МБАЛ Надежда - тема 25

• 50 052
  • 841
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Благодаря!
Аз д-р Христов винаги съм го свързвала само със серклаж, дори не съм допускала, че се занимава с нещо друго 😄

# 211
Д-р Маринов преглежда и в Марковс

Д-р Маринов работи и в III-та градска болница.

# 212
Благодаря!
Аз д-р Христов винаги съм го свързвала само със серклаж, дори не съм допускала, че се занимава с нещо друго 😄

На мен ми прави Конизация на шийката и мисля ,че и други манипулации извършва,но не съм сигурна.Добър специалист е и най-вече спокоен не всява излишно напрежение:)

# 213
Трудно ми е да намеря скорошно обсъждане на темата за амниоцентеза, правена в болницата. Може ли някой да сподели скорошни впечатления след проведена процедура там? Как се извършва, колко време е престоят, каква е точността на изследванията, колко е струвало? Самите лабораторни изследвания се случват в Надежда, а не в Майчин дом? С такива впечатления останах.

Всичко, което би било полезно.

# 214
  • София
Здравейте,

въпросът ми е към наскоро родилите момичета в Надежда.

Настаняването в единична стая в ценоразписа е VIP пакет малък, нали правилно се ориентирам?

Какво означават ст.1, и ст.12, имате ли идея?

# 215
По спомен, по-скоро предполагам в момент, че това са номерата на стаите в отделението.
А това е доплащането към цената за секцио ли?
Здравейте,

Настаняването в единична стая в ценоразписа е VIP пакет малък, нали правилно се ориентирам?

# 216
  • София
Мисля, че е доплащане за настаняване, ако се заяви единично настаняване.

В пакета раждане заложеното настаняване май е двойно.

По спомен, по-скоро предполагам в момент, че това са номерата на стаите в отделението.
Здравейте,

# 217
Да, двойно е, когато раждах първото си дете там, бях с още едно момиче. Доколкото знам и другите стаи така са били.
Мисля, че е доплащане за настаняване, ако се заяви единично настаняване.

В пакета раждане заложеното настаняване май е двойно.

Здравейте,

# 218
Тоест 1000лв отгоре за единичната стая, ако правилно съм разбрала.

# 219
  • София
Не, по скоро 1100 или 1200, в зависимост от единичната стая, ако съдя по ценоразписа.

# 220
Не, по скоро 1100 или 1200, в зависимост от единичната стая, ако съдя по ценоразписа.

Да, значи грубо около 4500лв общо. Скъпичко си стана раждането.

# 221
  • София
Току що се чух с кол центъра на Надежда.

При спонтанно раждане НЯМА вариант да си запазиш единична стая. Питаш при постъпване, и ако случайно едната от двете им стаи е свободна, взимаш, иначе те настаняват по общия ред.

Попитах общия ред дали е в двойна или е в тройна стая, момичето ми отговори, че имало и двата вида. Каквото се падне.

Казах й, че моя приятелка е била настанена в четворна. И попитах дали е практика, или по-скоро изключение за някакъв период на baby boom. По-скоро било изключение, но се случвало понякога …

# 222

При спонтанно раждане НЯМА вариант да си запазиш единична стая. Питаш при постъпване, и ако случайно едната от двете им стаи е свободна, взимаш, иначе те настаняват по общия ред.

Попитах общия ред дали е в двойна или е в тройна стая, момичето ми отговори, че имало и двата вида. Каквото се падне.

Казах й, че моя приятелка е била настанена в четворна. И попитах дали е практика, или по-скоро изключение за някакъв период на baby boom. По-скоро било изключение, но се случвало понякога …
Стайте са двойни, но има и една тройна и две единични (в след родилното отделение). Четворни стай има в рискова бременност (не знам точно как се казва отделението). В рисковата ме приеха деня преди индукция и бяхме 4. След като ме свалиха в след родилното бях в двойна стая, но са доста големички така, че няма да се бутате. Няма смисъл от единична по мое мнение. Таткото и роднините не ги пускат, но за вип не знам. Като цяло в двойната стая е супер, защото не си сама, аз се сприателих с моята "съквартирантка" и сега сме си дружки.

# 223
Раждах юли 2022. Имаше много жени тогава и бях настанена на гинекологичния етаж, а не при родилките, в двойна стая, но имаше и с повече легла. По-неприятното беше, че там са много по-малко акушерките и, поне при мен, нямах никаква подкрепа за кърменето. Слизах на долния етаж, но там седях в коридора и все чаках някой да ми обърне внимание.

# 224
Здравейте момичета
Влизам да задам птново въпроса си ,макар че не знам дали бихте могли да отговорите
Та...след дни започвам 36 седмица и сега предстои преглед при офталмолог и невролог (здравословни причини естествено) за да се види как ще се ражда
Притеснява ме факта,ако се окаже че има противопоказания за нормално ,кой ме насочва към конкретен лекар за секцио (или го избирам самата аз)
Също така,ако се случи нещо извънредно,недей си боже у трябва да се действа пак секцио какво се случва
Толкова ми е притеснено, че почти не спя откакто ми съервираха информацията че има и тази вероятност...
Също така, при микробиология от ореди 2 седмици се видяха някакви бактерии и липса на лактобацили
Докторката каза че е рисково сега да слагаме пак флуомизин, изписа ми сано вагинален пробиотик ( в началото на бременността пак лекувахме с флуомизин)
Доколкото съм запозната е хубаво микробиологията да е чиста при нормално раждане. Естествено сега след седмица ми предстои и нова микробиология но все пак да попитам и това
Извинявам се ако е коментирано но съм го пропуснала
Здравейте!За какво бяха противопоказанията за нормалното раждане?Четох ваше мнение за невролог и болки в кръста ,каква диагноза се установи при вас и повлия ли се от нещо?Аз също имам три месеца болка в кръста ,без дискова херния.Повлия се добре от етадин +мидокалм ,но се появи гадене и търся решение все още .

Общи условия

Активация на акаунт