🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 985
  • 558
  •   1
Отговори
# 465
За мен е важно да измиват добре, да не дразнят кожата и да ухаят приятно. Имам добри впечатления от опита си с Frosch.

# 466
  • столицата
За мен е важно да не дразни и да не изсушава кожата на ръцете и да измива добре. Не съм използвала съм Frosch  досега, но бих пробвала.

# 467
Да не ми изсушава и без това сухите ръце.
Ползвала съм Фрош, доволна съм.

# 468
  • София
Най-важно е да измива добре ,да не е агресивен за кожата и да има приятен аромат.

# 469
  • при моите деца .....
Да измива добре.
Да е щадящ към кожата.
Добро съотношение цена-качество.

# 470
Ползвала съм Frosch, доволна съм от аромата и качеството.За мен важното е са почиства добре мазните съдове Simple Smile

# 471
Да не дразни и изсушава кожата на ръцете и да измива добре дори и със студена вода. Също така държа и да ухае добре.

# 472
Важните ми критерии за измиване на съдове са: да измива добре без много усилия, да щади кожата на ръцете и да не е скъп.

# 473
Здравейте,
от 10години използвам продукти на Frosch като екологично чисти и полезни за кожата с бадем.

# 474
  • София
Здравейте!
Избирам препарати, които са ефективни - да се използва малко количество, да мие и със студена вода, да не изсушава ръцете. Ползвала съм Frosch и съм доволна от аромата и качеството.

# 475
До сега не съм използвала продукти на Фрош.

# 476
  • София
Често вкъщи има препарати на Frosch.
Избора се свежда до чист състав, да не правят алергии и лесно да се изплакват.
Това е препарата, който купувам веднага щом свърши. Имаме котка и спокойно си чистя масата и плота с него.

# 477
Основният ми критерий при избор на препарат за съдове е измиване на повече съдове с по-малко количество препарат.
Ползвам доста от продуктите на Frosch и съм много доволна.

# 478
При избора на препарати за мен най-важно е да са максимално натурални,щадящи ръцете , да не дразнят кожата и да измиват добре.

# 479
  • София
Избирам препарати, които измиват добре, не дразнят кожата, имат приятен аромат и имат добро съотношение цена/качество. Не съм ползвала еко продуктите Frosch. Бих ги пробвала и в случай, че ми харесат, бих ги използвала в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт