Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 974
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
За пореден път изтървах лайфа. Worried

Ако искаш талоните, пиши Simple Smile

# 181
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти! Ще разгледам продуктите и ще реша.

# 182
  • Пловдив
На мен ми хареса крема на Гарниер 50 фактор и смятам да го пробвам.

# 183
Кой е този крем с фактор 50? Два пъти разгледах, но само с фактор 25 видях?

# 184
  • Deutschland
Може би Гарние за възраст 50 +.

# 185
Мога да ти пратя талони, друг е въпросът дали ще минат.

# 186
  • Пловдив
Кой е този крем с фактор 50? Два пъти разгледах, но само с фактор 25 видях?
Ето за този

Може да съм объркала garnie с garnier 😃 извинявам се.

# 187
  • оттам, откъдето започва България
Мога да ти пратя талони, друг е въпросът дали ще минат.

Трябва ми време да разгледам предложенията. Благодаря ти!

# 188
  • София
Ще имат ли черен петък (отстъпка подобна за РД)?

# 189
Досега май не са имали отстъпки за черен петък, имаха по едно време кампании на черния петък да даряват някакъв малък процент от оборота си за благотворителност, не съм обръщала внимание дали е всяка година или е било само 1-2 пъти.

# 190
Всяка година Черният петък е с благотворителна цел.
С талоните ще си взема някоя спирала, коректора Age Eraser, че ми е любим и фиксиращия спрей. Чакам с нетърпение новите моливи за устни на Maybelline oт Lifter серията, в Tiktok са голям хит.

# 191
Всяка година Черният петък е с благотворителна цел.
С талоните ще си взема някоя спирала, коректора Age Eraser, че ми е любим и фиксиращия спрей. Чакам с нетърпение новите моливи за устни на Maybelline oт Lifter серията, в Tiktok са голям хит.
Кой цвят ползваш? И аз обмислям да го взема. 1ви ще ми е

# 192
Коректорът ми е любим и на мен.🙂 Има ли нюанс, който отговаря на 2R.2C? Някъде по дрогероите гледах и май го имаше, но може и да не е било в ДМ.

# 193
Преди години пускаха 20% на собствени марки на Черния петък. След това го промениха и вместо това даряват процент от оборота.

# 194
Може би трябва да им се оплачем писмено. Ако всеки пусне по едно оплакване, ще им светне. Ама ако никой не се оплаква, ще си я караме без намаления...
Ще им напиша един имейл по казуса със скрийншотите тези дни, но силно ме съмнява на каквато и да е било позитивна развръзка. Явно това им е превантивна мярка срещу размяната на талони. Чудя се скенерът на касата как разбира кой QR код е от скрийншот и кой е от приложението? А дали би се получило ако се вкарат данните от картата в приложение от типа на Cardbox? В него си държа виртуални карти от всички магазини и навсякъде си ги ползвам без проблем. А в някои магазини директно си диктувам телефонен номер когато не си нося картата. Което ме подсеща, че всяка ДМ карта си има собствен номер, но дали имат възможност да го въвеждат на касата? Трябва да се провери.

Общи условия

Активация на акаунт