Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 61 145
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
  • Deutschland
Момичета, поправете ме ако греша, но мисля че тук видях да хвалите една маска за коса, черна, течна на gliss. Купих си я от дм и вътре е с много странна консистенция, на дребни парцали и сякаш се е отделила някаква вода отгоре. Не съм я ползвала никога и не знам как трябва да изглежда, та ако може някой, който я е ползвал да ми каже. Срок на годност няма...

Аз я разклащах преди употреба, но не помня да е имала парцали вътре 🤔

# 466
# 467
# 468
На по-хладно или направо студено започва да става на консистенция като балсам - дали на хвърчила, дали направо цялото. Просто я внеси на топло и ще си стане пак прозрачна течност. Или ако я видиш че е станала така сгъстена а пък ти трябва на момента, налей топла вода в нещо и потопи шишето. Нормално е, даже дали не го пишеше някъде по нея, напълно обратимо.

# 469
При мен си беше течна като олио, но в банята където я държа е топло. А иначе май няма срок на годност, защото поне две години стоя и нищо й нямаше.

# 470
На по-хладно или направо студено започва да става на консистенция като балсам - дали на хвърчила, дали направо цялото. Просто я внеси на топло и ще си стане пак прозрачна течност. Или ако я видиш че е станала така сгъстена а пък ти трябва на момента, налей топла вода в нещо и потопи шишето. Нормално е, даже дали не го пишеше някъде по нея, напълно обратимо.

Много ви благодаря! Точно така се оказа. В банята ми е постоянно отворен прозореца и явно от това.
Прибрах я в спалнята и тази сутрин си изглеждаше напълно нормално - прозрачна.
Спасихте ми едни 13-14лв, които мислех да отидат в кофата Grinning

# 471
И аз съм си го правила този номер в доста студена баня, точно такава с прозорец и етажерката близо до него Grinning Нищо непоправимо не е станало, само първия път налях топла вода в едно канче и бухнах шишето с маската в нея че нямаше кога да я чакам да се стопли преди да ми потрябва, вече бях влязла да се къпя Grinning Но си е изненада като ти се случи за пръв път де.

# 472
Хубаво ли е?

# 473
Аз го харесам, но съм го ползвала само за първа стъпка при сваляне на слънцезащита и крем, без грим.

# 474
Мирише ми на гранясало и не го изтърпях. Ползвах го веднъж и май ще го хвърлям.
Но помня, че много момичета го харесват. Затова го взех по препоръки тук.

# 475
И на мен ми мирише на гранясало и това ме отказа от него, но аз имам проблем с повечето такива продукти.
Не е по темата, но за сваляне на грим аз харесвам този продукт:
Скрит текст:

Супер икономичен, бурканчето е 26лв и стига за месеци напред. А, и не щипе на очите, абе супер е. При мен сваля супер лесно очна линия и два слоя спирала.

# 476
# 477
TheBalm са с 50% намаление, мисля, че от тук разбрах. Отидох, за да взема някои неща за салона.. червилата са разслоени, спиралите са засъхнали, прахообразните продукти се разпадат.. взех си пудра Hot mama, отворих пред магазина, беше на сол. Върнах се, имаше мини скандал, извадиха от склада нова..🙄
Допълвам, че подарявам всички талони, които са налични, за Миаманте, за Балеа.. после ако хвана лайфа и него.

# 478
Има лайв в момента. Simple Smile

# 479
Момичета, имате ли отзиви за нощния серум за коса?

Общи условия

Активация на акаунт