🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 984
  • 558
  •   1
Отговори
# 480
Важни са ми ефективността, безопасността за здравето и околната среда, както и състава.
Използвал съм марката Frosch и впечатленията ми са положителни – продуктите са ефективни, с приятни аромати и не дразнят кожата.

# 481
При избор на препарат за съдове, особено за съдомиялна, критериите, по които избирам са на първо място качеството и след това и цената разбира се. Честно казано не съм ползвала таблетките за съдомиялна на Frosch , но пък от останалите им продукти съм много доволна.

# 482
  • София
Основните ми критерии са да измива добре и да не дразни кожата.
Не съм използвала продуктите на Frosch.

# 483
Да измива и почиства добре, да не дразни кожата и да е на достъпна цена. Използвам продуктите на  Frosch и съм много доволна.

# 484
Да измива добре и да не дразни кожата. Не съм използвала продуктите на Frosch.

# 485
  • София
Избирам ги по следните критерии - да измиват или изпират добре и да не дразнят кожата. Ползвала съм продуктите на Frosch и съм доволна.

# 486
За мен е важно да си справя добре с мазнините и да изпира добре. Аромата също е от голямо значение.
Харесвам продуктите и съм ги ползвала преди време.

# 487
Избирам по цена, да не ми дразни кожата на ръцете и да измива ефективно.
Фрош не съм ползвала, бих се радвала да пробвам.

# 488
  • България
Използвала съм марката Frosch преди време, харесваше ми,но не се предлагаше във всеки магазин и не бе винаги достъпна за бюджета на моето семейство.
Почистващите продукти, които избирам са предимно тези, които мога да си позволя, търсейки златната среда откъм цена и качество. Да имат приятен аромат, да са икономични и да не изсушават кожата на ръцете.

# 489
Да почиства добре, да не дразни кожата и да е на достъпна цена. Използвам много от продуктите на  Frosch и съм много доволна!🐸🐸🐸

# 490
Държа на препарата да е икономичен, ефективен и да ухае добре.

# 491
Да почиства отлично съдовете от замърсяванията и да предпазва кожата на ръцета. Преди много години може би съм ползвала от магазин за паралелен внос.

# 492
Критериите са ми добри отзиви за марката, да почистват добре и да остават чувство за свежест.
До сега нямам опит с марката, но определено имам интерес към нея и бих пробвала нейни продукти.

# 493
  • ВАРНА
Важно е качеството, ефективността и добрата цена. Държа да е щадящ и нежен към кожата.
Използвала съм препарат за миене на съдове на Frosch и съм доволна. Не знаех, че има таблетки за съдомиялна.

# 494
Критериите ми са да почиства добре ,да бъде ефективен и съотношението цена-качество да ме устройва. Frosh съм ползвала за миене на съдовете на бебето и препарат за почистване.Хареса ми!

Общи условия

Активация на акаунт