Сушене на дрехи без тераса

• 7 866
  • 148
  •   1
Отговори
# 30
Специално с дънкитр проблеми не съм имала до сега. Макар че то между дънки и еластистични дънки има голяма разлика и вторите все в един момент се скапват.

# 31
Мерси за уточнението с радиаторите.
Ами, същото нещо - мухъл и влага навсякъде.
Аз пускам дънки и вълна също, нося редовно и на химическо, особено дрехите на мъжа ми.

# 32
  • Пловдив
Само сушилня ще Ви реши проблема.Напълно игнорирам коментарите за намачкани дрехи,забранени според етикета за сушилня-всички дрехи могат да се сушат в сушилня,ако няма специална програма за специални дрехи се ползва програмата за време.Аз съм с Бош,за 2 часа максимум суши пълна перална(5-6кг пране).Сушилнята,пералнята и миялната са задължителни уреди вече(лично мое мнение).

# 33
  • Beyond the stars
Всичко минава пералня и сушилня вкъщи - ако не оцелее, не му е било писано.Bowtie
Единствено вълна суша на специална програма, като цяло нямам жертви.
Като се извади веднага след като свърши програмата не са намачкани дрехите.
АЕГ е сушилнята, в банята е . Нямам драма с влага и мухъл.

# 34
Сушилня ползвам целогодишно, направо се родих от както я имам. Преди не искам да си спомням какъв панаир беше с непрекъснато разперен сушилник в стаята. Докато изсъхнат едните, станало време за друга пералня. Зимата все сметки правех кое кога да изпера, за да изсъхне. Половината ден на терасата да оветреят, после на сушилника до готовност....
въобще не искам да се връщам към онези времена. Пускам пералня предимно вечер и докато си легна прането е сухо и по гардеробите. Какви 3 часа? За около 2 часа на програма Дейли микс всичко е сухо. Тя сама си преценя колко да върти, нали има датчик. Много съм доволна от моята, хем е проста марка Беко, никакви проблеми не ми е правила.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 22:09 от мекичка*

# 35
  • София
И аз си купих Беко наскоро.
Аз имам балкон, при това тип "лоджия", но пак е загубена работа зимата да мръзна да простирам и да прибирам.

# 36
  • Beyond the stars
Моята стандартна програма за памук, на която суша постоянно, до 9 кг, е 1:42ч.
По-дълга мисля ми е само тази за вълна, която е 2 часа и нещо.

# 37
Електрически сушилник ?

# 38
Това пък какво е? Flushed

# 39
😅 сушилник,който е на ток...

# 40
Имам опит с комбиниран уред и с отделни пералня и сушилня. Нещата са просто несравними с огромна преднина за отделните уреди - комбинираният уред има в общия случай 2-3 програми за сушене, които са адски дълги, при все че и барабанът е по-малък и циркулацията на въздух е лоша. Отделната сушилня с термопомпа е с голям барабан, има програми за сушене както със студен въздух, така и с топъл. Baby protect програмата суши 7 кг бебешки дрешки за час и 35 мин без да свива платовете. Дънките и хавлиите бързо се сушат. Когато простирам на терасата старите хавлии стават на шкурка, докато сушилнята прави някакви магии и ги вадя меки като чисто нови.

Уточнявам, че въпреки тези благини, предпочитам да простирам на терасата, когато времето го позволява, понеже съм скръндза и мразя да плащам излишни сметки за ток, а и само на терасата докато простирам мога да си пия кафето без някой да ми реве на главата. Иначе през зимата и в по-спешни ситуации сушилнята ми става първа приятелка (след съдомиялната разбира се).

# 41
  • София
Аз само вътре суша прането на обикновен голям простор.Изсъхва за 1 нощ.

# 42
Това с електрическия сушилник е добра идея,трябва да огледам. Синът ми е без балкон и през зимата, е много трудно с прането,че и слънце няма при него.. .. Сушилня не иска.. Тва не го знаех ,че в Германия е забранено да се суши в стаята..ххах...какви ли набрани измислят наемодателите..

# 43
Интересни са тези електрически сушилници. Аз имам голям балкон и винаги си простирам навън.Така съм свикнала. Само през най-неблагоприятното време през зимата, слагам идеално центрофугираното пране на обикновен сушилник в антрето, близо до входната врата. Там е някак проветриво и като го сложа вечерта, до сутринта е фактически сухо. Нямам проблеми с мухъл. Засега не искам и не ми се налага да ползвам сушилня, но тези сушилници за някои неща през зимата изглеждат удобни.

# 44
В Германия на никой няма да му дойде на ум да суши в стаята, защото навсякъде има обособени помещения за сушене на пране.

Общи условия

Активация на акаунт