Вагинален проблем

• 2 311
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Само че не е споделила, че си е правила изследвания. Явно са я лекували “на око”.
А без МБ и останалите тестове няма как да се знае.
Да, не са ми правили никакви изследвания, само прегледи. Единия път попитах за изследвания и отговора беше, че това са нормални неща и няма нужда и пак ми изписаха крем и до там. Днес ще се обядя на друг гинеколог, който идва от време на време в нашият град и ще го попитам дали може да ми вмести някъде, иска ми се да отида сега докато не ми е дошъл цикъла, за да види за какво става въпрос… благодаря ви много на всички Simple Smile)))

# 16
  • София
Ами поне един Бетадин глобули да си вземе! Той е широкоспектърен, дезинфекциращ, аз като не знам какво ми е и не ми се чака за преглед, слагам три вечери и съм топ.

# 17
Здравейте отново момичета, направиха ми изследвания най-после. Излезе някаква бактерия “klebsiella pneumoniae” , четох за нея и честно казано не разбрах от къде е дошла. Изписаха ми антибиотик Ципрофлоксацин алкалоид 500мг. Казаха ми да го пия 5 дена и вече няма да имам проблеми. Днес го започнах. Дано вече да се оправи всичко.

# 18
Клебсиелата е обитател на червата, но в много малки количества. Ако се разпространи доста дори и в червата следва проблеми.
Не казвам, че така сте се заразили, но ако човек прави анален секс без презерватив се получават инфекции с бактерии от чревния тракт. Принципно напълно неприемливо е след анален и измиване да се прави вагинален - това е почти сигурно заразяване. Не може да измиете клебсиела със сапун. Бактерии при необезопасен анален секс попадат в канала на пениса и пак заразяват и партньорката, а могат да унищожат бъбреците на партньора, дори и да пикае след акта.

Понякога има заразяване с клебсиела от води, в които има фекалии /море, река, басейн/.

Честно да ви кажа ще е чудо с 5 дни антибиотик през устата да унищожите клебсиела. А дано! Поне едновременно външно се мийте с вода с Цитросепт. 

# 19
Клебсиелата е обитател на червата, но в много малки количества. Ако се разпространи доста дори и в червата следва проблеми.
Не казвам, че така сте се заразили, но ако човек прави анален секс без презерватив се получават инфекции с бактерии от чревния тракт. Принципно напълно неприемливо е след анален и измиване да се прави вагинален - това е почти сигурно заразяване. Не може да измиете клебсиела със сапун. Бактерии при необезопасен анален секс попадат в канала на пениса и пак заразяват и партньорката, а могат да унищожат бъбреците на партньора, дори и да пикае след акта.

Понякога има заразяване с клебсиела от води, в които има фекалии /море, река, басейн/.

Честно да ви кажа ще е чудо с 5 дни антибиотик през устата да унищожите клебсиела. А дано! Поне едновременно външно се мийте с вода с Цитросепт. 
Благодаря Ви много!!!

# 20
Чета ви постоянно ,и търся решение за моят проблем .От години страдам от сърбеж,парене по срамни устни ,както и във влагалището.Изследвания имам безброй(микробиологии,даже и биопсия от тъканта ) .Единствено е излизала ,Кандида ,или бактерии .Пакети комбинирани  съм пускала в Геника ,HPV, всичко което ми е казано.Лекувана съм за Кандидата и бактериите. Но ако има резултат е временен ,дори изследванията да са чисти пак имам оплаквания.Нянам полов контакт за да се заразявам от друг.Памучно бельо нося ,пера го с бебешки прах ,гладя и т.н.Отчаяна съм просто.Благодаря ви ,стана доста дълъг пост

# 21
Здравей,

Нека видим някаква твоя последна МБ и да напишеш как те лекуват обикновено. За рецидивираща Кандида си има схеми.
Другото е да видиш сама какво ти ги предизвиква, т.е. т.нар. отключващи фактори.
Консултация с ендокринолог за проблеми с КЗ и инсулин правена ли е?
Приемаш ли други лекарства?
Някъде нещо в твоя организъм ги отключва, тук не става дума за зараза.
За мен проблемът ти е вътрешен нейде.

# 22
Здравей,

Нека видим някаква твоя последна МБ и да напишеш как те лекуват обикновено. За рецидивираща Кандида си има схеми.
Другото е да видиш сама какво ти ги предизвиква, т.е. т.нар. отключващи фактори.
Консултация с ендокринолог за проблеми с КЗ и инсулин правена ли е?
Приемаш ли други лекарства?
Някъде нещо в твоя организъм ги отключва, тук не става дума за зараза.
За мен проблемът ти е вътрешен нейде.
Последната микробиология ми е по стара,от май ходя при венероложка която ми изписа кортикостероид крем и мисля че от него също получих гъбички ,като ме видя ми изписа Дифлукан 3х1 през ден,гиназол и глобули Донафил ,и три месеца по едно на първи ден от цикъла.Сега пих един месец Ацикловир, за другият ми проблем ,но без резултат .Други лекарства не пия .По лигавицата на,срамните устни винаги стой едно бяло като покрити са ,при миене се маха но с малко натиск(според лекарката е от гъбичките)

Общи условия

Активация на акаунт