемно да се справя с упоритите петна, да щади кожата на ръцете и да ухае приятно.
Харесвам продуктите на Фрош - използваме бебешките продукти за съдове, защото са безвредни, също така и Фрош за петна, пак за децата.

# 517
  • There I was on a July morning
Най-важен критерий е препаратът да измива добре съдовете, освен него - цената, ароматът.
Не съм използвала досега продукти на Frosch.

# 518
Да е качествен и да измива добре. Използвала съм Frosch за бебешките съдове и съм много доволна.

# 519
При изборът ми за мен са важни цената, качеството на продуктите и малко съм странна, но ги избирам и по цвят.
Не съм използвала Frosch досега.

# 520
Често използвани вкъщи.Любим ми е препарата с оцет.
Ползваме и бебешката серия!

# 521
Щадящи кожата, да измива добре и добри съотношения между цена качество... Не съм пробвала ваши продукти, но с удоволствие бих.

# 522
Възможно най-малко агресивен към ръцете, без микропластмаси и по възможност на промоция. Фрош използвам редовно.
Може би ще е странно, но виждам, че не съм единствена която избира препарат според цвета - в случая липсата на такъв, но предпочитам прозрачния вариант (понякога и baby) заради контейнера с дозатор, който използвам.

# 523
  • София
При избор гледам продукта като състав, мирис - да не е натрапчив и дали успява да измие съдовете с нормално количество продукт.

# 524
  • Велико Търново
Критериите ми са да почистват добре и да са възможно най безвредни като съставки.
Използвала съм и използвам в момента препарати на Фрош, дори заложих на тях за бебето ми. Ползвам препарат за миене на бебешка посуда, както и препарата за петна по дрехите

Общи условия

Активация на акаунт