Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 636
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
+ глас за HMI® OVENLORD.
Чисти най-ефикасно от всички обезмаслители, които съм ползвала.
Фурна, фритюрник, тенджери стоманени отвън по дъното. Дори едно зимно яке с мазно петно, което нито Вениш, нито Спот, нито дълга програма на пералнята 50 градуса успяха да махнат, е Овенлорда го пребори.

# 361
  • Благоевград
+ глас за HMI® OVENLORD.
Фурна, фритюрник, тенджери стоманени отвън по дъното. Дори едно зимно яке с мазно петно, което нито Вениш, нито Спот, нито дълга програма на пералнята 50 градуса успяха да махнат, е Овенлорда го пребори.

Има ли силен аромат? Аз дори с Циф и Медикс чистя с маска, защото ми става лошо.

# 362
Кажете сега къде да го търся в Пловдив. Физически магазин. В Метро, Кауфланд и Лекси го нямат в асортимента.

# 363
  • София
+ глас за HMI® OVENLORD.

Има ли силен аромат? Аз дори с Циф и Медикс чистя с маска, защото ми става лошо.
Ами има някаква миризма, химия е все пак. Плюсът му е, че много малко количество се слага и пак е ефикасен.

# 364
  • София
+ глас за HMI® OVENLORD.
Има ли физически магазин, откъдето може да се купи в София?

# 365
  • София
[quote author=Laurus link=topic=1699059.msg49031061#msg49031061 date=1734631047
+ глас за HMI® OVENLORD.
Има ли физически магазин, откъдето може да се купи в София?
[/quote]
Няма магазин за съжаление.
Бях купила от интернет една бутилчица 650 мл, мисля сега струва 11 лв, с доставката скъпичко излезе.
Но като излъсках всичко вкъщи реших да не играя на дребно. Поръчах от производителя голяма туба с безплатна доставка и уредих цялата рода и приятели. Доста по-евтино излезе.
(Преливане в 500 мл бутилчици от минерална вода не е добра идея, агресивен е и ги разтваря).

# 366
Моля, за съвет! В гардероба, в който прибирам само трикотажни памучни дрехи и спално бельо, има някаква специфична, не особено приятна миризма. Как да се отървя от нея?

# 367
Ами зависи от какво е миризмата, ако искаш трайно решение, но общо взето докато откриеш източника, слагай ароматизатори за гардероб.

# 368
  • Somewhere far away
Много искам да си взема  коледна завеса. примерно ето такава:

https://www.lampite.bg/brilagi-led-koledna-zavesa-300xled-8-funk … 1-2m-toplo-bjala/

обаче това което ме спира е факта , че не знам как се поставя и как се закрепя така че да не падне при най-лекото побутване. някакви идеи /съвети?

# 369
  • Street of Dreams
Aз си ги закачам на кукичките на завесите - много е лесно.

# 370
  • Somewhere far away
Имаш отделни кукички или ? може ли нагледно да се покаже.

# 371
  • Street of Dreams
Имаш отделни кукички или ? може ли нагледно да се покаже.
Не, не - нали завесите са закачени с кукички за релсите. Просто закачам кордата на лампичките за тези кукички и ги оставям да си висят надолу. В момента не мога да направя снимка, но дано ме разбра.

# 372
Здравейте, може ли съвет как да почиствам диваните? Минавам ги с прахосмучка и парочистачка, но не знам дали е достатъчно.

# 373
Здравейте, може ли съвет как да почиствам диваните? Минавам ги с прахосмучка и парочистачка, но не знам дали е достатъчно.
Зависи колко и как се ползват и замърсяват. В общи линии периодично може да викнеш почистваща фирма да ги пере или ти да си ги переш с перяща прахосмукачка, ако имаш. Аз моята я разкарах преди години и лятото викам фирма за почистване.

# 374
  • На брега на реката
Някой да има опит за премахване на силикон от дреха?

ММ помагал на сина , да си поправи тоалетната и е направил някалко петна да долнището на екипа.
Материята е синтетична, от тези гладките, леко лъскава

Общи условия

Активация на акаунт