Търся съвет как да се справя с проблемна ситуация.
С бащата на синът ми (11годишен) се разведохме началото на тази година. Живеехме в друга държава и след развода се преместихме обратно в България с детето и останахме при моите родители. Детето започна училище тук, всичко е наред с това. След развода аз имам партньор,с който няколко години се борим да сме заедно.Голяма Любов. Детето се познава с него и уж няма проблем,но когато аз тръгна да излизам,било то и за 30мин се започват ревове,обиди към мен, и постоянно следене. Детето не иска майка му да прави се*с , за да няма друго бебе и той да остане изоставен. Много пъти сме говорили за това,аз съм над 40години, искам още едно дете,но не знам дали ще се случи. Всеки ден и постоянно обяснявам и демонстрирам колко го обичам,но кажа ли че ще изляза за малко циркът започва. Водя го постоянно с мен при новият партньор,детето се чувства ок там,но не ми позволява сама да мръдна никъде, за да не правя се*с. Баба му и дядо му малко стоят настрана от това,а аз вече не знам как да обясня,без да се стига до рев и обиди ,че и мама е човек и има нужда да излезе понякога и сама. Знам,че е ревност,знам ,че му е различно всичко,но с нищо друго той няма проблем ,освен с това майка му да излиза сама.
Вече за главата съм се хванала,нищо не мога да свърша,вечно са обяснения все едно не ми е син,а мъж.
Ще съм благодарна за някакви съвети,защото трудно се издържа вече,а не искам детето да страда.
Не съм скрила от детето нищо и съм му казвала винаги истината. С баща си подържат връзка почти ежедневно по телефона,но той дума не е обелил пред него за развода. Но то така си беще през всичките години,все аз и баща и майка.