🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 046
  • 861
  •   1
Отговори
# 690
Оценявам битката и победата на Мимо със себе си.

# 691
Човекът е отишъл на терапия...
днешният епизод не трябваше ли да приключи в 22,00
Трябваше, всеки път свършва след 22:00

# 692
Е, наистина ми прилича на една понапълняла в лице Мили Боби Браун. Поне малко.
(Нина)

Да!

# 693
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Влади много иска, ама няма желание да играе. Добре, че пръста му не е ок Joy, Жоро сега ще гледа дзен и ще мъти стратегии.

# 694
Диляна повече вече се включва, харесва ми

# 695
Всеки ден си чакам аз "Хана Пеньоар Диск", не знам за вас.

И аз така ! Joy Това ми е любимият миг от всеки епизод. Толкова сладко и красиво го казва Диляна. Имах големи резерви и предразсъдъци към нея, но се оказа, че ми е много приятна да я гледам и слушам. Личи си, че не е обиграна като водеща, но пасва идеално до Сано, според мен.

# 696
може да се каже, че истинската игра започна от днес.

# 697
Да разбираме ли, че някой ще напусне по свое желание другата седмица?

# 698
  • Другата България
Според мен довечера ще си тръгне някой от нумеролозите.
Митов или Вера.
Дано греша.
Сгреших.
Браво на мен.
Но съм много доволна от епизода.

# 699
може да се каже, че истинската игра започна от днес.
Най-после Hands Raised Hands
Георги да не е зле на пъзели Simple Smile ?

Миро, пък бил доволен вече, алоооооо фаворит си ми, никакви такива!!
Вера взеха да я дават Flowers Hibiscus, то като го няма там Влади, тя стана нещо като говорител на кампа.
Зарадвах се за Нина, ще поиграе още.
Много неща видяхме днес, хареса ми епизода.

оффтопик:
Гледах до средата второто интервю с Грозденка, което Дяволо беше публикувал.
Хич и не съм загряла, че в лагер 2 се краде, пък точно там има ромка. За нея е най-трудно да си щипне нещо от храната, симпатична ми стана с това.
Спред нея храната я крадеше Лора Simple Smile

# 700
Я, да размътя малко блуткавия епизод аз, защото малко в повече дойдоха фейковете тая вечер, така че да ги запукам поред на номерата:

Лорчето другата ми любима феминистка, която супер много говори, а нищо не прави - мъжете били юзлеси, тя сама мачкала, не знам си какво, ще им прегризва гръкляните преди битката, излезнела ли на терен, нямала спирачки. Реалността - излиза и се разхожда по играта с темпото на Мимо , и я нашляпаха туристите, от които тя също всъщност е част. След битката - "Аз нямаше как тия мили хора да ги бия, сърце не ми даваше" , " Не мога да изкарам спортния си хъс срещу толкова слаби играчи", "Тепърва ще видите Лора на терен" . Чак ходила да обяснява на Гогов "как била пуснала на Нина играта" . Много благородно, признавам си, само че да вкараме така любимата математика до втори клас този път, а тя гласи следното - без значение кой бие днес, изходът от това кой ще си ходи е винаги един и същ , а именно Мимо. От това следва, че няма абсолютно никаква логика да "пуска на Нинчето", защото тя се лишава от клуба на богатите така, а твърдеше преди битката, че тооолкова много искала да е там. Така че  бич, плийз, на някой друг тия глупости ги говори. Като добавим и това монотонно, носово дуднене постоянно направооо....

П.П. За наказание я сложиха до Кирцата на колелото да я разцелува...

