Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 498
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Някой не го ли получи тоя бежавия панталон с гащите? Интересува ме тия гащи прибират ли нещо, стегнати ли са или обикновен плат.

# 661
Отказах си поръчката за деним роклята, якето и дънките. Насмотах я тая по телефона, обяснява ми, че било “производствен” процес. Бутнали са датите за средата на май. Тия окончателно ме губят като клиент. Банални са вече….

# 662
Отказах си поръчката за деним роклята, якето и дънките. Насмотах я тая по телефона, обяснява ми, че било “производствен” процес. Бутнали са датите за средата на май. Тия окончателно ме губят като клиент. Банални са вече….
 И роклята ли?Защото обединяват поръчките от 1-2 преиздаване според мен.Да ги изпращат накуп.Нещо такова ми се струва ,че правягчт постоянно.Изместват датите с второто преиздаване.Видях в сайта,точно така е.Поръчаш първата минута и получаваш на 15.05 след месец  и половина.Поръчаш на 14.05 и пак получуваш на 15.05,ама  за ден  чакане 🤣😃🤣😃🤣😃 Страшнааааа политика!!! Ще отказвам и аз сигурно. 🤢🤢🤢

# 663
И на мен ми отложиха дънковите пола-панталонки за 12-14 май... Аз все пак ще ги дочакам, дано си заслужава.

# 664
Има нови неща, пола 220 лв.

# 665
Якето е 220, поличката е само само 148 Grinning Такова разкрояване не ми стои, иначе изглежда интересно...

# 666
Аз я питах дали има нещо налично, само дънките. Да си ги носят. Лятото за какво са ми вече?

# 667
  • Стара Загора
На мен и на дънките ми смениха датата с 10 дни. Тази седмица ще ги получа и ще пиша как са. Рядко поръчвам дънки от тях, но ми хареса цвета. Ще видя дали ще ги задържа.

# 668
И поръчката си ми стои в профила със статус “забавена”. Казах й да ми я отмени цялата? Нищо, утре пак ще се чуем. Аман… Ще си деинсталирам и профила, толкова са ме пренервили този път. Първо, 22 април доставка. После 29-ти. Оня ден смс за 14-15 май. Е, един път, два пъти… всеки път една и съща работа… Ама на чалга певачките им ги пращат първи. Да си им правят те поръчки тогава. Бахти неуважението към редовни клиенти от +10 години.

# 669
Ами това никъде по света го няма ,как ще стават световна марка ?!Аз от Кристин си взех неща харесват ми ,като качество и изпълнение са 🔝.

# 670
Това е сериозно забавяне.

# 671
И поръчката си ми стои в профила със статус “забавена”. Казах й да ми я отмени цялата? Нищо, утре пак ще се чуем. Аман… Ще си деинсталирам и профила, толкова са ме пренервили този път. Първо, 22 април доставка. После 29-ти. Оня ден смс за 14-15 май. Е, един път, два пъти… всеки път една и съща работа… Ама на чалга певачките им ги пращат първи. Да си им правят те поръчки тогава. Бахти неуважението към редовни клиенти от +10 години.
А ,хич не сме по-различни или по-специални като сме клиенти и от 13г.
Не сме певици,инфл.
,че да ни ги пращат без пари,а ние да им правим нон-стоп реклама и да ги тагваме на всяка снимка.
И аз отказвах разни неща и гледам  седят в профила.Ще им се обаждам пак.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 11:48 от Edelvais123

# 672
Да попитам - някоя знае ли дали Sunlit harmony роклята ще я пускат в други разцветки? Розово и зелено ми е странна комбинация, не искам и да се обличам в национални флагове.

# 673
Аз получих дънките с пера. За малко да не ми стане М(по принцип съм С), но сигурно пък Л ще са ми големи и няма да ги сменям. С маратонки не се харесах, ще изпробвам с други обувки, когато имам време.
Може би никой не се интересува от този папагалски модел, но ето 2 снимки, ако все пак има и други луди като мен, които ги обмислят. Grinning
Скрит текст:

# 674
Дънките изглеждат хубави и много добре ти стоят, обаче тези пераа ... Не са за мен... Но наистина зависи и къде се носят, според мен са за висок ток. Ако се възприемаш и имаш къде да ги носиш, остави си ги Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт