Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 61 190
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Ще пробвам и аз нощния серум.
Не помня я дали дадох отзив за хидратиращия спрей с кокос, но съм доста доволна от него. Косата ми е по-лъскава, пада по-тежко и няма излишен обем по дължините (и косата ми не става на клечки).🙂

# 496
  • Бургас
Аз за пореден път имах проблем с влизането в лайфа!
Идея си нямам защо ми се получава.
И обхват имам и интернет имам, но лайф - йок!
Бубанка !
Този флуид как точно се използва и за какво е?

# 497
Аз вече няколко пъти успявам да вляза в лайфа само през Гугъл (като напиша "дм лайф"), а от приложението не става, само бял екран виждам...

# 498
Днес от томболата участие пак за томбола..

Иначе има три нови купона: 25% на Артдеко - това е хубав купон, поне за мен, 20% на комплекти и 20% на парфюми. Този път не са лоши купоните, но можеше да са повече от 3 ..

# 499
  • пустинята Гоби
Повече, повече, колко повече. Днес опуках 3 талона, дадох 70+ лева. Ти сега като казваш, че Артдеко са хубави продукти и тях ще загледам и вероятно ще почета. Хич не са ми много купоните, както съм на вълна да се харчат пари.

Пак са пуснали чая с тиква, който миналата година харесах много. И него купих, да не пропусна.

# 500
Моля те снимай чая, че миналата година не успях да го купя, и тази вече искам да го опитам.
Мерси Simple Smile

# 501
  • пустинята Гоби
Eто го чайчето.
Скрит текст:

Има един друг чай в същия цвят, който се казва CHAI KLASSIK, да не се бърка с него. Други оранжеви май няма.

# 502
Днес най-накрая и при нас откриват ДМ. Ще ви следя изкъсо, че отдавна не съм пазарувала от там. Детето като се прибере от училище ще се разходим до там.

# 503
Може ли мнение за тези два крема:

# 504
За мен тези кремове не са добри.

# 505
Чак не са добри не бих казала, но за моята кожа не са подходящи.

# 506
Препоръчайте крем за зряла, суха кожа.

# 507
  • Deutschland
Биотен хиалуроник голд или Биотен колаген, Лореал red creme също.

# 508
И аз подарявам купоните от вчерашния лайф, ако някой има нужда.

# 509
  • Бургас
Днес най-накрая и при нас откриват ДМ. Ще ви следя изкъсо, че отдавна не съм пазарувала от там. Детето като се прибере от училище ще се разходим до там.
Ени,предупреждавам те, че е пристрастяващо!
Внимавай!

Следващия път ще пробвам през Гугъл да вляза.

Общи условия

Активация на акаунт