Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 618
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Момичета как почиствате кожените си дивани?

# 496
Само с влажна кърпа.

# 497
  • Варна
... И след нея парафин на мека памучна кърпа

# 498
Аз съм взела за кожен салон на кола препарат от Мосю Бриколаж (не помня името, но на етикета има костенурка), вероятно ще е подходящ и за кожени дивани. От специализиран магазин за продукти за коли ми го препоръчаха (при тях нямаше от същия), че бил най-добър за почистване и текуща поддръжка на кожа. Не е за мен, така че не мога да дам отзив след ползване, не знам синът дали го е ползвал, но и да е, не е достатъчно продължително.   

# 499
Здравейте, кажете ми с какво мога да изчистя следи от тиксо по лакиран гардероб без да го нараня. Опитах със олио ми казаха ама освен, че го омазах нищо друго не стана🙂

# 500
  • Пловдив
На първо четене се сещам за спрей WD40.Той е някакъв мултифункционален, би трябвало да помогне.

# 501
Тийнката е изкипяла прясно мляко върху котлона.
Как да почистя безопасно?

# 502
Има ли начин да почистя за боядисан бял ръб на гуменки? Изпрах ги, обаче като са се отцеждали се е оцветило.

# 503
Здравейте, кажете ми с какво мога да изчистя следи от тиксо по лакиран гардероб без да го нараня. Опитах със олио ми казаха ама освен, че го омазах нищо друго не стана🙂
С дегримьор за лице.
Другият вариант е лакочистител.
И с двата съм махала успешно и бързо.

# 504
В никакъв случай лакочистител върху лак. Много голям шанс да разяде лака и да направи отвратително мазало.

# 505
О, да! Пропуснах частта, че е лакиран.
Не с лакочистител върху лак. Само дегримьор.

# 506
Хей тва с лакочистителя не става да🙂 усетих се. Дайте нещо друго, имам само мицеларна вода, специално за това да купувам дегримьор не ми се ще нещо🙂

# 507
Казваш, че с олио не става. А като го намаза, опита ли малко да потъркаш с грапавата част на гъба за съдове?

# 508
  • Варна
 За котлона( имам същия) трудно се почиства, но все пак с оцет и сода , когато е топъл( но не включен!) и търкане с дом.гъба или кърпа. Не смея да ползвам обезмаслител точно на този котлон.
 За гуменките - паста за зъби / сода с оцет и търкане.

# 509

Тампон с етилов спирт. Аз така ги махам, ако е силен спирта с малко вода разреден.

Общи условия

Активация на акаунт