МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 604
  • 841
  •   1
Отговори
# 660
След секцио никой няма да ви предлага естествено, освен ако вие не искате. Самото предишно секцио си е медицинска предпоставка за следващо секцио.

Самата аз си мислех същото, но в МЦ Щерев практиката е при повече от 2г. между двете раждания винаги да се пристъпва към естествено, ако няма специфични предпоставки за секцио. За това и съм в чудене, как процедират в Надежда.

# 661
  • София
Да питат. Между първото и второто раждане при мен бяха минали повече от 6 г. и като отидох на консултация лекарката ме попита защо секцио.
При третото бяха минали 3 г. и доктора също ме попита как искам да раждам и ще се пробвам ли за нормално, но категорично отказах. Първо защото знаех, че няма да стане - тесен таз + че малкия беше седалищно и нямаше шанс да се обърне.

# 662
Аз съм с две предходни секцио, като след предното ще са минали 1г и 6м. до новото раждане. Никой не ме пита, директно отивам към ново секцио.
Между предните раждания имах 2г и 3м. и реално тогава лекарка от друга болница ми каза, че предходното секцио не е причина за ново секцио. Е, при мен пак се наложи, но не е задължително

# 663
Здравейте момичета, някой дали е ползвал от пакетите за новородени в болницата? От кой педиатър сте доволни?

# 664
Здравейте момичета, някой дали е ползвал от пакетите за новородени в болницата? От кой педиатър сте доволни?
Аз и моя позната ползваме пакетите и се следим при Божинова. Мека и обрана ми изглежда, но още сме в началото, утре ни предстои второ посещение. Моята позната ходи с детето си при нея повече от година и е доволна.

# 665
Здравейте. Има ли някоя жена, която скоро (близките 5-6 месеца) е раждала в МБАЛ Надежда? Имам няколко въпроса. 🤗

# 666
Аз родих там преди 6 месеца, може да ми пишеш за въпросите.
Иначе ние сме много доволни от д-р Чачи. Д-р Семерджиева също бих я препоръчала. За д-р Маринова като педиатър по-скоро не, много е крайна в диагнозата и решенията си. Иначе сме доволни от нея за трансфонтанелната ехография. В пакета имате и преглед при ортопед, като единствената ви опция е Алексиев. В никакъв случай не ходете при него!!!!!!!!!!!!!!! Няма да ми стигне мястото да пиша защо не, просто такова отношение към бебе е недопустимо! Запазете си от сега за Фурлакис за прегледа на 6 месеца и отидете при него. Той не преглежда по пакет, но е един от най-добрите. Цената е 120 лв. А пък за другият преглед, мисля че на 2 месеца ,ходете на друго място.

# 667
Аз имам много лош опит с Елена Семерджиева. Отказва да даде сведения за дете в интензивното по време на визитация. Контролата беше при нея, съжалявам, но тя с хора не може и не трябва да общува. Крещи по коридорите по родилките, беше се развилняла един уикенд и никой не смееше да гъкне, дори и персоналът от АГ отделението. Много кисела жена и пълна липса на нормално отношение към пациентите.

Родих преди два месеца и половина там, питай.

# 668
Ужас. Засега не сме виждали лошо отношение от нея, но и със сигурност не е от най-любезните. Оставам си на мнението,че д-р Чачи е най-мил, човечен и адекватен от това, което ние сме видели.

# 669
Аз също родих преди точно 6 месеца в Надежда оставам на разположение за въпроси

Записах час за Фурлакис малко след като се роди дъщеря ми, сега на 27-ми ще я водим. Преди това бяхме при доктор Глогова(не е в Надежда) и също останах много доволна.

# 670
  • София
Все се чудя какво толкова прави д-р Фурлакис, че е толкова популярен? На едно бебе на няколко месеца му гледаш ставните ямки, общо състояние и си готов, това всеки ортопед го може, той какво толкова прави, че всички се избиват за него с часове, запазени месеци предварително?  🤯

# 671
Все се чудя какво толкова прави д-р Фурлакис, че е толкова популярен? На едно бебе на няколко месеца му гледаш ставните ямки, общо състояние и си готов, това всеки ортопед го може, той какво толкова прави, че всички се избиват за него с часове, запазени месеци предварително?  🤯
Аз същи се чудя. Понякога си мисля, че майките просто си го харесват. Ние ходим при Алексиев в Надежа и сме много водолни. Обяснява ни човека, преглежда я и всичко е ток и жица. Най-интересно ми е защо водят при най-големия специалист здрави деца. Разбирам да има някакъв проблем и да трябва консултация със светили. За мен има много читави доктори, а за въпросния трябва да чакаш с месеци. Не разбирам....

# 672
Е какъв точно специалист е Фурлакис? Пробутва си възглавниците. До скоро и кенгуру обясняваше колко било ок. Да не говорим, че скоро на позната й беше казал, че било ок да ползва бънджи. Close
Толкова добри детски ортопеди има, ама нали за човека се запазват часове за месеци наред, хората се лъжат, че е голямо светило. 😆

# 673
Все се чудя какво толкова прави д-р Фурлакис, че е толкова популярен? На едно бебе на няколко месеца му гледаш ставните ямки, общо състояние и си готов, това всеки ортопед го може, той какво толкова прави, че всички се избиват за него с часове, запазени месеци предварително?  🤯

Млад и харизматичен. Разговорлив, това трябва на мамите.

# 674
Аз лично не съм впечатлена от Фурлакис, но ходим при него, защото пак е по-добре от първия ортопед, при който заведохме детето (в поликлиниката на ВМА). Иначе за мен той няма никакъв подход към деца. Като детето ми плачеше, нямаше търпение да ми го бутне в ръцете и се оплакваше, че било много шумно бебето.

Общи условия

Активация на акаунт