МБАЛ Надежда - тема 25

• 48 011
  • 841
  •   2
Отговори
# 240
Да, заплаща се, но не знам каква е цената.

Тео123, за избор на акушерка нали се заплаща допълнително към 900лв? Или не съм разбрала нещо аз?

quote author=Тео123 link=topic=1699984.msg49205346#msg49205346 date=1737728070]
Може да изберете акушерка. Тогава ще познавате човекът, който ще е с вас и няма да рискувате да попаднете на лекар, който да не Ви допадне като отношение. Леко раждане.

Здравейте,
Много се колебая дали да раждам в Токуда или в надежда. Засега нямам индикации за секцио, имам едно ест. раждане в Шейново. Следя се при АГ Кото не изражда. В надежда правих всички ФМ и сега се замислям дали да не раждам там. Отначало я отписах защото няма избор на екип, а ми се искаше да се запозная с лекаря поне 3-4 пъти да се видим. Като цяло имали лоши отзиви за някой доктор, който може да се падне при раждане? Как е организацията за самото раждане, изписването, грижите? Интересно ли е дали ако не познавам лекаря ще има по-дръпнато отношение.
[/quote]

# 241
Бях писала преди няколко дни по темата - гледа се услугата Раждане с персонален асистент, това се води избора на акушер.

Не знам дали може да бъде избран акушер, различен от Стаменова, а с нея е хубаво да се направят 1-2 предварителни консултации към края на бременността.

# 242
Не може да се избере различен човек, а и тя не поема всички желаещи. Иначе цената със Стаменова и упойка е 3500лв.

# 243
Не може да се избере различен човек, а и тя не поема всички желаещи. Иначе цената със Стаменова и упойка е 3500лв.
Това от болницата ли ви го казаха. Щеше да е много хубаво да може да се избере и друга акушерка.

# 244
Момичета, имам въпрос относно използваната в Надежда техника за проследяване. Към момента се следя при Д-р Чучумишев в клиниката на Калчев и там техниката е изключително добра. Тъй като съм решила да раждам в Надежда и от чисто логистично обмислям да отида месец-два по-рано да се следя евентуално при д-р Илиев и за тонове, но нямам идея как е техниката. Моля за мнение от тези от вас, които са ходили и при Чучумишев и в Надежда да споделят дали техниката е на еднакво ниво, както и евентуално лекарите. Благодаря Simple Smile 

# 245
Момичета, имам въпрос относно използваната в Надежда техника за проследяване. Към момента се следя при Д-р Чучумишев в клиниката на Калчев и там техниката е изключително добра. Тъй като съм решила да раждам в Надежда и от чисто логистично обмислям да отида месец-два по-рано да се следя евентуално при д-р Илиев и за тонове, но нямам идея как е техниката. Моля за мнение от тези от вас, които са ходили и при Чучумишев и в Надежда да споделят дали техниката е на еднакво ниво, както и евентуално лекарите. Благодаря Simple Smile 

Имат много хубави ехографи, но не във всеки кабинет. В кабинетите за ЖК не са най-старите, но не са и последния писък на модата, чух че ФМ им са страхотни. За мен е по-важно задехографското устройство.

При тоновете са също хубави апаратите. Дават ти на хартия резултата да го разпише дежурно аг, после го връщаш в кабинета за тонове, но това само ако лекарят ти го няма.

# 246
Аз се следих при доктор Чучумишев и паралелно ходих на ЖК в Надежда, ако доктор Чучимишев израждаше или поне можеше да се роди в МЦ щях да си остана там, но уви, накратко в Надежда нямат техниката на специалистите от МЦ на доктор Калчев, направо си го казвам 😃 на последната фетална държаха да отида задължително в Надежда, аз разбира се си отидох отново и при доктор Чучумишев, отново имаше голяма разлика, но като цяло за обикновен проследяващ преглед са си ок машинките, все пак доктор Чучумишев освен проследяване прави и фетални, нормално е да има хубава апаратура. Апаратите за следене на тонове в Надежда са супер, там вече не мога да направя сравнение, защото не съм проследявала тонове в МЦ на Калчев

# 247
Hearty, говорих с МБАЛ Надежда и ми казаха, че цената е 3800лв., за който се интересува Simple Smile

quote author=Hearty link=topic=1699984.msg49211694#msg49211694 date=1737835262]
[/quote]

# 248
Това от болницата ли ви го казаха. Щеше да е много хубаво да може да се избере и друга акушерка.
Е, то ако има опция да се избира и друга акушерка, то тя не трябва да работи на график в родилна зала. Точно това се избягва тук, избраният човек да е бил нощна и да дойде след 2 часа пак да поеме някой. Аз раждах с нея през юни, вероятно напливът е голям и са решили с по - висока сума да редуцират повечето желаещи. То и няма как човек физически да поеме всички.

# 249
  • София
Здравейте,

моля онези от Вас, които са ползвали избор на акушерка Надежда Стаменова, да споделят доволни ли са и дали препоръчват консултация и раждане с нея .

Благодаря Ви Simple Smile

# 250
Здравейте, искам да попитам тези, които са правили фетална морфология при д-р Михова...След прегледа дават ли 3д снимки на бебето или са обикновени 2д?  Предстои ми фетална морфолигия в 23г с.

# 251
Здравейте, искам да попитам тези, които са правили фетална морфология при д-р Михова...След прегледа дават ли 3д снимки на бебето или са обикновени 2д?  Предстои ми фетална морфолигия в 23г с.

Много зависи от позицията на бебето. Моите все се криеха и така и хубава снимка не съм получила.

# 252
Дава на втората и третата ФМ Simple Smile

# 253
Здравейте, след раждането, ако искаме бебенцето да си е при нас, то и през нощта ли остава на наши грижи или може тогава да се връща в Неонатологията и само през деня да си е при нас?

# 254
Здравейте, след раждането, ако искаме бебенцето да си е при нас, то и през нощта ли остава на наши грижи или може тогава да се връща в Неонатологията и само през деня да си е при нас?
Здравейте, Да, може да ги оставяте в Неонатологията за ноща.

Общи условия

Активация на акаунт