Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 61 039
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Ето това е. Оправи им се проблема.

# 436
  • София
Отворих коледния  календар и ми се падна участие за био продукти. Simple Smile

# 437
Аз съм много доволна от тази
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nivea-sun-slantsezashtiten-krem- … 005900475978.html

Изкарах спокойно лятото, нямам никакво петънце, а съм склонна и имам 2 премахнати.
Много добре се нанася, няма бели следи.

Здравейте,
Бихте ли споделила, моля, къде и как са Ви премахнати петната?

# 438
  • Пловдив
И на мен.
Искат да попълним телефонния номер и при вас ли е така?

# 439
При всички е така.

# 440
  • София
И на мен.
Искат да попълним телефонния номер и при вас ли е така?

Да, попълних, защото иначе не допуска участие.

# 441
В приложението има Коледен календар, моята първа кутия е вече отворена и първия талон го няма. Как е при вас?
При мен без да съм го отворила ми изписа, че вече е отворен.. Но то пък едни награди.... и то е томбола... Всички награди са написани под календара,подред са за всеки ден.

# 442
  • оттам, откъдето започва България
На мен ми поиска само имейл поща за участие.
Сега в условията виждам, че се иска и тел. номер. А на мен без него ми изписа успешна регистрация. Thinking

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 15:00 от Ранобудна

# 443
В приложението има Коледен календар, моята първа кутия е вече отворена и първия талон го няма. Как е при вас?
При мен без да съм го отворила ми изписа, че вече е отворен.. Но то пък едни награди.... и то е томбола... Всички награди са написани под календара,подред са за всеки ден.
Ама какво говориш, шоколадово блокче от 15 грама е великолепна и много щедра награда. Даже мисля, че трябва да я разделя с някого, прекалено много е това.

# 444
  • Deutschland
Само да напиша, че когато си направих регистрация в Кауфланд България и трябваше да дам телефонен номер, после ме спукваха от обаждания. МЛМ консултанти, покани за семинари и подобни. Един ден полудях и директно изхвърлих картата (предплатена на Виваком) и това беше. Повече никъде телефон не давам, ни в България, ни в Германия.

# 445
Тъкмо отварям календара и виждам дм био, зарадвах се за части от секундата. Joy После видях, че е участие в томбола, понеже си знам пустия късмет даже не си и мисля, че може да спечеля. Joy Здраве да е..

Много ми иска да има някакъв талони, ама за хубави отстъпки не 10-15 процента.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 23:51 от LieToMe

# 446
Пропускам календара. Подигравка. 10 дни са участия в томболи. Нямат черен петък, не пускат кой знае какви промоции и накрая това..

# 447
Пропускам календара. Подигравка. 10 дни са участия в томболи. Нямат черен петък, не пускат кой знае какви промоции и накрая това..
Абсолютно!
Поне да намаляват от по-скъпите им неща или талон за намаление на парфюми.

# 448
Абсолютно!
Поне да намаляват от по-скъпите им неща или талон за намаление на парфюми.
В Германия промоциите са много по-добри. Тук направо ни посичат, сякаш сме богаташи или балами. Харесвам ДМ, цените са окей, сравнение с надутите в Лили, но все пак има някаква граница. Сега е най-силния месец, ако сега не пуснат промоции, някое талонче, за да привлекат още клиенти, то кога..
Аз силно ограничих купуването на грим продукти от ДМ, защото дечицата и тийновете (не всички), отварят наред и се мацат, една голяма част от продуктите са повредени, пипани, гнусни. Казвам на служителка в дм на Менделеев в Пловдив “има достатъчно продукти, нямам какво да направя”. Аз ли да направя? Все пак има продукти, които работят за мен и семейството ми и съм клиент, но вече не се впускам в разглеждане и импулсивни покупки.
Разочарована съм.

# 449
Те наистина за повечето неща държат добри цени... обаче на моменти като покажат по други държави колко струва нещо пак в ДМ и почвам да се чеша по главата как точно се формират. Случвало се е доста съществени разлики да видим - естествено не в наша полза. И то за техни собствени марки продукти, дето пък съвсем няма логика защото само и единствено те си ги дистрибутират.

Общи условия

Активация на акаунт