Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 489
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Вода+ течен сапун.

# 646
Майка ми пръскаше с препарат за прозорци и избутва мехурите с дебитна карта. Вече толкова се е усъвършенствала , че и балони не стават 😆😆. Иначе , трябва да се гледа какво фолио се купува. Има с лепило на него, то е по- трудно за залепване и отлепване. В Бриколаж има доста модели, включително и цветни.

# 647
Момичета, моля за помощ- с какво да изчистя петна от трева от бели кожени маратонки.
Опитах със сапун за петна. Станаха по-светли, но са все още зеленикави петаната.

С паста за зъби или Циф ги махам аз.

# 648
В предаването "Кой да знае" имаше точно такъв въпрос как да се сложи фолио на.прозорец без да се получат мехурчета. С препарат за чистене на стъкла се пръска стъклото и се залепва фолиото. Изгледайте тази част. Там Глория го обясни подробно.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 12:52 от Анонимен_7

# 649
Това е логично, но напръскането не пречи ли на залепването? Или като изсъхне лепилото хваща?

# 650
  • до най-прекрасния мъж
Идеи как да махна петно от монтажна пяна от детско преходно яке - лилаво е на цвят? Едрото падна лесно, като изсъхна, но остана петно. По памучния анцунг на ММ също има, но е тъмен цвят и може да не остане (не съм го изпрала още), а и там са ситни пръски. Докато детето се мацна на прясно нанесената пяна и петното си е голямо.

# 651
Това е логично, но напръскането не пречи ли на залепването? Или като изсъхне лепилото хваща?

Аз си залепих като напръсках обилно с вода и след това избутах с една пластмаса да не остават мехурчета.
Така си беше написано на инструкциите на фолиото. С препарат не съм сигурна дали лепилото няма да се съсипе.

# 652
Не знам в тъмното какво точно се вижда , но няма мехурчета , фолиото не е мръднало вече трета година. Лепено е с препарат за прозорци ...

# 653
  • Sofia
Аз с чиста вода съм го лепила и пак е ставало.

# 654
АК47, това от вътрешната страна на прозорците се слага, нали? Достатъчно ли е да не ме виждат отсрещните? Предполагам, че през деня не се вижда, но ако е запалена лампата у нас ще се вижда. А през деня достатъчна ли е светло? Имам само едни полу-тънки пердета и това дали ще ми свърши работа вместо дебели или щори?

# 655
ROSMAN,снимката е отвътре. Когато погледна отвън , виждам какво има вътре, макар и размазано. Предлагам да се вземе същия тип фолио, но цветно. Лепи се по същия начин!

# 656
Благодаря!

# 657
Здравейте,  с какъв препарат да почистя черна гранитна мивка Фат? Много котлен камък има по нея. Засега я чистя с Циф, но пак не се маха котления камък. Когато купувахме мивката ми казаха да си купя от тях специален препарат, но цената му е доста висока и не си го купих.

# 658
Моята е черна и най-добре се чисти с червен оцет. Малко мирише, но изветрява бързо.

# 659
Моята е черна и най-добре се чисти с червен оцет. Малко мирише, но изветрява бързо.
Благодаря! Ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт