Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 60 963
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Някой спечели ли от въпросните участия в томбола?
Ето тук ги публикуват: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/igri-s-nagradi
Благодаря за линка, но аз не участвам, просто питах дали има късметлии тук в темата.Grinning

# 601
Нищо не съм спечелила от томболите им. Пише, че се свързват с печелившите на посочените от тях имейли
Някой спечели ли от въпросните участия в томбола?
Ето тук ги публикуват: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/igri-s-nagradi
Благодаря за линка, но аз не участвам, просто питах дали има късметлии тук в темата.Grinning

# 602
  • Плевен
Аз и колежка сме печелили, даже от една игра преди време и двете. Значи не е нагласено( не че някой го казва).
К. дава за 1 ст. торбичка и кроасан… предпочитам шанс да спечеля хубава награда на много по-висока стойност . Иначе и техният календар е с томболи.

# 603
Аз и колежка сме печелили, даже от една игра преди време и двете. Значи не е нагласено( не че някой го казва).
К. дава за 1 ст. торбичка и кроасан… предпочитам шанс да спечеля хубава награда на много по-висока стойност . Иначе и техният календар е с томболи.

А сладоледи имаше, чай, фанти, пудинг. Доста продукти раздадоха по 1 ст.
ДМ можеше да раздават на Balea например по 1 ст.

# 604
Календарът на Дм за нас е пълна гавра, ако обидя някоя дама се извинявам, не е насочено към нея. Наградата от томболата е шанс за участие, да, предполагам наградата ще е супер, сравнение с кроасан за 1ст, но няма нищо гарантирано и НЕ Е коледен календар с награди както твърдят. Спокойно можеше да си има коледен календар с награди, плюс томболи на всеки три дни или всяка сряда да речем. Все едно да си купя коледен календар Киндер и да няма шоколадчета, а участие за голямо яйце..

# 605
  • Пловдив
Аз съм с усещането, че каквото и да направят, все ще има някой недоволен...
Шансът да се печели от игрите им е малък, но го има. А отварям "прозорчета" от календара за забавление, нямам конкретни очаквания.
И не намирам за атрактивни "подаръците" от К и Л за 1 ст. и ги подарявам, но пък си отварям....

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 21:33 от sunflower

# 606
ДМ в Германия не дават продукти за 1 ст., още повече тук ще пуснат такъв. Определено можеше отстъпките да са с по-голям процент, но така са решили.
За сега си взех продукти от коледните лимитирани серии с купона за Балеа.
Аз също отварям за забавление, а от Лидъл и Кауфланд също не взимам всичко, било то и за 1 ст.

# 607
И аз така. От любопитство отварям, не, че ще спечеля милиони.

# 608
  • София
На наглост избиват претенции колко са големи и сигурни наградите, доколкото няма изискване да сложиш и стотинка за да участваш за тях. Не вярвам какво чета в момента!

# 609
На наглост избиват претенции колко са големи и сигурни наградите, доколкото няма изискване да сложиш и стотинка за да участваш за тях. Не вярвам какво чета в момента!
Изключително сме нагли. Нагли сме, защото тук цените са двойни, а заплатите наполовина, нагли сме защото пръскаме пари там, а насреща подигравка към нас за поредна година, нагли сме, защото имаме база са сравнение благодарение на потребителките от Германия. Една верига, която съм посещавала в Гермния, Македония и България, за мен тук е най-зле. Смятам, че като потребители с достъп до информация и то лесно достъпна, имаме право да изискваме за себе си. Щом ви устройва и сте доволни, супер. Аз не съдя това. И аз не вярвам на много неща, но уви.

# 610
Ама от къде на къде ще сте недоволни че получавате кофти промоции. Напротив, трябва даже да сме доволни че тук пазаруваме по-скъпо. Така ДМ има възможност да дава по-добри оферти в Германия 😂 страшна наглост значи …

# 611
  • Плевен
Нещата,които дават К. за 1ст. са на доста ниска стойност, някои под 50ст., не може да се сравнява. Един талон за отстъпка може да стигне и 20лв. себестойност - например 20% за календар или парфюм. Моля, посочете магазин за каквото и да е , в който дават всеки ден подарък продукт? И пазаруването от ДМ не е задължително, не си го причинявайте, щом е толкова неизгодно.
Гледам всеки път лайфа и ползвам почти всички талони .
Пожелавам ви много изгодни покупки и весели празници Sparkling Heart

# 612
При последната ми покупка от 160 лв. имам 50 лв. отстъпка, при положение, че не съм ежедневно в ДМ. Несравнимо е с Кауфланд, че са ми дали кроасан за 1 ст., а основно пазарувам от тях.
Германия не я давайте за пример, или ако да, като ни сложат техните данъци, тогава правете сравнение.
В крайна сметка никой никого не води под конвой в ДМ. Аз съм доволна!

# 613
  • Deutschland
Катнис, кои са коледните лимитирани серии на Балеа? Не съм ходила скоро. Благодаря.

# 614
Харесах си тези продукти от Magical Wishes и Happy Holidays. От първата серия най-много ми хареса и дезодоранта, но при нас вече го няма:

Покрай тях взех още течни сапуни и душ гел от другите две лимитирани серии, докато са налични и те:

За съжаление в България идват доста по-късно лимитираните продукти, ако въобще стигнат до тук.

Общи условия

Активация на акаунт