Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 61 065
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
Може ли мнение,за таблетките/ капсули за съдомиялна? Мият ли добре, надраскват ли чашите, който ги е ползвал нека споделили мнение.    или тези?
Ползвах ги преди, но понеже използвам програма 60° за 1 час, идват слаби и по-употитите замърсявания не ги изчистват напълно. Сега ползвам тези и съм по-доволна:

А иначе, denkmit са по-добри от Лидълскте.

# 451
Аз ползвах черните първата опаковка ми бяха идеални, 10 лева 30бройки помислих си тези ще купувам вече ,израсходих ги ,купух си други на Финиш и след 2 месеца се върнах отново за тези черни в ДМ още същия ден мих с тях след още 3 капсули съдомиялната взе да мирише на блато ,нз странна миризма почистих я ,празна я пуснах почнаха и съдовете така да миришат, повече не съм взимала , нз партидата ли беше лоша ,какво беше ,не съм взимала ,от  2 месеца и нещо, сега след празниците си мисля да дам шанс на едни сини тяхни, защото са на хубави цени.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:05 от Мария Г

# 452
  • Плевен
Поне според мен, за мен каквото и да е в календара -томбола, процент, все си е бонус.
Чакам сега Лайфа и новите талони в четвъртък 👌

# 453
Вчера какво е било на календара?

# 454
Участие в томбола за био продукти
Вчера какво е било на календара?

# 455
Днес 15% за продукти на Балеа.

# 456
Много ми харесва днешният купон, но ще изчакам още няколко дни да видя купоните. Да събера поне за безплатна доставка, че иначе не си заслужава.

# 457
Аз не успявам да го заредя.
С каква валидност е?

# 458
  • Бургас
Много из е кратък срока на талоните.

# 459
  • Deutschland
При мен са с валидност до 31.12. Днес имам 25% на Орал Б.

# 460
Фрау, при нас утре вероятно ще са виртуални усмивки, но само за дългогодишни клиенти.

# 461
На мен нищо не ми се отваря на началната страница в приложението.😂

# 462
Балеа 15% имам аз.

# 463
Момичета, поправете ме ако греша, но мисля че тук видях да хвалите една маска за коса, черна, течна на gliss. Купих си я от дм и вътре е с много странна консистенция, на дребни парцали и сякаш се е отделила някаква вода отгоре. Не съм я ползвала никога и не знам как трябва да изглежда, та ако може някой, който я е ползвал да ми каже. Срок на годност няма...

# 464
  • Бургас
На мен талона на Балеа ми е със срок до 8.12
Затова писах,че са с много кратък срок.

Общи условия

Активация на акаунт