👁Big Brother👁 2024

• 50 681
  • 975
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Честито ....му вика Алекс , хахах
Анджела с това облекло, май и тук заработва, през чужди камери
Към мъжете- сериозно ли това кльощаво, плоско тяло и издялано, бледо лице ви привлича?
Пред рокличката с която Веселка влезе в къщата /особено гледана отзад/, "това облекло" на Анджела е консервативно като на монахиня... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 901
  • София
Веселка сама си постла да говорят така за нея, щом тя не вижда нищо обидно в своя външен вид и държи да си го покаже в цялата му прелест, значи няма нищо обидно в това и други хора да говорят за него... Коментирали, че била дебела...да така е и това за нея не е проблем, тя иска да го изтъкне и да го навре в очите на хората. Така, че всеки може да я обсъжда както си поиска, независимо дали се харесва на останалите, защото самата тя няма нищо против.

# 902
Веселка не е лошо момиче, но е много объркана. Не прави разлика между това да си ок със себе си и да се натрапваш. Ничии задници не искам да гледам. Слаби, дебели, BBL, все тая. Има си други предавания, след полунощ, за тези, които искат да зяпат задници. Лошото е, че като излезе от къщата и прочете коментарите, ще намери начин да се самоубеди, че проблемът е теглото ѝ. Не е.

# 903
  • USA
Абе, уж не е, но на Би Би Елката никой не й запомни името, нищо, че и тя се изтупа по гол гъзяк. Smile

# 904
  • Враца
Циганинът е гаден.
Като цяло , кастът е гаден, не мисля, че ще успея да го изгледам.

# 905
  • София
На мен пък са ми интересни, има потенциал. Все още няма подчертано силно присъствие, но и това ще се случи.

# 906
Ники, първия изгонен го слушах в сутрешния блок по Нова.
Слушах, но нищо не чух и не разбрах. Млад мъж без речник, без мозък... Трудна рал'та.
С какво е трябвало да блесне.
За какво е бил в къщата.
Кой изобщо го е одобрил на каста.

# 907
Кой изобщо го е одобрил на каста.
Снощи като го чух при Башар и Александра и аз това се запитах. Какво са видели в него, че да го избират сред толкова други хора, които вероятно са се явили на кастингите.

# 908
Трябва да има и един скучен образ, който да отпадне още в началото. Друга причина да го изберат аз не виждам.

# 909
  • София
Тези мъже вътре наистина ли си мислят, че са Алфа мъжкари? Joy
Смях в залата. Те не знаят нито как да говорят с една жена, нито как да поддържат разговор с нея. Толкова са елементарни, че чак е тъжно.

# 910
Трябва да има и един скучен образ, който да отпадне още в началото. Друга причина да го изберат аз не виждам.
Според мен са им трябвали няколко човека с едноцифрено ай кю, които има шанс да се закачт за траверса, че не могат да разчитат само на един образ. Та засега тва братленце и Гош дъ Мангал (всеки път се смея SatisfiedSatisfied) отговарят на тоя профил. Да видим, дали ще изскочи още някой с изоставане.

# 911
Те не знаят нито как да говорят с една жена, нито как да поддържат разговор с нея.
Че защо им е??? Thinking

# 912
То един път Ивонето с пребогатия си опит да налази Гош и до две е всмукан и овъртолен в щения. Хич няма да се сети да реве в изповедалнята, додето не  завършат секспроекта.
Ивоне си действа по мъжкото правило - важно е да намеря място, обектът не е важен.

# 913
  • Варна
Жал ми е за Виктор. Беба, дето зорлем се е направила на ромка само си чеше егото с него.

Адамовите ябълки се махат оперативно.

# 914
Жал ми е за Виктор. Беба, дето зорлем се е направила на ромка само си чеше егото с него.

Адамовите ябълки се махат оперативно.
И на него му стана жал за самия него си, като чу каква издръжка му обяви амортизираната държанка 😂.

Общи условия

Активация на акаунт