Отговори
# 480
  • София
Вчера Афра цял ден е снимала в имението до късно вечерта, очевидно. Пишат, че вероятно е станало нещо със Синан и тя е избягала, дошла е с такси по чехли. Вече дали е така, кой знае. А и защо ако избяга ще ходи точно там.
Иначе такъв флашбек вече ми се струва доста безсмислен да снимат, а и е глупаво.

# 481
Вчера Афра цял ден е снимала в имението до късно вечерта, очевидно. Пишат, че вероятно е станало нещо със Синан и тя е избягала, дошла е с такси по чехли. Вече дали е така, кой знае. А и защо ако избяга ще ходи точно там.
Иначе такъв флашбек вече ми се струва доста безсмислен да снимат, а и е глупаво.

Ако е така, отива там, защото Сейран се чувства сигурна само със Ферит, знае, че ще я защити.

# 482
А и там Синан няма да посмее да дойде. Има охрана, а при майка й не. Ха, дано!

# 483
Аби е при майка ù. Реално Аби е професионален убиец, не Ферит...ама айде филм да става и това недомислие ще преглътнем 🤭
А и там Синан няма да посмее да дойде. Има охрана, а при майка й не. Ха, дано!

# 484
Обаче Аби е на страната на Синан.

# 485
Ще е глупаво та тичаш да те спасява  човек , който ти е казал , че не иска да те вижда повече. Ама те лъжкиня  я направиха , че защо да не е и глупачка. И ще си живеят щастливо Феро, Дияр и Сейро. Смях !
 Надявам се да снимат ФБ.  И без това причината за раздялата е толкова нелепа , че дано да има и още нещо.

# 486
Аби последно го видяхме, заел мястото на Халис ага в конака и чакаше кафето си от новата прислужница.
Но... страховете на някои от нас, че са подготвили на Сейран събата на Пелин май ще се оправдаят.

# 487
  • София
Тя не тича при Ферит, имението е нейно, има си охрана и онзи не може да влезе.
Кой знае какво са снимали. Пишат, че влиза вътре при тази сцена, което изключва флашбек.
Кака не е снимала в имението тези дни, поне за вчера е сигурно.
Тези сравнения с Пелин са ми много странни, нищо общо не виждам.

# 488
Аз не искам Сейран да ходи да иска помощ от Ферит. Искам да осъзнае желанието му, да си направи изводите и сравненията и да продължи напред. Видно е, че не желае и Синан, да го оставя и него и да търси щастието си другаде. Поне борбената Сейран да върнат, да иде да учи, да бъде самостоятелна. Млада е, другото ще дойде.

На мен вчера сякаш ми се мярна, че и този Джем/Синан е в имението.

# 489
Съмнение, че Синан е намерил Шефки.

😂...развиваме и ние сценарии тука 😂

# 490
Мечтите на фендома: среща между Синан и Ферит

Сега ще спя спокойно, лека и на вас.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 23:57 от ani.zaiche

# 491

Рано или късно ще са щастливи Heart

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 00:43 от Милена Тодорова 756835

# 492
  • София
Аз този път съм решила да вярвам на Емрулах, който между другото е много последователен в писаниците си и чакам тези вкупом да ги разкарат до няколко серии.

# 493
На видеото се вижда, че една от асистентките държи боти в ръка....Сега пишат, че и Султан била там! Изгонили всички, не давали да снимат 🤷‍♀️😱... Какво ли ни чака...

# 494
Мистери, така е , но кой плаща на охраната. Сейран, баба, Орхан...май беше единственият работещ- Ферит...
Както казах и това ще мине.
Надявам се този път да се сдобрят напълно осъзнати, не защото Сейран има нужда от закрила, а Ферит от вдъхновение.  
Тя не тича при Ферит, имението е нейно, има си охрана и онзи не може да влезе.
Кой знае какво са снимали. Пишат, че влиза вътре при тази сцена, което изключва флашбек.
Кака не е снимала в имението тези дни, поне за вчера е сигурно.
Тези сравнения с Пелин са ми много странни, нищо общо не виждам.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 00:20 от Ela1

Общи условия

Активация на акаунт