Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 478
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Някой има ли проблем с получаването на дреха от новата колекция? Трябваше да я получа до днес краен срок, писах им и отговориха, че ще пратят след 2 седмици...доста несериозно. Извинявам се ако въпроса е повдигнат!

# 76
доста често се случва нещо да не дойде на време Simple Smile , за кое ви казаха да чакате още две седмици?

# 77
доста често се случва нещо да не дойде на време Simple Smile , за кое ви казаха да чакате още две седмици?
Блуза Stylish everyday, и се чудя дали да я откажа

# 78
Има нови цветове. Харесва ми пуловер в каки. Пък черния декември чак, този до два дни.

# 79
Леееко отклонение от темата, но понеже и на мен ми прави впечатление резкия скок всяка година на цените, днес влизам в един физически магазин на не толкова известна марка - изкуствени палта за по около 300-400 лв. Шок. Че и грозни. Харесах блуза на луси във физически магазин, ама не ми се мереше, викам знам си размера там, влизам онлайн - поръчах я. Обачеее… докато разглеждам аз, ами те и те вече рядко имат блуза под 90лв. Та, явно и затова алесите вдигат, навсякъде цените са си нагоре… Не, че ги оправдава, ама и при тях стана като картел….

# 80
Да, аз се потресох от Дика. Яке, което купих миналата есен за 300 лв. сега е 400 лв. Нямат сако под 300 лв. На техния фон, Алеса направо са достъпни.

# 81
Натоварено им е производството защото нямат нищо готово ,а чакат да съберат поръчки и после газ ,не могат да насмогнат .Ами да българските марки цените много скочиха и то за някакви тотални парцали ,дето нито имат презентация ,а обслужването на клиенти да не говорим вайбър и месинджър ако ти отговорят след няколко дни с правописни грешки .И друго ми прави впечатление българските марки незнаят как да правят снимки .То гледаш едни коси и екстеншъни не може да видиш дрехата в гръб или отстрани ,едни чупки и пози за инста ,но не и презентация на самата дреха за да я види клиента от всичко страни .После описанието отдолу пак оскъдно .Гледам на mon Cher ами то нямат снимка в гръб на дрехата ,illumminnee пък едни вентилатори пуснали полите се вдигат като на Мерилин Монро в култовата сцена ,нямам думи .Не сме се научили още как да правим презентации по световен образец за клиента .Малко всичко ми е на махленско ниво .Липсва професионализъм ,само при Алеса го намирам .

# 82
Аз и при Алеса не виждам доста детайли в снимките,но поне започнаха да качват видеа на дрехите  .За обслужване са си номер 1.Мон шер им куцат често кройките.
И най-тъпото,че не се свалят качулки,пухчета... И те като Алесса си държат понякота на тъпотията. 😅  Алеса дънките им са със странна кройка и крив цип ,вече не знам коя година всички дънки ми седят настрани. Било дизайнерски трик казаха веднъж.Мен лично не ме кефи . Явно се харесват от дамите,защото не сменят този "трик".

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 11:28 от Edelvais123

# 83
Да, на всички български марки цените са сходни, и всички трябва да благодарят на Алеса, че им създаде пазар. Аз много харесвам Дика, донякъде и Кензол, но сайтовете им са ужасни. Нищо не мога да намеря, и огледам хубаво, а аз определено не съм по импулсивните поръчки. Ако подобрят онлайн "преживяването" ми, определено бих пазарила и от тях. Но при Алеса си знам, че няма да имам проблеми с нищо, относно поръчки и връщане, и просто не го мисля.

Относно махленското обслужване на повечето български брандове съм абсолютно съгласна. Като са на кеф, се стараят да са любезни, но до там. Grinning

Дънките на Алеса и на мен са ми криви, че и скъпи ... и спрях да ги мъча.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 09:52 от *Emerald

# 84
  • Стара Загора
Такова е на всякъде с цените. Предпочитам Алеса , заради удобството при връщане и онлайн пазаруването. Нямам време да обикалям физически магазини. Размерите им са ми добре. С някои изключения, но като цяло С-ките са ми идеални. Единствено летните рокли това лято ми бяха много тесни, но и аз малко напълнях 😂. Та може и да не е много проблема в тях.

# 85
Emerald точно така ако са на кеф се стараят да са любезни ама пак са борсуци .Ако ти покажа скрийншотове какво отношение на вайбър ,само дето не ти се накарват че задаваш въпрос за продукт ,който продукт не можеш да разбереш какво е от снимките и за това питаш .На мон Шер аз например не искам голи гърбове до кръста обаче няма снимка в гръб ,нормално е да попиташ

# 86
Наталия, не се и съмнявам Grinning. Просто зад обслужването на Алеса седи много сериозна работа. Аз съм се занимавала професионално с обучения за обслужване в 5* хотели. Зад всички тези невинни въпросчета, от сорта на "как пътувахте" стоят дебели чек листи и някой следи дали са ме питали. Защото на никой наистина не му пука как съм пътувала. Там е разликата между Алеса и всички останали... Те просто са професионалисти, например почти всеки път, като им се обадя, се обръщат към мен по име. Това само по себе си е огромен труд, първо трябва да има такава система изобщо и някой да я внедри, после служителките трябва да са задължени да го правят, и накрая някой трябва да упражнява контрол. Това е и разликата между Алеса и останалите, те виждат смисъл в това, да правят нещата професионално, а останалите не... Но разбира се и Алесите си имат кусури ...

# 87
Emerald абсолютно ,ето ти си се занимавала с такива неща и знаеш за какво става дума

# 88
Загледах новите палта на Алесите - закопчаването и джобовете им са много непрактични.

Прокъсаните им пуловери са интересни, но отново непрактични за сезона, а и някакси правят кръста да изглежда сравнително по-широк от бюста.

Чакам си още да изкарат модели, които наистина да ми харесат Grinning

# 89
  • Варна
Ето го прокъсаният пуловер. Днес най - накрая намерих време да си го взема. Като модел и кройка много ми харесва. За разлика от другите пуловери, може да се носи с повече визии, не само дънки и клин. Става и за пола панталон примерно. Ръкавите са доста стегнати. Супер съм раздвоена, защото много го харесвам, но не знам как ще го опазя. Изглежда много крехък, изглежда че бързо ще се заваля, може да се свие, да се захаби.. И май мъничко боцка. Не знам 118лв дали си заслужават в случая, но много ми допада как седи.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт