🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 088
  • 861
  •   1
Отговори
# 615
Не виждам логика да се гонят Мимо, Нина и Сие. Защо им е? Те са сигурни донори във втория кръг. Сега трябва да се гонят силни играчи и такива с авторитет.
На теория е така, но силни играчи с по 1-2 гривни почти няма.. И аз съм против да се гонят най-големите туристи. Може би Марина/Берекетчето/Алекс/Вера трябва да се пробват да ударят, в зависимост къде отиде гривната.

# 616
  • Другата България
Според мен довечера ще си тръгне някой от нумеролозите.
Митов или Вера.
Дано греша.

# 617
Митохондрия да ни потвърди 😁. Верче, ти ли палиш довечера или някой друг 🤔🤔?

# 618
  • Другата България
Ееее, това беше с бутонките напред, и от продукцията четат.
Сега съвсем ще се откаже да пише.
Която и да е участичката.

# 619
Ееее, това беше с бутонките напред, и от продукцията четат.
Сега съвсем ще се откаже да пише.
Която и да е участичката.
Е, той АЛФ пасе трева щото и не знае кой от участниците пише 😉. Отделно това са си мои спекулации, аз реално нямам идея коя е Митохондрията. За мен е сестрата на Митохондрий и това е...

# 620
Митов не успя да покаже нещо интересно. В началото много ме беше яд на Гогов, когато преписа от него (М.) и съответно му взе победата. Ако Митов си беше победил тогава, щеше да има шанс да се разгърне повече, без значение в каква посока (+ или -), сега ми се струва, че не му е останал много хъс за игра. Все пак има участници, с които бих се разделила далеч по-лесно, а с други - направо с кеф.
Предстои ни интересен епизод, дано е наситен с действие, а не със синхрони, откровения и трепети.Simple Smile

# 621
Тук усещам някаква лична вендета към Рената. Да не се е изказала някъде негативно за форума хах?

Иначе всичко е въпрос на възприятие, но аз лично ценя много повече социалните умения пред това да биеш на игрите. Ако един човек е толкова добър манипулатор, че останалите да си завещават гривните на него - то той е най силен (не тук не говоря, че Рената е такава).

Мне,по-скоро повече ценим играчи с каквито и да  е  и било умения , а Рената няма такива (или поне досега не е показала) Само се усмихва фалшиво и пъчи гърди…. а и готви. Остава още малко да почне да пере и гащите на мъжете от племето като един друг любим ‘играч’ (:

# 622
Пропуснах края снощи, но Мимо явно много държи да е в лагера на лузърите. Тези тримата какво ще ядат ако се отцепят? Много странна птица е хем е жертва, хем и лидер иска да е. От жените Бистра и Рената изпъкват, другите са много еднотипни. Мая също изпъква социално, но и тя е конкуренция на Мимо по безполезност.

# 623
Аз на Ина не мога да се начудя. Момчето, в което уж е влюбена, ѝ дойде в лагера, а тя се изнесе да го крЕпи на Мимо.

# 624
Аз пък горе-долу имам класация за силни играчи...

1) Георги - не е играл в супер много игри, но не е бил побеждаван - ¡поправка! освен веднъж

2) Шериф, Влади, Миро (в този ред) - доста добре се справят в разнообразни компоненти

3) Кирил - напоследък набра инерция (при него пъзелите май не са силна страна)

4) Бистра - с уговорката, че в игри за бързина и пъзели не ми се струва, че е добра

5) Гогов и Дзами - не мисля, че са някакви супер добри играчи, но пък изненадват понякога, а и показват, че могат да се учат и нагаждат в движение в игрите.

6) Емил и Венци - харесвам ги доста като хора (от това, което се показва от тях), но не мисля, че са достатъчно силни физически на фона на някои други.

7) Марина и Петя - са ми подобни като сила (от досегашните им опити в игрите) и някак не мисля, че биха се преборили лесно с доста от другите - и двете засега ми харесват най-много от жените (като изключим уговарянето на Марина с лагер 1 да се гонят хора от нейния отбор; и 1-2 по-резки и егоцентрични изказвания на Петя)

8 ) Рената

9) Алекс, Виктор М, Берке, Вера

10) Ванеса, Биляна, Лора

11) Ина, Мая, Иван

12) Нина, Мимо

А, за тази вечер...
Имайки предвид в кого отива златната гривна,
Скрит текст:
както стана ясно от промото и потенциалните тайни коалиции, които също показаха,
предполагам, че на играта за оцеляване ще бъдат Виктор М и Вера, а с тях може би ще е и Берке.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 19:48 от Geri2000

# 625
Някой беше линкнал покдаста с ГроздАнка при някъв пич Ивайло Герасимов, който явно е бил редактор на Острова (или?) по мое разбиране, та беше интересно. Странното е, че само тя е минала досега от там от всичките отпаднали, но тва братле не ѝ цепеше хич басма, доста директни въпроси си ѝ задаваше и поне на 5 пъти ѝ каза, че не вярвам грам на казаното от нея, и да опита пак с отговора Smile . Хареса ми, ей такива трябва да са всичките интервюиращи - като видиш, че някой те лъжоти отсреща, не се правиш на ударен, ами го натискаш да си признае пред зрителите. Само не съм сигурен , как човек от продукцията му разрешават да прави такова интервю, като си личеше, че той има доооста повече информация от кухнята и тя гледаше като наакана на няколко места, когато беше очевидно , че лъже GrinGrin . Дано повече участници минат от там, за да се изкопчи някоя и друга неказана истина от тях.

# 626
  • София
1) Георги - не е играл в супер много игри, но не е бил побеждаван
Не падна ли още в началото от Гогов на първата битка за златна гривна (тази със онези лесните пъзели)?

# 627
1) Георги - не е играл в супер много игри, но не е бил побеждаван
Не падна ли още в началото от Гогов на първата битка за златна гривна (тази със онези лесните пъзели)?
О, да, правилно...
Ами тогава бих го сложила в тройката с Шериф, Влади и тн.

# 628
  • София
Имат ли (финансова) мотивация да стоят още дни/седмици (такива с 1-2 гривни или супер пасивни)?
4-ната коалиция са Шариф, Георги...и? Още съм в понеделник
Каква е динамиката на Втория етап и защо да няма такова значение броят гривни? (Според Дамян)
Пп. На някой догледа ли му се стар сървайвър (най- вече заради стратегиите, ходовете...)

# 629
Така в превод, никой не е забранил коалиционната игра! Лагерите можеха да си направят стратегия в която да играят заедно (никой не е казал, че е забранено да носят провизии от сала и да ги дават на играч от друг лагер, който на свой ред да ги слага в сандъка). И при положение, че НЕ Е ЗАБРАНЕНО споделянето на храна между лагерите, никой нямаше да ги спре да си поделят след това храната. Дребният шрифт е по-скоро към Алекс и неговото желание да слага провизии в сандъка на Нумеролози.  

УФО, ако сте го направили да се види как ще реагира Алекс, трябваше по-добра инструкция - изрично да кажете че само в сандъка, но друго е ОК.

Ако един човек е толкова добър манипулатор, че останалите да си завещават гривните на него - то той е най силен (не тук не говоря, че Рената е такава).

И аз бих гледала някой як манипулатор, но Рената според мен не ги прави обмислено нещата, по интуиция кара. Единственото дето видях да направи нарочно е като изпорти Влади, как е казал, че някои нямат място на острова, но то беше по-скоро отмъщение.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 21:26 от Одри ♡

Общи условия

Активация на акаунт