Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 61 170
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
Хммм интересно, че The Balm са с 50% 🤔 Явно не му е провървяло на този бранд. Аз имам руж и много ми хареса. Но в dm си е предизвикателство да намериш не ползвана декоративна козметика. Ако пък намериш, тя е обвита с 10 слоя тиксо и никога не можеш да махнеш лепкавия слой 😂

# 481
Взех си го, защото съм много доволна от маската за коса от същата серия. Нямам много отзиви, забравям го, нанесох го само веднъж, но мога да споделя, че не се събудих със слепнала коса или на клечки.

Момичета, имате ли отзиви за нощния серум за коса?

# 482
Пак изтървах лайфа... Много ме е яд този път, защото ми трябваха талони, а на всичкото отгоре си бях вкъщи и пак забравих. Worried

# 483
Нощният серум (ако става въпрос за този с розов етикет) е богат на кератин (протеин) и на мен много ми помогна тази есен, когато изведнъж косата ми взе да се чупи по краищата. Нанасях го ударно нощем и в дните сутринта след измиване на косата. Спаси ме.

# 484
и аз харесвам нощния серум за коса

# 485
Пак изтървах лайфа... Много ме е яд този път, защото ми трябваха талони, а на всичкото отгоре си бях вкъщи и пак забравих. Worried
Утре ще помириша Елизабет Арден и ще ти подаря моите🫶🏼

# 486
Ако искаш талони, пиши на ЛС.

# 487
Кой е нощния серум за коса?

# 488
Аз ще ти дам каквото искаш❤️ Не съм забравила какво правите за детето ми всеки месец Heart

# 489
# 490
Благодаря ти, това съм го набелязала, щом хвалите, ще го взема. Аз серум търсих, а то флуид го водят и не ми излиза.

# 491
Имам талоните от лайфа. Ако някой иска нещо, да ми пише. Едва ли ще ги ползвам.

# 492
И аз подарявам талоните от лайфа.

# 493
  • пустинята Гоби
Моята коса от възрастта ли, от боядисването спря да цъфти. Не е хубава като преди, ама не цъфти Rolling Eyes .

Аз съм доволна от талоните, ще си купя парфюма на Ейвън, който харесвам + течен сапун и душ гелове на Балеа и имам талон за 25% намаление на продукт по желание. Май ще го опукам за кафето на зърна, дано да си заслужава.

# 494
  • Deutschland
Има ли аромат този нощен серум?
Аз ползвах на Лореал Елвитал midnight серума, но само и единствено заради аромата. Правеше ми косата лепкава. Накрая го подарих.

Общи условия

Активация на акаунт