Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 593
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • There I was on a July morning
Благодаря за споделения опит с петната от лепило, макар и да не е положителен!
Май дрешката ще остане за домашна употреба, освен ако не измисля нещо друго.

# 571
  • Асеновград
, ама явно не сме само запоявали Simple Smile
Скрит текст:
Е, то пак спойка, де.Ill

# 572
  • Благоевград
Здравейте!
Нацапали сме ключа за осветлението в кухнята с мастило от химикал, но не сме видели кога е станало. Вече има поне 3 дни със сигурност. Опитах да търкам с мокри кърпи, тс, не стана. С какво друго мога да го изтрия? Повърхността и бяла, гланцирана. Бая скъпички бяха ключовете, а като гледам това петно ми става лошо.

# 573
  • до най-прекрасния мъж
Спирт. Ако имате такъв за горене, още по-добре. Едно време търкахме чиновете със спирт за горене, за да падне химикала, с който са надраскани. Светваха, всичко падаше.

# 574
Здравейте!
Нацапали сме ключа за осветлението в кухнята с мастило от химикал, но не сме видели кога е станало. Вече има поне 3 дни със сигурност. Опитах да търкам с мокри кърпи, тс, не стана. С какво друго мога да го изтрия? Повърхността и бяла, гланцирана. Бая скъпички бяха ключовете, а като гледам това петно ми става лошо.

Спирт. Това е за химикал и не поврежда. Всъщност даже е полезно да се минават от време на време с памучен тампон, напоен със спирт. По някои повърхности остава едно бяло замъгляване като изсъхне спиртът, но не е опасно, пада с мокро веднага. То е просто отлагане.

# 575
  • Пловдив
Ако нямаш спирт и лакочистител става Wink.

# 576
Ако нямаш спирт и лакочистител става Wink.

По-добре не. Не всички пластмаси издържат на ацетон. Но може да се използва одеколон, афтършейв и прочее.

# 577
Смес от веро+оцет+омекотител в равни количества отлично почиства до блясък стъкла..,витрини,огледала.Напръсква се повърхноста  и се подсушава със суха микрофибърна кърпа.

# 578
Здравейте прекрасни,
Моля тези, които ползват pink staff за малко информация - това нещо може ли да се ползва вместо Вениш или като обезмаслител? Може ли да пера дрехи с него? Намазвам и пускам в пералнята, например? Ще изкара ли петно или обратното - ще остане петно, където дрехата е била третирана?

# 579
  • Пловдив
Момичета, дали има начин да се "удължи", т.е настави някак частта, която се закопчава на яке, което ти е тясно? Simple Smile
Ама как го обясних... Blush с цип е.

Тоя Пинк за мен е ала-абала...имам пастата, не е нищо уау.

# 580
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!

Пробвай с магическата гъба.

# 581
Ключове успешно съм чистила точно с магическата гъба.

# 582
  • Бургас
Момичета, дали има начин да се "удължи", т.е настави някак частта, която се закопчава на яке, което ти е тясно? Simple Smile
Ако съм разбрала правилно въпроса, то якетата за бременни/ бебеносене имат един удължител, който е за такива цели. Не знам дали шивач може да направи подобен. Прилагам примерна снимка
Скрит текст:

# 583
  • до най-прекрасния мъж

Тоя Пинк за мен е ала-абала...имам пастата, не е нищо уау.
Някаква платка тип тези за бременни или бебеносене? Нямам идея, обаче как точно може да се изпълни. Най-вероятно да се ушие платка и да се поставят подходящи ципове от двете страни. Друга идея не ми идва.
The Pink stuff имат много продукти. Аз ползвам пастата, купих си даже две кутии - за банята и за кухнята. Аз съм много доволна. Излъска без особено търкане и без миризма на обезмаслител, която да дишам, доста засечени плочки в къщата ни, обитавана от възрастен човек. Лъскам си с нея плочките в банята, също мивката. За пране евентуално ако имат някакво пръскало, но не съм ползвала. Пастата е абразив, тип Циф крем, но е доста гъста и икономична. За мен си струва.

# 584
Аз ползвам пастата за белите подметки на обувките, справя се отлично.

Общи условия

Активация на акаунт