Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 621
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Даже отначало с чиста студена вода, многократно. Повечето кръв ще излезе дори само с това.

# 301
Ако беше дреха да - обилно с вода на чешмата. Но дамаската се предполага, че е на мебел някакъв и по-добре с по-малко мокрене.

# 302
Подкрепям за водата. Не мокрете. Даже, ако петното е малко- ползвайте напоена с кислородна вода клечка за уши.

# 303
Е аз влажна кърпа имах предвид, не заливане с вода... То и с кислородна пак няма да е обливане, естествено.

# 304
Кислородната вода няма ли опасност да обезцвети дамската?

# 305
Има. Механизмът на избелване е същият както при белина, просто различен източник на атомен кислород. Ако е много светла дамаската, сигурно няма да има забележима разлика.
Но това беше причината че писах първо колкото може да се махне с кърпа само с вода, за да се повтори по-малко пъти това с кислородната вода ако изобщо има нужда.

# 306
Момичета, моля за помощ - как се включват големите котлони на печка AEG? Четох, пробвах и пак и пак... не успявам

# 307
При мен нямаше никакво избеляване. Според мен изобщо не може да се сравнява с белина.

# 308
Да не би котлона да е заключен? Опитай се да задържиш пръста продължително на ,,копчето,,. Ако е заключен ще издаде звук и е готов.

# 309
Хитринка за премахване на загоряло от глиненото капаче на гювече?
С телчето излиза, но мнооого трудно.

# 310
Хитринка за премахване на загоряло от глиненото капаче на гювече?
С телчето излиза, но мнооого трудно.
Сложи го в по-голям съд с вода и оцет за няколко часа, аз така си чистя решетката на печката, или с обезмаслител

# 311
  • На брега на реката
Ако е гледжосано може да го накиснеш, ако ли не, да не останеш без капаче?!?

Моя приятелка си купила сач, пробвали го и много има харесало, обаче не могла да го измие и вечерта го накиснала във вода. На сутринта, сача го нямало. Разкиснал се във водата.
Не знам дали е възможно в този случай, но се сетих за тази комична случка. Joy

# 312
Всички гювечи са от печена глина, няма как да се размият във водата. Не знам този сач менте какъв е бил, но и сачовете трябва според мен да са печени.

# 313
Сачът не се мие с вода.

# 314
Може, не споря. Но не бива и да се разтваря във вода. Все пак е съд, а не изсъхнала глина. То и за плочата ми за пица е казано да не се мие много много, все пак малко разрешават. Но не мисля, че ще се разтопи от вода.

Общи условия

Активация на акаунт