Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 508
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Мерси за отзива за четките.Ще поръчам на ММ да купи, че той с ремонти се занимава и всеки ден е в някой магазин за материали.

Мивка Фат най-добре според мен изглежда след намазване с добрият стар Доместос.Рядко го правя заради миризмата, но определено мивката чистена с него пълни душата! 😆
И то с белия доместос.

# 631
Каква е разликата между белия, зеления и синия Доместос?

# 632
Когато избипахме диван, взехме такъв със свалящи се калъфи на възглавниците и седалките. Махам пера ги, суша и отново поставям.

# 633
Свалящи се калъфи са благодат. Сегашния ни диван не е, но е с много хубава дамаска, която лесно почиствам след внуците с влажна микрофибърна кърпа и малко сапунена вода. После пак с микрофибър и чиста вода и е готов. Въобще съм фен на микрофибърните кърпи Wink Всичко обират.

# 634
Привет! Може ли да ми препоръчате фолио за прозорци? Не съм ползвала, трябва да ми нещо, което сама да поставя лесно върху прозорци, чувала съм за такова фолио, но не знам какво точно да купя, откъде, на размер ли е...

# 635
Преди много време съм купувала от Бриколаж за фолиране прозорец на баня. Бяха на ролки и ти режат на метър. Вероятно и в други строителни магазини ги има. Лесно се слага.

# 636
Има и в Юск. Започваш отгоре надолу, като притискаш с някаква шпатула или стара дебитна карта, нещо подобно. Ако все пак стане мехурче с въздух, внимателно го пробиваш с игла и изкарваш въздуха.

# 637
  • оттам, откъдето започва България
Има и в Практикер, Темакс.

# 638
В Бриколаж има фолио за стъкла без лепило, нещо като наелектризирано е. Може да се отлепя и залепя без следи. Сложих такова на прозорец в баня и нищо му няма 3г въпреки, че се мокри.

# 639
А какво е предназначението на фолиото за прозорци?

# 640
Ами, при мен е за да не ми гледат комшиите ненките докато се къпя😂

# 641
В Лидл също пускат такова фолио

# 642
Аз купих такова фолио от китайски магазин, но не е същото като купено от магазин за
тапети преди време. Сегашното е повече хартиено и по-тънко, иначе ми свърши работа.
В магазин за домашни потреби също попаднах на ролки лепящо фолио, но не съм се загледала какво
точно е. Имайте предвид, че са с различно качество и дебелина на листа, то и по цената си личи.

# 643
Момичета, моля за помощ- с какво да изчистя петна от трева от бели кожени маратонки.
Опитах със сапун за петна. Станаха по-светли, но са все още зеленикави петаната.

# 644
Има и в Юск. Започваш отгоре надолу, като притискаш с някаква шпатула или стара дебитна карта, нещо подобно. Ако все пак стане мехурче с въздух, внимателно го пробиваш с игла и изкарваш въздуха.
За да могат да се избутат мехурчета, ако се появят такива и за по-лесно поставяне на фолиото, предварително намокряш хубаво стъклото/прозореца с вода. Слагаш я в някакво шише с пулвелузатор и пръскаш хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт