МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 537
  • 841
  •   1
Отговори
# 705
Идвам и аз с въпрос за храната, колкото и да е глупав - на първия ден след секцио дали ви карат да ядете кисело мляко?
Аз изпитвам сериозно отвращение към мляко и не консумирам от много години, не мога да го преодолея въпреки опитите.... И знам, че е глупаво, но се притеснявам дали задължително ще ме карат да ям, със сигурност ще повърна.
Аз родих преди 3 седмици.
В деня след секциото имах крем супа + кисело мляко, а за вечеря картофено пюре със сирене + кисело мляко. Успех ❤️

# 706
Идвам и аз с въпрос за храната
Първата храна след секциото ми май беше попара и то с вода, не с мляко (много вкусна беше, просто уточнявам, че нямаше никакво мляко). Трябваше да е нещо леко за червата. Също така, ако им кажете от първия ден преди секциото още какво не ядете, ще се съобразят. Аз, например, не ям месо, казах им веднага, като се настаних в стаята, и всичките хранения ми бяха вегетариански, никакъв проблем.

# 707
Много ви благодаря за успокоението и отговорите! Още съм в началото, но понеже имам индикации за операция и съм се насочила към болницата, та отсега го мисля Grinning

# 708
Здравейте, не се следя в болницата, но съм решила да раждам там. Запазих си час за консултация за раждането, но обменната карта и направлението за раждане няма да ги имам преди прегледа, дали това ще е проблем? Ако може някой да обясни какво се случва на тази консултация и каква е цената ѝ, благодаря 😊

# 709
Здравейте. Колко по- рано се записахте за ЖК?
Имам запазен час за края на юни за първа фетална и БХС. Тогава ще съм в 12+4 гс и мислех след това да запиша за ЖК, но сега се замислям дали няма да е малко късно и съответно да нямат свободни часове?

# 710
Здравейте Blush На мен на регистратурата ми препоръчаха направо да запиша и за двете неща, защото часовете бързо се заемат. Колкото по-рано, толкова повече избор между лекари, ако искате някой конкретен да ви проследява. Иначе аз записах в 10та седмица за двете. Като дни ми се паднаха 12+1 за ранен скрийнинг и фетална, 13+5 за ЖК.
Здравейте. Колко по- рано се записахте за ЖК?
Имам запазен час за края на юни за първа фетална и БХС. Тогава ще съм в 12+4 гс и мислех след това да запиша за ЖК, но сега се замислям дали няма да е малко късно и съответно да нямат свободни часове?

# 711
Дали имате препоръки за следящ лекар при съпътстващи заболявания - имам предишна конизация като за момента няма показания за серклаж и бих искала да го избегна. Също имам по-бавно кръвосъсирване.
Иска ми се лекар, на който да мога да разчитам да мисли извън стандартния протокол с оглед моето състояние и да не е неоткриваем.

# 712
Здравейте, някой следи ли се при д-р Елка Дачева? Закупихте ли пакет или всеки преглед плащате? Доволни ли сте? Чака ли се много при записан час?

# 713
Аз се следих при доктор Дачева. Бях си купила пакет. Тя дойде и на самото раждане. Доволна съм от нея. Поне в моя случай си спазваше часовете, отделяше ми достатъчно внимание.

# 714
Има ли някой успял при д-р Персенска? Чета само лоши коментари, а ми записаха час при нея 🥹

# 715
Има ли някой успял при д-р Персенска? Чета само лоши коментари, а ми записаха час при нея 🥹

Да, аз успях при нея. Бях на 39г. Има група във Фейсбук с доволните и пациенти.

# 716
Може ли списък с неща за болницата. Какво трябва да подготвя, документи и т.н.

# 717
Здравейте, аз бях при нея и постигнахме успех. Вече съм в 5ти месец Blush Бях се доверила напълно, разбира се, когато имах някакви въпроси или притеснения винаги съм питала и сме ги обсъждали. Желая ви успех! Flowers Hibiscus

# 718

Да, аз успях при нея. Бях на 39г. Има група във Фейсбук с доволните и пациенти.

Може ли линк към групата?

# 719
Може ли списък с неща за болницата. Какво трябва да подготвя, документи и т.н.
В сайта на болницата има списък за родилното.

Общи условия

Активация на акаунт