🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 983
  • 558
  •   1
Отговори
# 495
Не съм използвала марката и нямам впечатления. А критерия по който избирам е промоцията.

# 496
Да, ползваме продукти на Frosh - от препарата за стъкло и прозорци, до препарата за баня и кухня, харесваме ги вкъщи и им се доверяваме редовно.
Избирам препарати по състав, приложение, съотношение цена-количество, дали е на промоция...

# 497
Предпочитанията са ми да почиства добре-това за мен е важно. Ползвам продукти от тази марка и съм много доволна.

# 498
Важно за мен е да измива много добре и да е икономичен. Ако предпазва ръцете - ще е супер.
Не съм ползвала продуктите .

# 499
За мен препарата е важно да измива добре с малко количество, също така да предпазва кожата на ръцете..Честно казано не съм използвала продуктите на Фрош

# 500
Искам едновременно с лекота да измиват дори и засъхнала мазнина по съдовете, и да щадят кожата на ръцете. Обикновено купувам препарати на промоция.
Frosch не съм използвала до момента, но ми е много интересно да ги опитам.

# 501
Критерият е качеството и икономичността. Не съм пробвала Фрош досега, но с удоволствие бих изпробвала препаратите на марката.

# 502
Критерия по които избирам е да измива добре, да не дразни кожата.

# 503
Изборът ми за препарат зависи от това да е със задоволително качество, добра цена, да пази ръцете и да образува повече пяна.
Не съм ползвала Ваши продукти, но с удоволствие бих ги пробвала. Simple Smile

# 504
При избор на препарати за съдове критериите ми са ефективността да премахва мазнини ; екологичността - да не е вреден за околната среда; да е деликатен към кожата на ръцете;
Използвам Frosch, защото удовлетворява всички мои критерии и впечатленията ми са повече от прекрасни, Препоръчвам Frosch на всички мои познати.

# 505
  • София
Основно гледам да не е със силен аромат, да измива добре и да е на добра цена. Харесвам Флаш и ползвам доста препарати на марката.

# 506
Избирам препарати спрямо предишния си опит с тях, искам да ми щадят ръцете и да измиват всичко.

От Фрош нямам лични впечатления.

# 507
Важно е да не ми изсушават ръцете, и да са ефективни при почистване на мазнини. Сега за пръв път чувам за марката Фрош и се надявам скоро да ѝ се насладя!

# 508
  • Mediterraneo
Не съм ползвала марката досега. Избирам продуктите по цената първоначално, после, ако ми допадне, се спирам на една и съща марка.

# 509
  • София
Предпочитам силни препарати за миене, тип "премиум", за да измиват блажните съдове. Най-вече пластмасовите кутии за храна се мият трудно когато са блажни и понякога се налага да ги сапунисвам повторно след изплакването.
Не съм използвала марката Frosch и нямам впечатления от продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт