МБАЛ Надежда - тема 25

• 49 736
  • 841
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, някоя мама има ли опит с външно верзио?
Бременна съм в 33г.с и бебето все още не се е обърнало.. проучвам варианта при нужда.
Бихте ли споделили повече?

# 586
Здравейте на всички! Търся насоки за АГ в Надежда, който следи проблемни бременности . Благодаря

# 587
Павлова за женска консултация, Патрикова за фетална морфология!

Здравейте на всички! Търся насоки за АГ в Надежда, който следи проблемни бременности . Благодаря

# 588
Тъй като първото раждане беше на бебе 4.240, естествено раждане. С вакуум, форцепс и епизиотомия, сега второто не искам да минавам през същото. Според феталната щом първото е голямо вероятността да се роди пак голямо бебе е голям. Поради тази причина обмислям секцио. Моля за мнение кой от лекарите в Надежда е най-добър в секцио и има ли такъв , който да оперира по метода Щарк.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 18:36 от Toni_N_S

# 589
Toni_N_S, това естествено раждане в Надежда ли е било? Че звучи много страшно, а и при мен се очертава голямо бебенце, вече главичката е 34.7,  а съм в 36 и 5 г.с. и се чудя какво да правя, и диаметърът на главичката май си
 е 10 вече... Sad  А вакумът не е ли забранен вече.. Sad

Тъй като първото раждане беше на бебе 4.240, естествено раждане. С вакуум, форцепс и епизиотомия, сега второто не искам да минавам през същото. Според фаталната щом първото е голямо вероятността да се роди пак голямо бебе е голям. Поради тази причина обмислям секцио. Моля за мнение кой от лекарите в Надежда е най-добър в секцио и има ли такъв , който да оперира по метода Щарк.

# 590
Здравейте, някоя мама има ли опит с външно верзио?
Бременна съм в 33г.с и бебето все още не се е обърнало.. проучвам варианта при нужда.
Бихте ли споделили повече?
Аз, писала съм по-назад в темата.

# 591
Toni_N_S, това естествено раждане в Надежда ли е било? Че звучи много страшно, а и при мен се очертава голямо бебенце, вече главичката е 34.7,  а съм в 36 и 5 г.с. и се чудя какво да правя, и диаметърът на главичката май си
 е 10 вече... Sad  А вакумът не е ли забранен вече.. Sad

Тъй като първото раждане беше на бебе 4.240, естествено раждане. С вакуум, форцепс и епизиотомия, сега второто не искам да минавам през същото. Според фаталната щом първото е голямо вероятността да се роди пак голямо бебе е голям. Поради тази причина обмислям секцио. Моля за мнение кой от лекарите в Надежда е най-добър в секцио и има ли такъв , който да оперира по метода Щарк.

Не, във Вита преди 5 години.

# 592
320 лв. е снимката, 140 лв. е прегледът за разчитане на резултатите.
Здравейте, каква е цената за цветна снимка в болницата към момента? Излиза ми някакъв ценоразпис, но там не виждам да пише.

# 593
Здравейте! Извинявам се ако е описано някъде, просто нямам възможност да изчета всичко. Следя се в друга болница, но съм патологична бременност, затова проучвам въпроса ако случайно тръгне по-ранно раждане преди 34 г. с. мога ли да родя по спешност в Надежда? Знам, че неонатологията е много добра, но как точно се случват нещата с документите и приема, дали ще искат да ме изродят, като не знаят историята ми?

# 594
Здравейте! Извинявам се ако е описано някъде, просто нямам възможност да изчета всичко. Следя се в друга болница, но съм патологична бременност, затова проучвам въпроса ако случайно тръгне по-ранно раждане преди 34 г. с. мога ли да родя по спешност в Надежда? Знам, че неонатологията е много добра, но как точно се случват нещата с документите и приема, дали ще искат да ме изродят, като не знаят историята ми?
Нямат право да те върнат, но ако искаш да раждаш там е по-добре да те запишат и да си минала с цялата документация през шефа на отделението.

# 595
Нямат право да те върнат, но ако искаш да раждаш там е по-добре да те запишат и да си минала с цялата документация през шефа на отделението.

Раждах през юли 2022. Неоантологията беше пълна и бяха престанали да приемат. Имаше голяма бележка пред спешния кабинет. Най-добре се обадете, за да знаете на кой телефон да звъннете, ако раждането тръгне по-рано и дали могат да ви приемат. Успех до термин 🙂

# 596
Здравейте.
Към мамите, скоро раждали в Надежда какви бутилки за вода носете, от колко мл?

# 597
Здравейте.
Към мамите, скоро раждали в Надежда какви бутилки за вода носете, от колко мл?

Аз си бях взела една съвсем обикновенна бутилка за течности със сламка от Пепко (600/700мл). Не знам дали още ги продават, беше преди няколко месеца.
Бях за естествено раждане, но реших да си взема все пак такава със сламка в случай, че нещата не се развият по план и завърши със секцио.

# 598
Здравейте:) Моят лекар ще излиза отпуска точно когато може да се направи секцио.Пренасочва си пациентките в този период при др Ташков,ще съм благодарна за мнения отностно секцио при него ,ако имате яснота по кой метод прави(щарк или по -стария метод )

# 599
Преди почти 5 години ме оперира д-р Ташков, супер лека операция на фона на проблемността при бебетата, дори се шегуваше, за да разведри. Белег почти нямам, като мисля, че ме е оперирал Щарк.

Общи условия

Активация на акаунт