🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 041
  • 861
  •   1
Отговори
# 705
Кой е този Каракачанов?

# 706
Георги.  Само,че с объркана фамилия. Той е Коджабашев

# 707
Доста неща са останали скрити за нас.
Днес се изненадах, когато Вера каза, че чувствала близка Нина. Кога са се срещали, разговаряли, че да се опознаят?
Другата изненада беше как всички превъзнасяха Мимо. До вчера беше мързел, днес го изкараха герой. Бях си набелязала Мимо за наблюдение, защото са ми интересни такива наглед слаби играчи какво ще покажат. Но нищо интересно не показа. Може би нямаше време, може би нищо интересно (според продукцията) не се е случвало около него. По-скоро няма да ми липсва. Радвам се за него, че е преодолял, това което е имало да преодолява.
Лора ми е безразлична.
Радвам се, че показват все повече Вера, интересна ми е.

# 708
Доста неща са останали скрити за нас.
Днес се изненадах, когато Вера каза, че чувствала близка Нина. Кога са се срещали, разговаряли, че да се опознаят?

Това е видеото дето се делят на лагери - https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/koi-shte-bad … 00-te-grivni.html
Вера доста се колебае между 1ви и 3ти (11 минута натам)

# 709
Изкефих се на победата на Нина. Силно симпатизирам на Мимо, има една дузина по-невзрачни играчи от него там. Самоиронията е велико качество, но много рядко срещано.

Георги се опитва да се напомпа, за да може да мине успешно пред силната властова позиция, в която се намира. За мен той излъчва неувереност.

Не вярвам в устойчивостта на новите съюзи.

# 710
Георги.  Само,че с объркана фамилия. Той е Коджабашев
И той ли правел татуировки. Като го пишат артист, мислех че е актьор.

# 711
Хареса ми отпадането на Мимо, по най-добрият и достоен начин за него, в битка, за да му е пълно островното изживяване.
Интересен образ, нетипичен за нашите реалити предавания. Разгледах му сайта, 2 години е бил коментатор в някакво телевизионно предаване на Наталия Кобилкина.

досега не съм гледала подкаст с участници, но този с Мимо ще го гледам.

# 712
# 713
  • София
Мимо обича да се показва и прави на интересен. Клипчето с "песента" му е потресаващо. Предаването няма да загуби от неговото отпадане.

# 714
За Лора:
не мисля, че каза, че им е дала играта, каза друго - би играла мръсно, примерно би клатила моста, би ги бутала по пързалката и прочее да им разлее водата, но не може това с Мимо и Нина.
Но и те не се обединиха срещу нея, можеше Мимо да сипва в кофата на Нина примерно.

# 715
За Лора:
не мисля, че каза, че им е дала играта, каза друго - би играла мръсно, примерно би клатила моста, би ги бутала по пързалката и прочее да им разлее водата, но не може това с Мимо и Нина.
Но и те не се обединиха срещу нея, можеше Мимо да сипва в кофата на Нина примерно.
Казала е на Гогов, че била пуснала на Нина победата. То и по синхроните си личеше, че се опитва да се оправдае. Нямала хъс, били много слаби, пълно бла-бла.

# 716
Това съм го изпуснала, но какво е казала на Гогов е друг въпрос, то е послание към останалите.

# 717
Интересно, само на мен ли ми прави впечатление че Маринка е с най-мърлявия бански от всички?

# 718
Играта снощи беше за деца 1-4 клас “Бързи, смели,сръчни”, победителката Нина гледаше гордо, все едно е взела поне бронзов медал на Олимпиада, пълна пародия.

# 719
Играта снощи беше за деца 1-4 клас “Бързи, смели,сръчни”, победителката Нина гледаше гордо, все едно е взела поне бронзов медал на Олимпиада, пълна пародия.
Мда, играта беше пешеходна и въпреки това Лора не можа да бие може би най-слабите участници. Поредният играч с абсолютно изкривена преценка за собствените си възможности.

Общи условия

Активация на акаунт