Априлче 2025г./тема 2/

• 29 762
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Аз бях на народен концерт на открито в 7ма седмица някъде и доста се бях притеснила, но нищо му нямаше на бебчето. Тогава ме успокоиха доста момичета, които са ходили на големи концерти по време на бременност.
Hariom1, ако бременността ти е нормална и се чувстваш добре, защо не 🤗☀️🍀 а и като знаят предварително на какъв етап ще си със сигурност ще го имат предвид при подготовката ❤️
Не вярвайте на суеверия 🌷

# 76
Не знам дали е суеверие или поверие, но е факт, че се случи. Отбелязвам, че съм го чела миналата година. Тоест не съм си мислила, че това е знак, и не съм правила мисъл-форма.
Вярвам, че някои неща народа е запазил, не случайно.

# 77
Просто аз не вярвам в суеверия и за мен това при теб е злощастно съвпадение. Съжалявам, че така се е получило. Нашите кумове не чакаха дете, но аз съм с 10 инвитро процедури...имам и загуби. Моля, не вярвайте на такива бабини девитини(нищо лично към никого), просто се забавлявайте и бъдете щастливи! ❤️❤️❤️🤗

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 12:26 от Kactus

# 78
Чакайте да прекъснем дискусията с друга тема,която е в моята глава 🤣
Какво ще правите за Коледните празници?Ще пътувате ли?
В нашата фирма тя не е българска и почиваме само 24 и 25 и или ще съм болничен или ще съм си унас...добре де ама синът ми си иска дядо Коледа при баба му която е във Видин...отделно зълва ми е лаборант и изследваше днес туберколоза малко ме е страх да сме заедно отделно са едни безкрайни купони и не на последно място със свекито не сме в топ отношения и съм в дилема ...Вие събирате ли се с много хора 10 15 човека в помещение ?

# 79
Hariom1, много ми е далеч все още Коледа 😅 ако няма болни, не виждам проблем да се съберете. Вече съвсем отделен е въпросът чисто емоционално дали ще ти е комфортно ❤️ Направи го както го чувстваш 🤗

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 00:53 от Не се сърди, човече

# 80
Момичета, как ви е сънят?
Успявате ли да спите по цяла нощ? Аз се будя по някое време и после 1 час се въртя, заспивам някакъв неспокоен сън след това и сънувам супер цветно - единственият бонус от цялата работа 😄

# 81
Аз съм абсолютно по същия начин. В началото спях непробудно, а напоследък се будя по няколко пъти 😁

# 82
Ние няма да пътуваме, ще сме си в София, единия ден при моето семейство, другия при другото и така. Аз от средата на декември до януари съм отпуск и съм го планирала след това да излезна болничен до майчинството.

# 83
Добро утро, прекрасни. Събуждам се с огромно притеснение. Не съм ставала цяла нощ да пикая, а по принцип ставам на всеки два часа. Освен това имам светло кафяво зацапване. Ще звънна сега на клиниката веднага, но междувременно питам и тук. "Не питай старило, питай патило."

Моля ви, не се карайте и нека да си запазим групичката, за да си помагаме и обменяме опит.  ❤️
Мъчно ми стана да изчета всичко вчера (чета почти всичко, защото винаги намирам нещо полезно и откъде да знам, че "темата" ще е ... не точно за бебенцата. Мисля, че затова бяха изтрити коментарите, не заради нещо друго.)
Пожелавам ви хубав ден и скоро всички влизаме в четвъртия месец, дано вече отшумяват гадните симптоми и започнем да се радваме на прилив на енергия. ❤️

# 84
Ние още не сме мислили за празниците, но по всяка вероятност, ще сме си в семейна обстановка. Аз от както съм бременна ми се засили обсесията по чистота към храната, помещения изобщо всичко🤯 та нито ми се ходи по хотели, нито по ресторанти, а от цигарен дим направо ми се повръща дори от айкос🤢🤢🤢
Относно сънищата буквално от ден 1 на бременността сънувам всяка вечер и то мега шантавите сънища😅😅 + будя се задължително да пишкам- дори и да не ми се пишка много ми стана като навик. Ии понякога се будя към 6-7ч сутринта наспана😬😅
Мила, не знам в коя седмица си, но аз съвсем в началото имах такова зацапване и от тогава съм на Утрогестан, който скоро спирам.
С миналата ми бременност орез първия триместър (тогава не приемах прогестерон)  имах зацапвания всеки месец покрай липсващата дата на МЦ и ми го считаха за нормално. Не съм имала отлепвания и тн. Вярвам, че всичко ще е наред при теб и добре си решила да запишеш преглед🙏🏻🍀

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 10:48 от MariaNicko

# 85
Да, кажа и аз, че също се будя често през нощта, много цветни сънища имам. Но става все по-добре, в началото почти не спях, не можех и удобна поза да си намеря. Всичко се нормализира, отминава, важно е накрая да гушнем нашите мечти.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 10:58 от bubanka

# 86
Мила, щом е кафява кръв, не се притеснявай ♡ Това показва, че не е прясна кръвта и в момента изтича стара кръв. В коя седмица си и пиеш ли аспирин или Натаспин? Отиди да те погледнат за твое спокойствие. Иначе не се притеснявай за нощното ставане или за липсата му. Аз така се притесних, че 3 дни само ми се гади без да повръщам и вчера си наваксах Grinning

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 06:51 от Kactus

# 87
Мила, щом е кафява кръв не се притеснявай ♡ Това показва, че не е прясна кръвта и в момента изтича стара кръв. В коя седмица си и пиеш ли аспирин или Натаспин? Отиди да те погледнат за твое спокойствие. Иначе не се притеснявай за нощното ставане или за липсата му. Аз така се притесних, че 3 дни само ми се гади без да повръщам и вчера си наваксах Grinning

Ох, с това повръщане...тези дни ме побърка и мен. Не пия аспирин или натаспин. В 13та седмица и 0 дни съм точно днес 🤣 чудя се откъде е тази стара кръв, при положение че в сряда бях на преглед и нищо нямаше. Обаче ме гледа с вътрешен и външен ехограф. Да не би нещо от вътрешния да е...

# 88
Мила, напълно възможно е да е от вагиналния преглед, не се притеснявай и пиши след прегледа Purple Heart
По принцип шийката е много чувствителна и може да е от нея. Дано и повръщането да спре вече.
Мики, ти в коя седмица си? При мен също започнаха ярки сънища, но и ранно ставане. В момента съм в 13+1г.с.
Скрит текст:
Радвам се, че вече всичко е наред между нас ❤️ понякога добрите приятелства започват с пререкание 🍀Щатлива съм да сме тук и да се подкрепяме
🤗

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 12:23 от Kactus

# 89
Мила, напълно възможно е да е от вагиналния преглед, не се притеснявай и пиши след прегледа Purple Heart
По принцип шийката е много чувствителна и може да е от нея. Дано и повръщането да спре вече.
Мики, ти в коя седмица си? При мен също започнаха ярки сънища, но и ранно ставане. В момента съм в 13+1г.с.
Скрит текст:
Радвам се, че вече всичко е наред между нас ❤️ понякога добрите приятелства започват с пререкание 🍀Щатлива съм да сме тук и да се подкрепяме
🤗
Благодаря ❤️, много се радвам, че всичко е наред! И аз се извинявам, ако съм реагирала остро.
Вече съм в 12+6, и започвам да се чувствам все по-добре! Това с втория триместър ми харесва, и нямам търпение да влезем в 4-ти месец.
Пожелавам на всеки да гушне, своята мечта. Пътят не е лек и ще се радвам да се подкрепяме.

Общи условия

Активация на акаунт