Априлче 2025г./тема 2/

• 27 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Смолян
rali Радвам се, че всичко е наред.

Мерих с домашното уредче 3 часа след хранане и показа 4,3. Струва ми се, че е в норма захарта. Ще я пусна и с кръвните.

Кактусче, измъчите този мъдрец. Не стана ли време за ваден?
Идеална е!

# 331
Луничке, супер е 🤗❤️❤️❤️ Иначе мен продължава да ме боли, но се надявам да спре да расте и да изкарам още малко преди операцията. 🥺😁 Нооо, много боли 🥺

# 332
Кактус мен също ме боли и се мажа с ел*гел от хладилника много  ми помага

# 333
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Някой разбира ли от тези резултати за тромбофилия? До колко трябва да се притеснявам? Трябва да уточня, че съм и с анемия Таласемия ако има значение.

# 334
Дами някоя от вас да има болки ниско долу - между корема и началото на триъгълника? От вчера като ставам, ако се въртя и навеждам усещам като опъване и не знам дали е за обаждане на АГ или просто ми се разтягат мускулите. Имам преглед чак в петък... не е силно и непоносимо, но е странна болка и не съм сигурна дали е за притеснение. Sweat Smile

Също така се включвам към жаждата хаха както не можех да пия вода, защото ми се гадеше и от нея, така в последните дни ми се пие постоянно.

Мина ми най-накрая гадната хрема, която влачих 2 седмици и се чувствам по-добре, но уви умората още ме мъчи по цял ден. Не мисля, че някога ме е мързяло толкова, колкото през бременността.

Вие как сте? Имате ли още неприятни симптоми?

# 335
Здравейте, момичета . Усещате ли бебето - движения, или още не?

# 336
# 337

И аз. Исках да знам, че това е напълно нормално 😀❤

# 338
Ели Аз имам болки на различни места, но са краткотрайни и не мисля, че са кой знае какво.

И аз още не усещам бебока въпреки, че понякога усещам малки гъделичкащи балончета. Най-вероятно са газове. Още съм в 13та седмица и според мен е твърде рано. Иначе плацентата е задна и знам, че по-рано се усещам бебето, но още е твърде рано.

Днес не ми се гади толкова и почнах да се притеснявам. 😃 Иначе последните 2 вечери си беше силно гаденето. Утре е звъня да запазя час за пренатален, че бебето ще се роди докато се начудя къде и как.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 20:21 от Пълнолуние

# 339
  • Смолян
Луничке, супер е 🤗❤️❤️❤️ Иначе мен продължава да ме боли, но се надявам да спре да расте и да изкарам още малко преди операцията. 🥺😁 Нооо, много боли 🥺
Имали кой да ти донесе от Гърция Мундисал гел? Вълшебен е за зъби и венци не само при бебета.

# 340
Как сте бъдещи мами❤️🤗🤗
Искам да попитам кога мислите да започнете с пазара за бебчетата🤗🤗❤️❤️

# 341
Рали, много ти благодаря за препоръката 🤗
Аз също от два дни имам подобрение относно гаденето ☺️

# 342
Ох момичета, от днес усещам, че се разболявам, боли ме гърлото и ми текат малко сополи. В 15 г.с съм и се притеснявам дали настинката ще повлияе по някакъв начин..

# 343
За лекарства от Гърция, ако нямам ходене до там, то съм писала по Viber на Аптеката Промахон и са ми ги доставяли. Преди така съм поръчвала Кломифен. Искаха ми рецепта, която им изпратих на снимка и ми изпратиха линк за плащане. След 2 дни ми го доставиха. Малко скъпа беше доставката, но много по-евтино, от колкото да се занеса до границата.

Записах си гелчето и ако имаме ходене ще напазарувам. Благодарство, Рали.

Кактусче Радвам се, че си по-добре.

За покупки мисля най-рано към 7я месец. Ще видим какво ще ни дадат приятели и тогава ще видим какво да запълваме. Този път мисля да не се отпускам с пазара, ще вземем основните неща . Ако ни е нужно нещо, то в движение ще взимаме. Спалните ни са малки и не мисля да се затрупваме с неща.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 21:03 от Пълнолуние

# 344
И ние мислим към 7 месец, но ще взимаме доста неща от познати, та каквото остане ще купуваме. Иначе много се заглеждам към бебешки дрешки и се изкушавам, а сега пък покрай черния петък ще има доста намаления според мен, но ще ми е раничко да купувам.

Общи условия

Активация на акаунт