МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 922
  • 841
  •   1
Отговори
# 375
SissiK97 Много ти благодаря❤много полезна информация❤

# 376
И аз благодаря за отговорите. А ако имаме запек или за по-лесно ходене до тоалетна дават ли нещо или може да си носиш ?

# 377
И аз благодаря за отговорите. А ако имаме запек или за по-лесно ходене до тоалетна дават ли нещо или може да си носиш ?
Дават, ако поискаш. И ако има причина де, не просто да поискаш. Например, аз казах, че много ме боли да се напъвам и т.н. и ги помолих за нещо и ми дадоха.

# 378
Като цяло първо те гледат да пръцнеш. Аз най-на края пръцнах вечерта вече като си бях в стаята като непрекъснато идват да те питат дали си пръцнала.

На следващият ден при сутрешната визитацията ни питаха дали сме се изходили. Аз и съквартирантката не бяхме.  Дадоха ни да пием рициново масло… след около час-два те разкарва, ама… готви се после цял ден, че и на следващият да тичаш до тоалетната почти непрекъснато😅 Каквото хапнеш до 30 мин само си излиза 😀 няма как това да не ти помогне да се изходиш, най-добрият вариант е, ако успееш сама да отидеш.

# 379
А това за “пръцкането” , предполагам е нормално да се случи, ама аз попринцип не пръцкам, дано нямам проблем с това Grinning

# 380
Може ли някой да ми каже какво се случва в деня на прием преди секцио? Чудя се да карам ли мм да стои и да чака да се видим, след като ме приемат или ще ми правят постоянно нещо и няма да имам време да сляза до кафето примерно. Дали са ми час 11:00 да съм пред определен кабинет.

# 381
Като отидеш първо ще ти вземат кръв и урина (може да си яла и пила вода), на мен ми взеха и микробиология, защото бях със серклаж. Сигурно ще те прегледат и на ултразвук. Мен ме приеха два дена преди датата за секциото, защото имах много силни контракции засечени на тонове и ме прегледаха на ултразвук преди да ме приемат. После ще те качат до стаята. Там на определени часове те гледат на тонове и ти мерят кръвното. Общо взето е това. Ще бъдеш без абокат, него ти го слагат малко преди секциото. Ще дойдат да ти обяснят какво да си вземеш за секциото, да си надпишеш багажа, да ти оставят дрехите за операцията.

Аз се видях с моя мъж, когато беше визитацията от 17 до 18. Тогава също може да слезеш до долу, но трябва да им кажеш, че отиваш, да не се чудят къде си, ако им трябваш за нещо.

Вечерта ти дават две свещички EvaQ, за да се изходиш.

Общо взето е това, сега не се сещам за нещо друго.

Може ли някой да ми каже какво се случва в деня на прием преди секцио? Чудя се да карам ли мм да стои и да чака да се видим, след като ме приемат или ще ми правят постоянно нещо и няма да имам време да сляза до кафето примерно. Дали са ми час 11:00 да съм пред определен кабинет.

# 382
Как стоят нещата с фотографа в болницата. Каква е цената? Заявява ли се предварително? Вие доволни ли сте?

# 383
Как стоят нещата с фотографа в болницата. Каква е цената? Заявява ли се предварително? Вие доволни ли сте?

На мен лично не ми допадат, защото са много режисирани и нагласени. Спонтанни моменти не биват заснети. След като видях как протече заснемането при сестра ми, отказах заснемането от фотографа и приятелка ни снима в залата. Получиха се доста по-истински и топли снимки, на които се вижда как семейството посреща бебето.

Ако все пак предпочетете заснемането от фотографа, не е нужно да заявявате предварително.

# 384
  • София
Абсолютно подкрепям, ужасни снимки, за жалост при нас нямаше кой да снима и се наложи да го използваме.
Заявихме варианта само да ги получим като файлове, без да се отпечатват на хартия.

# 385
На нас не ни предложи вариант да са само електронно. Качеството на самите снимки иначе е добро, но както казаха е леко режисирано, напътства как да застанете.

Пакет снимки и електронен вариант са 140лв
Пакет албум на книжка и електронен вариант е 240 лв
Има и вариант за 3те неща заедно, но за там не помня каква беше цената.

# 386
Ние сме доволни от услугите на фотографа. Факт е, режисирани са, но подходът му е адекватен като комбинация от различни варианти роднини в отделните кадри. Все пак в залата имаме има-няма 15 минути и докато приемеш поздрави и се наснимаш, вече си закъснял с излизането. Ако трябваше да се изредим кой да снима и кой къде да застане, щяхме да имаме сигурно 1 читав кадър, а така поне успяхме да зарадваме всички присъстващи с готини снимки в рамки (заявихме само електронните файлове и после сами си ги разпечатахме).

# 387
Аз също съм доволна. Това, което не ми харесва е, че не пита дали желаем фотосесия, а направо почва да снима. Ние желаехме де, но според мен е редно да попита и предложи ценоразпис и след това.

# 388
Следете също плащането. При нас имаше проблем, че фотографът не беше забелязал транзакцията и твърдеше, че не е получил парите. Чакахме няколко работни дни той да си обработи снимките. Питахме го какво става след известно време и той каза, че не бил получил парите. Питахме в банката, казаха, че всичко е наред с транзакцията и може да има няколко дни забавяне от неговата банка. Питахме го пак след няколко дни дали ги е получил, пак не. Звъняхме в банката и оттам провериха транзакцията и ни увериха, че ги е получил още в деня, в който сме му ги изпратили Open Mouth
Писахме му отново да провери добре дали все пак не е получил парите, и тогава той видя транзакцията и че е получил парите всъщност. Изпрати ни снимките веднага - около месец след изписването на бебето. Малко неприятно беше. Снимките са прекрасни, качествени, но в този момент съжалявах, че не сме се снимали с телефоните си. Нямахме нито една снимка от изписването цял месец.

# 389
Здравейте
След колко дни горе долу излизат резултати от цитонамазка обикновено ?

Общи условия

Активация на акаунт