НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 304
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • столицата
Да не ви стресирам, но трудните изпити в правото са  втория семестър.
Обаче съм сигурна, че децата ви ще се справят и с тях, както и че   толкова дълго чаканите сега резултати ще са отлични.

# 286
  • София
Като знам тези какви са и какво денонощно учене пада,  не искам да си представям следващата сесия:(. Само се моля този път да няма есенна. С колкото ще да ги взима иначе, само да минават.

# 287
  • Пловдив
Като знам тези какви са и какво денонощно учене пада,  не искам да си представям следващата сесия:(. Само се моля този път да няма есенна. С колкото ще да ги взима иначе, само да минават.

Да бъде!

# 288
  • София
Здравейте и от мене, при синът ми изпитите минаха, бяха началото на януари. Всеки ден имаше изпит. Общо 6 броя. Главните 4 бяха всеки ден. За останалите два имаше един уикенд. Резултати чак в края на февруари. Така че не сте сами в напрежението. Във факултета по право е така при нас, бавничко стават нещата. Един проверява, после още един и ако не излезе голямо разминаване в оценките добре,  но ако излезе ,отива работата при трети човек.
Така беше и миналата година. Изчака ми се чакалото. Доколкото знам втория семестър рано го приключват. Май месец са им изпитите.

# 289
  • тук-там
Masissa, а къде учи детето?

# 290
  • София
Masissa, а къде учи детето?
Paris Cité, не е лош университетът за право, но откакто сме тук разбрах,че бързината не е силата на французите. Понеже имах други спомени от холандското образование на сестра му. Там нещата се случваха много бързо.

# 291
  • София
Да ви пратя малко топло:

# 292
  • София
Биби, къде е това?

# 293
  • тук-там
На Малдивите ми прилича Simple Smile

# 294
  • София
На Малдивите ми прилича Simple Smile
Да

# 295
  • София
Да си призная, че бях забравила как съм се регистрирала и не можех да влеза при вас Sad
Отчитаме един изпит за "сесията на отличниците" Wink и мечтаем за Малдивите ...

# 296
  • тук-там
И моята отметна всички изпити в 3-ти семестър. Заслужена почивка!

# 297
  • София
И наборката приключи успешно със сесията. В почивка е до 24.02.

# 298
  • София
Наборът замина и вече почна следващия квартил, резултатите от последните изпитите още не са излезли.
Аз взех, че нелепо си потроших рамото и сега един месец се чудя, как обездвижена горе в дясна ръка да пиша и да действам едноръчно, пиша от клавиатурата на телефон на компютър с палците и ползвам диктуване, но си е голяма мъка. Ще развия уменията на лявата ръка.Smiley
Приятна почивка на героите от сесията. Каква красота на тия Малдиви, те ли потъват в океана и скоро няма да могат да се видят?

# 299
  • Варна
Браво на всички набори приключили успешно с изпитите. И моето си почива тук, още очаква две оценки, но имат 1 месец ваканция и си е купил билет за 10 март. За следващия семестър ще записва 9 предмета, а тази седмица ще имат изпит за влизане в една от специализациите. С отлични оценки от математиките се влиза директно, а изпита ще е като първа оценка.

Общи условия

Активация на акаунт