МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 892
  • 841
  •   1
Отговори
# 405
Раждах в петък. Имаше достатъчно хора навсякъде, персоналът не ми се видя намален. На някои визитации влизаха по 5 души - доктори, акушерка, сестри, не знам какви бяха, но определено не липсваха хора. Като натиснах бутона да повикам някого, дойдоха две. Това всичко в събота и неделя. В понеделник ни изписаха.

# 406
Така е! Няколко страници по-назад има мнения за естествено раждане ноември месец, може да го погледне. Даже са точно за уикенда.

# 407
Питам за цена, защото от това във сайта нищо не разбирам. Плюс, че има 1000 вида пакети.

# 408
Питам за цена, защото от това във сайта нищо не разбирам. Плюс, че има 1000 вида пакети.

2950. Неонатологията не се доплаща, ако остане детето там.

Раждах в петък. Имаше достатъчно хора навсякъде, персоналът не ми се видя намален. На някои визитации влизаха по 5 души - доктори, акушерка, сестри, не знам какви бяха, но определено не липсваха хора. Като натиснах бутона да повикам някого, дойдоха две. Това всичко в събота и неделя. В понеделник ни изписаха.

За мен нямаше анестезиолог да ми сложи епидуралната, която платих. Нямаше акушерка, дойде в последните моменти за напъните. През уикенда от неонатологията отказваха да ми дадат сведения за състоянието на сина ми. Да продължавам ли? Сега отказват да ми дадат епикризата - били заети...

# 409
Как ще откажат да дадат епикриза? Моята я дадоха още на изписването. Аз трябваше да остана допълнителни два дена заради детето, защото беше на антибиотик. От двете ми изписвания в съответните дни си ми ги дадоха веднага, както и на детето при изписването.

За събота и неделя съм съгласна, че сякаш има по-малко персонал, но всеки ден минават на визитация и при родилката и от неонатологията, за да дадат сведения за бебето. Ако извън тези посещения имат много работа и спешни случаи, ги разбирам, ако не спират да отговарят веднага на въпроси. За съжаление имат много бебчета в неонатологията, които седят с месеци и ги обгрижват…

Като цяло съм чувала и за други случаи, когато ако има много родилки ги качват и на 3-тия етаж. Аз раждах в сряда секцио като за деня бяхме само 2 момичета. В петъка след нас имаше 5-6 момичета секцио, но място имаше за всички на етажа.

# 410
Няма как да сте платили епидурална преди да я сложат, просто защото се плаща при изписване.

# 411
Може, ли някоя родила скоро- естествено, да сподели цена, мнение и малко повече подробности?
Аз родих скоро. Всичко е супер. Нямам оплаквания. Ако имате някакви специални изисквания към раждането, ги казвате на акушерките и ще се съобразят с тях. Всички после в родилно са много мили и няма да ви оставят да се чудите какво следва, всичко е организирано.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 08:09 от Name1

# 412
Здравейте, коя седмица си правихте втората фетална морфология в Надежда? Чувам, че някои правят 17/18, а други в 20та.

# 413
Здравейте, коя седмица си правихте втората фетална морфология в Надежда? Чувам, че някои правят 17/18, а други в 20та.
И в 16та, и в 20та правих. Без причина, или поне лекарите не са казали причина.

# 414
И аз правех в 16. И в 20 пак мисля да правя. Без причина. Така ми предложи лекаря и съм ОК.

# 415
Аз правих в 12, 16, 22 ...и сега в 28 пак.

# 416
Аз правих в 12, 16, 22 ...и сега в 28 пак.

Благодаря за отговорите. АГ-то ми каза след 21ва, но феталния морфолог ми каза 18та та малко се обърках и сигурно просто и на 2та ще отида.

# 417
  • Sofia
Има неща, които не могат да се видят преди 20-21 седмица.

# 418
Има неща, които не могат да се видят преди 20-21 седмица.
Благодаря, със сигурност ще отида след 20та пак, за ранния се чудех дали е нужен, но не ми пречи и на него да отида.

# 419
Да споделя и че от грижата за бебетата съм много доволна - грижат се , правят им тоалет (памперс, къпане, мазане). Веднъж не са ми донесли плачещо бебе от часове, че да се чудя как да го успокоявам. Мили са и не ви се карат, хахаха. Съобразяват се за храненето и ви питат какво предпочитате. Аз съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт