🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 899
  • 861
  •   1
Отговори
# 75
УФО ни заряза.

# 76
Че какви драми да има Неделчо. Ще става баща скоро май...
Напълно го разбирам защо не ги е гледал целите, мега тъпи бяха като изпълнение..

# 77
Само мрънка за "ромския й произход", как била нарочена, в Германия никой не го й натяквал, но видиш ли.. в България й било припомнено доста грубо.

Аз се чудя дали ако Гроздето беше от топ играчите щеше да се вайка така, просто няма какво да покаже, скучен участник е и вади коза с дискриминацията.
А това с Германия, Швейцария хич да не ми излиза с номера колко са широко скроени западно европейците, защото мога да и гарантирам, че и те не се кефят много на външни (от всякакъв етнос).
Относно дали са я питали такива неща, мисля че продукцията щеше да се възползва от рейтинг, ако се беше случило. Хипотетично ако е зададен въпросът от участник на мен заподозрени са ми по-скоро лагер Нумеролози ( Дзами и Гогов - те не се притесняват много да си казват директно нещата по мои наблюдения) , но не и лагер Глория.

# 78
Неделчо ще става баща на момиченце към февруари. Избрали са името "Ая",което майката на приятелката му въобще не харесва и искала да изберат друго име.
И на мен ми е странно.

Грозданка - лъже като дърта циганка,както се казва приказката.Ама то съвсем й отговаря.
Според мен търси драми,за да се говори за нея и да се уреди за нещо, я подкастове,я още реалити и интервюта.
Иначе е хубава да, колкото е натурална тази хубост обаче не знам.

# 79
Грозденка ми е противна.

# 80
И аз съм скептична към твърденията на Грозданка, защото продукцията показа когато Дзами се заяждаше съъъъъъъъс избяга ми името, Петя (?!?), та няма причина да не покаже поне част и от това.

# 81
  • София
Малеее Грозденка как нарежда Шериф :о
Бил най-фейк и никой не го харесвал.

Според Грозденка, Лора е крадецът (но официално не се знае).

# 82
  • Другата България
Е Лора нали си призна, ама само за едното бананче.

# 83
За Грозденка не мога да дам оценка, защото никого не познавам, но никога няма да се изненадам, ако е получила такива коментари. Хората се чувстват адски спокойни да изразяват мнението и предразсъдъците си спрямо нейния етнос, вижда се и в темата честно, та никак не виждам невъзможно някой невъзмутимо да й е казал тези неща без дори за секунда да си помисли, че може да е нещо лошо. Няма камери, няма как да знаем, но колкото е възможно да лъже, толкова е и възможно да е станало.

На същото мнение съм. Даже ми се струва по-вероятно някой да е разказал. Примерно нещо за етноса, забравяйки, че има етнос наоколо.

Слушах надкаста на Секулички и ми беше скучен до момента дето говори за работата си. Ми явно това го пали, а островът не толкова. Това е.
Иначе познахте и дето е имало договорка на коалицията с Мая и Бистра.

# 84
  • Другата България
Ама ПРЕДИ да влязат, или след като отидоха на острова?

# 85
  • София
Може би Гроздето не си измисля от-до, но солидно украсява и допълва.

Примерно, почва да обяснява, че е от римски произход, съответно другите къде от любезност, къде от любопитство почват да я разпитват за обичаи, за традиции. Може би някой да е попитал наистина ли има такъв обичай, практикува ли се още и тн. А тя го изкара все едно някой иска нея да я купува. Страшно докачлива е и драма куин. И вероятно си въобразява разни неща и от там и драмите.
Също така, вероятно е другите да са я усетили, че ще го играе дискриминирана и затова да са решили подсъзнателно да я държат настрани от работата, та да не вземе да се оплаква, че я товарят (хванах, че се жалва на промото, че носела на Влади или на Венци куфара🤨). Тя пък го игра обидена, че не я включват в работата, пък тя много искала да помага.

Не знам дали осъзнато манипулира или си е във филма.

Важното е, че няма да гледаме вече манджа с грозде, а други игри. 😁

# 86

Уж в лодката. Били шестимата.

п.п. Да има го и това за Гроздето и ако тръгнат да я гонят да извади този коз с дискриминацията. В Щатите го правели доста.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:47 от Одри ♡

# 87
  • Другата България

Уж в лодката. Били шестимата.
Хммм, много странно.
Защо тогава не влязоха в един отбор?
Това да е част от стратегията им ли?
Ако е така, и го видим това нещо на последващ етап, ще си променя мнението .....малко, и за шестимата.

# 88
А възможно ли е да лъже за "ромския произход".  Казала ли е и една буква повече, ама конкретно по въпроса за произхода?
В лице ми напомня на Никол Шерцингер.

# 89
чухте ли Дзами - Време беше да ме изберАТ.
После Сано - диска те избра.
Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт