🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 047
  • 861
  •   1
Отговори
# 720
Загледах колко много хора са с лепенки и/или превръзки по краката. Емо, Берке, Лора, Киро и още имаше... А от вчера Петя липсва.

Явно периодично някой се бъгва и има нужда от лекарска помощ. 🤨

Искам да питам нещо Монохондрия или друг запознат. Има ли лесен сухоземен достъп между лагер 3 и другите? Всеки път ли газят през водата, за да отидат до другите лагери? Може ли скалата да се заобиколи отзад вместо по вода?

Здравей,
Лагер 3 е отграничен от плажната ивица с другите 2 лагера и реално само на отлив може да се мине напряко. Иначе има и друга сухопътна връзка, но аз не съм я виждала, доста по-дълго се върви, минава се отзад през джунглата и има изкачване и слизане.

# 721
Лора след изказването "Сложих си го в устата /банана/ и тогава разбрах, че това Е банан" я смятам за изключително плосък персонаж.

# 722
Не съм го чула това изказване на Лора, но и без него си личи, че си е тъпичка, горката.
И баш си каза на един от синхроните, че уж нарочно позволила на Нина да я бие защото Лора със сигурност била спасена и защо да се напрягала. Един вид, благородна постъпка от нейна страна. Чак щеше да се разплаче от умиление, докато разказваше на лагер 2 каква добрина е сторила.

# 723
Интересно, само на мен ли ми прави впечатление че Маринка е с най-мърлявия бански от всички?
Но поне е майка 😫  Trollface

# 724
Нищо не е по-дразнещо от розовите плувки на Беркето. Въобще, цялото Берке ми е много неприятно, да си ходи по-скоро.

# 725
И въпреки , че съм критикувала Мимо снощи се разчуствах, даже сълзите ми текнаха. Може би най- вече заради Ина, която го прие най- емоционално. Едно е сигурно те създадоха приятелство.
Тази битка за Мимо си беше самоубийствена, явно вече не му се седеше там.

Ако можех да избирам м/у него и Нина, тя ми е по- безлична и безинтересна и предпочитах тя да си тръгне.
Това момиче няма никаква издръжливост, при по-трудна игра нямаше да се справи.

Май следващия който ще иска да си тръгне е или най-добрата майка Joy или другата майка Мая Grinning
Мисията на Марина вече е изпълнена, така че прав и път!
Но ще е по-скоро Мая. Предполагам, че докато Мая сърцераздирателно е обяснявала, че иска да се прибере при децата си, точно в този момент дадоха как Марина рони сълзи.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 11:11 от Nona M.

# 726
Игрите за спасяване са все някакви съвсем леки, предпоследната дори нямаше никакъв физически елемент.
Не помня в какви игри и срещу кого Лора си загуби двете гривни, но в снощната игра съм склонна да ѝ вярвам, че не си е дала зор изобщо, само дето точността или късмета на Нина в последния елемент на играта я изненадаха неприятно.
И като стана въпрос пак за Берке - беше като плючен мечо до Дзами в играта с флагчета на гредата. Беше ми жал и неудобно да гледам. А високопарните му синхрони и изобщи приказки през камерата ме влудяват. Дотук го виждам като участника с най-нереална представа за себе си. И на фона на това, розовите му гащи ме развеселяват.

ПП Не вярвам Мая да се откаже, боец е тя. Мисля, че сама се усети, че в игри я няма, но все още ѝ се чува думата в лагера и това ще я държи. Докато Марина е редовно в сълзливи настроения, сякаш не се чувства добре в лагера си, децата ѝ са по-малки и съм склонна да приема, че тя ще иска да напусне. Но пък прекалено лесно за разгадаване става. Ще видим.Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 10:34 от Блу

# 727
Лора след изказването "Сложих си го в устата /банана/ и тогава разбрах, че това Е банан" я смятам за изключително плосък персонаж.
Да точно, сега да е нещо екзотично разбирам, обаче банан, който дори и по нашите ширини вече може да бъде видян във всякакви варианти на размери и цветове.
И вчера с тази игра просто.... Нямам думи, голяма битка. Има играчи, който страшно много се надценяват и Лора е един от тях, аз съм си я кръстила Киселата госпожа тук и това е.
Коментарът на Нумеролози, че те са не са ги избрали, защото другите били лесни за преодоляване - дори и да се вижда, че е така самочувствието, което постоянно демонстрират е изключително дразнещо.
Не знам дали е заради монтажа или нещо (винаги има вариант да е представено по този начин) въпреки че Владо взе да ме дразни нещо, осезаемо си личи след като си тръгнаха, че май и лидера си тръгна. Малко разпасана команда ми идват.
А сега и Владо да го нахейтя с неговите - тук жените в тоя лагер как работят, какво що пък видиш ли техните стояли и нищо не правили да вземе да се спре малко, че не му прави чест при все че не харесвам нумероложките.
То вие се прескачахте алфите там и съм убедена, че в началото при (или заради) високите вибрации на Рената ( в преносен и буквален смисъл) е било, ' дай да го направим така, момчета дайте онова, ще стане така и така, момичета вие почивайте, бива и при толкова мъже да ви караме да носите' и после ама те не работят. Сега всички знаем, че като се съберат повече от двама на едно място и се почва кой е по-по-най.
Установиха такъв модел в началото и после ама те не се включват, ми пичове ...кво очаквате.

# 728
Мимо си тръгна с битка, не се отказа, не направи врътка, просто изживя всичко докрай и за него наистина това си е победа.

Лора не й прави чест какво говори. Дори да е истина, запази го за себе си. Така в момента е много долно.

Берке е само на 20 години, нормално е да е леко неадекватен. Не ми пречи твърде много, дете е.

# 729
  • Буркина Фасо
И въпреки , че съм критикувала Мимо снощи се разчуствах, даже сълзите ми текнаха. Може би най- вече заради Нина, която го прие най- емоционално. Едно е сигурно те създадоха приятелство.

Ако можех да избирам м/у него и Ина, тя ми е по- безлична и безинтересна и предпочитах тя да си тръгне.

Май следващия който ще иска да си тръгне е или най-добрата майка Joy или другата майка Мая Grinning
Но ще е по-скоро Мая. Предполагам, че докато Мая сърцераздирателно е обяснявала, че иска да се прибере при децата си, точно в този момент дадоха как Марина рони сълзи.
Марето в никаква игра а няма. ако в началото не им бяха дали по 3 гривни той/тя никога нямаше да се докопа до 1 гривна. радост за окото е, че се разкара от почиващите.

# 730
И въпреки , че съм критикувала Мимо снощи се разчуствах, даже сълзите ми текнаха. Може би най- вече заради Нина, която го прие най- емоционално. Едно е сигурно те създадоха приятелство.

Ако можех да избирам м/у него и Ина, тя ми е по- безлична и безинтересна и предпочитах тя да си тръгне.

Марето в никаква игра а няма. ако в началото не им бяха дали по 3 гривни той/тя никога нямаше да се докопа до 1 гривна. радост за окото е, че се разкара от почиващите.

Марето, предполагам е Мимо. Аз не визирам игрите, но поне е по- приятен за слушане от Нина.
Тя с какво допринася за твоя интерес като зрител? Имаше възможност да се защити и да постави Мая на място, но и това не успя да направи. И друго се чудя, това момиче как пък малко не отслабна?

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 11:12 от Nona M.

# 731
  • София
Според мен Ина и Нина загубиха част от социалната си игра в това, че се събраха с Мимо и се отделиха. Тъкмо когато се разбраха с Мая и Бистра и Мимо пак ги придърпа отделно.
Тук обвинявате Мая и Бистра, че командват в племето, защото са експресивни и си казват всичко в прав текст, но подмолното влияние на Мимо и как тихомълком дели племето никой не забеляза. Аз такива шушумиги не харесвам и хич не могат да ми станат мили. Добре, че се махна.

# 732
Мая с високопарното си поведение, да се сближи с Нина и Ина Laughing Това е кауза пердута!
Привидното уж помирение си е просто театър. Сигурна съм , че Мая продължава да не ги понася и това е напълно обяснимо, те са от различни планети.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 11:10 от Nona M.

# 733
Това е видеото дето се делят на лагери - https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/koi-shte-bad … 00-te-grivni.html
Вера доста се колебае между 1ви и 3ти (11 минута натам)
Много благодаря. Все се канех да потърся и гледам отново сформирането на лагерите, защото то се оказа далеч по-ключовото, отколкото много от играчите си го представяха. Изобщо, виждаме колко е важен първоначалния, почти случаен и инстинктивен избор.

# 734
Гледах надкаста с НН, прави сте за бълхата - казва си ясно, че участник го е хапнала.

Казва за двама основни "злодеи":
Единият мисли за себе си, че е добър и по някое време му идва просветление (залагам на Рената)
Вторият постъпва с добри намерения и е интелигентен ... не залагам още

Другите са от по-напреднал етап на играта и сгалам в спойлер:
Скрит текст:
Някой с една гривна преди финала, казва че 98% от гривните работят за него .... Мая? Биляна? ...
И някой друг, който бил с една гривна после с 2 (някой му е дал гривна .... ?) по едно време бам 39 гривни. И разказал подробно, кое как и защо е направил - Иван? Вера? ...

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 11:52 от Одри ♡

Общи условия

Активация на акаунт