🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 986
  • 558
  •   1
Отговори
# 450
Да са ефективни и да не са с много силен аромат. Използвам Фрош за детските съдове.

# 451
  • Бургас
Избирам продуктите им по качество и аромат.
Харесвам Фрош и съм много доволна.

# 452
Какво прави нашите препарати толкова специални?

Основната мисия на Frosch е да съчетава възможно най-доброто почистване с възможно най-висока степен на опазване на околната среда. Почистващите препарати на Frosch са с натурални активни съставки, които засилват почистващите свойства и същевременно се грижат за природата.

🐸 Дерматологично тествани формули, които не вредят на кожата ви;

🐸 Без микропластмаси, формалдехиди и парабени;

🐸 Без добавени аромати и алергени;

🐸 За перфектно почистен дом, в който се чувствате добре!

# 453
Държа препаратите за съдове да измиват добре и да са щадящи за ръцете. Ползвала съм Frosch, да, доволна съм, препоръчах го и на майка ми.

# 454
При избор на препарат държа да измива добре и да е щадящ към кожата на ръцете. Много харесвам цитрусовия аромат на Frosch.

# 455
Не съм използвала Фрош досега, ако знаех, че е немска по-рано щях да го направя.
Избирам гъсти ефективни препарати за съдове.

# 456
  • София
Обикновено избирам препаратите по аромат Grinning. Често ги сменям. Държа да измиват добре, обичам да има много пяна, но и лесно да се изплаква. Ползвала съм Фрош няколко пъти, харесва ми.

# 457
Когато избирам препарати се интересувам, дали са щадяши за природата и за нас. Дали продукта е с естествени съставки и е безопасен. Ползвам продуктите на Frosch и съм много доволна.

# 458
Ползвала съм продукти на Frosch и съм много доволна.Интересува ме продукти, които купувам да са щадящи кожата ми, както и околната среда.

# 459
Най-важно ми е да почиства добре и да има приятен и ненатрапчив аромат. Ако е щадящ към кожата още по-добре!
Продуктите на Фрош открих покрай второто ми дете преди около 3 години.

# 460
Основно да е качествен и да измива добре. Използвала съм Frosch  и ми харесва.

# 461
  • Пловдив
Основното за мен при избор на препарати е да почистват добре, без да увреждат кожата на ръцете. Пробвала съм Frosch, оправдаха моите очаквания.

# 462
Добра цена, икономичен препарат, аромат на чисто, а най-добре без аромат, щадящ към ръцете ми (ако ръцете ми се увредят от препарата отпада на момента). Ползвам от време на време Frosch и съм с добри впечатления.

# 463
Препаратите трябва да почистват добре, да ухаят приятно и да са максимално щадящи за кожата

# 464
Да е качествен и да измива добре , и да са максимално щадящи за кожата

Общи условия

Активация на акаунт