Най-добър любовник

• 10 372
  • 118
  •   1
Отговори
# 45
  • ВАРНА
За мен това е съпругът ми, след толкова години (20+) не сме загубили ‘мерака’ един към друг. До толкова сме се стиковали, че си знаем всичко във всеки момент.
А и предишните са ми били толкова назад във времето, че даже не помня подробности. А щом не помня, значи не е било кой знае какво 😆🤷🏼♀

# 46
  • София
Не мога да се сетя за някоя най-най,но съм имал доста добри любовници. За съжаление или не ,колкото и да е важен за мен секса в една връзка има много неща ,които не мога да преглътна. Много са просто

# 47
  • волно калдъръмче
Какво значи да експериментира? Какво толкова нечувано или извънредно ще се прави?
Да опитва нови за нея неща, които се оказват приятни и въздействащи.
И кой ще реши кое е приятно или въздействащо и за кого? На разнообразие ли залагаме, или усещанията са водещи?

# 48
Ми за тва се експериментира, да се провери кое е приятно, възбуждащо и въздействащо.
За тва както написах по назад, моята е била най добрата ми любовница, нищо че нямаше много опит, но определено имаше голямо желание за всичко

# 49
  • волно калдъръмче
Като ми почнете с общите приказки... Дано не сте така и в сексуален план.

Едно знам: жената може нищо особено да не прави, важното е да се наслаждава. А за да се отприщи и разлее, си трябва добър любовник.

# 50
Ех,добрият,добрият случи ми се след 50.
Добре ,че все пак се случи.

# 51
Какво значи да експериментира? Какво толкова нечувано или извънредно ще се прави?
Да опитва нови за нея неща, които се оказват приятни и въздействащи.
И кой ще реши кое е приятно или въздействащо и за кого? На разнообразие ли залагаме, или усещанията са водещи?
Всеки за себе си чувства и решава. А то се и усеща, когато има близост, дори чисто физическа.

# 52
Имах един дето ме пращаше на седмото небе. Чужденец. Не знам дали някой е изживял такова чудо, такава наслада, такава лудост.Правеше ме да не знам къде съм. Дълги часове игра, после сливане, пак игра...абе побъркваше ме. Но много ревнив и лош характер и го оставих. Дълго страдах, дълго го сънувах.

# 53
Стигам до извода ,че най-добрите ни любовниьи сме зарязали заради ревността йм и гадния характер. Ето нагледно доказателство,че не секса е най-важен

# 54
Хич не съм съгласна,ама хич.

# 55
  • По света и у нас
Значи мъжа трябва да ч. с мозъка си. само тогава може да те свърши. Ако не умее да се контролира, не става работата. Трябва да обича да те доминира в секса за да ти контролира удоволствието.

# 56
За мен е жена ми. Смея да твърдя че с нея правих първия си секс. Допреди това си беше все “е*ане” някакво но без хармония. Доста ми помогна да преоткрия себе си като мъж. Само с поглед успява да ме предизвика да направя такива неща, които не вярвах че мога. Вероятно затова и гледаме да си наваксаме за отминалите години.

# 57
Браво,радват ме такива постове.

# 58
  • София
Без да изпадам в подробности, никой бивш не ми липсва в леглото и не бих заменила секса с мъжа ми за секса с него. Иначе приятни изживявания и емоции е имало, но са минало. Ако сексът ни е държал с някой от тях, видно не е бил достатъчно да ни задържи.

# 59
  • По света и у нас
Ох да ми липсва оня от преди 20 годин - абсурд.
Просто си правим сексуална класация кой е по-по-най.

Общи условия

Активация на акаунт