Леголас - избирателният дзен е много благ и приятен човек наистина. Кофтито е, че е само когато бие. В момента, в който загуби или нещо не се случва както той го иска, става най-противният и заядлив нервак на острова. Това е типът хора, които са най-фейк и маската им се вдига/пада супер лесно, тъй като не могат да си контролират настроенията. Едва ли е някакво разкритие това, препдолагам повечето сме го забелязали вече. Най-смешното е, че е доста добър в игрите, но в това кокалесто тяло бие едно много малко, пилешко сърце, което трепери от страх да играе всеки път. Дори не обмисляше вариант, в който той да участва на следващата игра, при положение, че може да си избере удобни противници, а се опитва да "захрани" Влади с нарязания пръст или Венци, който очевидно е с контузени крака, докато на мъжката Рената нищо му няма....

Владко от своя страна и той е почнал да понапълва гащите и след като загуби няколко гривни, вече не е от топ мераклиите за игри. Не знам от какво толкова ги е шубе, че се чудят какво оправдание да измислят, за да не играят, при положение че само по една гривна все още се залага и те могат да си избират противници...Усещам една скрита борба с Венци за мистър Популист на Острова и забележете, че когато дойдат камерите, един през друг се бутат , кой да казва по-големите клишета. Доста смешно изглежда отстрани, но тая прикрита "война" за популизъм става все по-осезателна.

Дългата ръка на продукцията пак я усещам. Каааак така в един епизод всички решиха да правят тайни коалиции за втора фаза. Първо е супер рано, второ изглеждаше мега подшушната цялата работа . Все едно някой е казал "Остават само два цикъла до втора фаза, ти мислил ли си за някакви стратегии , когато правилата се променят?" . Жорката - шубето от страх да не си загуби 10те гривни, които реално нищо не са във втора фаза, още отсега иска да се подсигури да не играе срещу силни. Само дето е толкова рано и гривните са му прекалено малко за подобни схеми, ама той откъде да знае. Имам чувството , че ако му дадат да кешаутне сега 5-6000 лева и даже няма да се замисли, толкова е зашит. Като добавим, че по същото време и Дзами решава да прави същия съюз с Кирцата, нещо намирисва работата, даже доста. Всичките пишман стратези изведнъж получават факс, че трябва да правят едно и също нещо по едно и също време. Куул стори.

Мимозата заслужава онорабъл меншън , колкото и да беше безполезен за идеята на предаването. Не мисля, че е заел на някой друг мястото, тъй като във всяко риалити има профила на уиърдото , та в някои са повече от 1-2ма даже, така че беше ок той да е там, но просто самият формат не му позволи повече и според мен си излезе точно по начина, по който той си беше мечтал, и взе макса за себе си.

П.П. Вече най-използваната дума на острова със сигурност е  ЕНЕРГИЯ. Мъже, жени, неопределени, всеки говори за енергия. Кой бил я дал, кой бил я взел, кой я усещал. Да бяха им дали поне Редбули , там има енергия в кутийка, та да е по-компактна, а не да обикаля из лагерите и всеки да я усеща.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 07:23 от tfn2k

# 701
Има вероятно това да е моментът, за който говореше Н.Н. в Надкаст, че са отишли да им кажат да си казват стратегиите пред камерите. Даже трябваше по-рано да го направят, ако наистина са чакали толкова много време.

# 702
Значи - за мен е супер глупаво да се пазиш да не играеш срещу силни. Понякога едно леко подценяване и някой нарочен за слабак може да те бие.
Осве това наближава моментът, когато хора с малко гривни ще могат да залатгат всичко срещу хора с много гривни - и евентуално да им ги вземат.

# 703
  • Другата България
Има вероятно това да е моментът, за който говореше Н.Н. в Надкаст, че са отишли да им кажат да си казват стратегиите пред камерите. Даже трябваше по-рано да го направят, ако наистина са чакали толкова много време.
Същото си помислих и аз.

# 704
Те няма как да го направят по-рано , при положение че Каракачанов сега стана богат и взе златната гривна. За какво му е на Влади съюз с него преди това. Тука си мирише на тежка редакторска намеса, за да не станат някакви фалове във втора фаза и да изпокапят героите с рейтинга , без да разберат как, че те тамън понаучиха сегашните правила, а кой знае колко време ще им отнеме да научат следващите...

Общи условия

Активация на акаунт