НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 567
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • В светлината на слънцето
Бройте ме и мен за юни. Имам нужда да си сипя, че напоследък ми се реве на глас. Матурист ще имам догодина.

# 556
  • София
Мда догодина с Лулу ще сме заедно, но с разменени полове при матуристите.
Не знам как ще съм юни, но като наближи избраната датата ще кажа.
Напоследък изобщо не знам на кой свят съм (поне сме "здрави"), кое от къде да подхвана, но най- ме скапва лудостта извън мен  (световната и местната).

# 557
  • София
Аз съм за среща в някой четвъртък. В петък традиционно драсваме извън Софето след работа. Но, ако другите не са съгласни -ще се опитам да направя всичко възможно да дойда.
Desem, и на мен ми се струва, че светът е полудял, а най-голямата безнадеждност е на местна почва. Реших да не чета новини няколко дни, защото все повече се спльоквам.
Стискам палци на търсещите квартира да се решат бързо неуредиците!

# 558
  • София
И на мен ми хареса темата за есето. Имам едно любимо от Колю Фичето на стената на Преображенския манастир - животът като един оборот на колело.
Ние, 3/5 от семейството мааме гащи из Хърватска. Освободих малката едни ден от у-ще и борим стреса с бело и морски дарове. И през 1997 бяха по-добре от нас, а сега са на светлинни години.

# 559
Нали?! Нищо ,че ни разправят,че след въвеждане на евротоколко са били зле.
   Аз снощи си сипах солидарно с майките на матуристите, но и да полея радостта си, че вече нямам ученици.
   Наборът чака резултат от последен изпит, за да запише и тази година успешна, на работа бележи нов успех, любовта върви , пу-пу-пу!

# 560
Здравейте,много се извинявам,че нахлувам във вашата тема и искам да Ви върна назад във времето.Ако може да споделите на лично съобщение с какъв бал се е влизало във вашата година на кандидатстване право в СУ и УНСС за момиче.И дали са доволни децата.Благодаря Ви!

# 561
Хора...
Подкрепяйте ме!Вие винаги сте били моята група!

# 562
  • София
Аз от толкова подкрепа не мога да отслабна вече 3 месеца. Разказа ми играта тази емпатия! Joy Айде, наздраве!

# 563
  • София
Stanislavovamarina НВО или матурист имаш, успех желая! Бело и розмарин!

# 564
  • София
Да си призная, срам, не срам, изобщо не се сещам каква беше темата на матурата на наборите ?!
За големия си спомням - писал за "Под игото", а то било "Немили недраги", ама поне авторът един и същ ...

# 565
Матурист, Матурист имам и то много тежък Матурист.Не е като девойката, дето за глупости се тревожих за нея. Разказа ми играта.С него съм една тиха, тиха замръзнала съм от ужаСТ. На БЕло съм...до розмарина още не съм стигнала😁

# 566
Да си призная, срам, не срам, изобщо не се сещам каква беше темата на матурата на наборите ?!
За големия си спомням - писал за "Под игото", а то било "Немили недраги", ама поне авторът един и същ ...
Хаха, Теди, то можеш ли да го запомниш, ЛИС-а беше - Пътят на посвещаването в любовта в стихотворението „Посвещение“ на Петя Дубарова.
Есето беше на тема "Живот в мрежата".

Мойто малкото пък сега ще има матури след десети клас и е такъв кеф да има матури, за които не ти пука! Joy

# 567
  • София
И на моето предстоят десетокласните матури. Ама и тя е една матуристка...По-скоро мотористка. И вчера и днес се яхна на колелото и отиде на кара на Витоша - тръгва от Бояна и върти до хижа Септември. Щуро дете. Ударила го е през просото направо с подготовката за матурата.
 Наборът взе да се прави на примерен и си стои вкъщи. Кротна се като усети, че примката му се затяга около врата и започна да учи здраво. Да видим и той какво ще сътвори на тази сесия;)
Марулет, как така им свършват изпитите толкова рано? Нашите продължават до началото на юли.

# 568
  • София
И на мен са ми избледнели спомените, но имаше при наборката подобен момент - върна се и вика: "много хубава теза написах, ама сега разбрах, че трябвало да е за друго произведение" Joy

# 569
На мойта щерка ѝ започват изпитите в средата на юни и продължават до средата на юли. Като по един от предметите изпитът ще продължи два или три дни, не запомних, щото се шокирАх Joy
Май беше по протетична стоматология, но и това не запомних.
Честно да ви кажа, не мога да повярвам, че и втората година приключва.

Общи условия

Активация на акаунт