Въпроси за TBI Bank - 3

• 32 030
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Според тарифата за таксите и комисоните тегленето на банкомат на друга банка си е все още без такса. Да не сте надвишили лимита от две безплатни тегления на месец?
"" при теглене от банкомат  на булбанн шмекерите /което е единствено за месеца / ""  ЕДНО единствено за месеца.

# 181
"" Или лимита от над 800 лв.? "" ------ не , теглих 400 лв.
''' Каква ти е картата, ''  - TBI виза
 Давам инфо за да имате 1 на ум !

# 182
Аз продължавам да си мисля, че им е много сложно да правят такива дребни шашми, защото трябва да пренастройват за всеки индивидуално софтуер, с риск да попаднат на някой, който си следи стриктно нещата и може да ги осъди. По - скоро мамят по устав с кредитите, дребен шрифт и т.н. Има нещо нередовно с банкомата, чувал съм че има такива банкомати, но изписва еднократно на екрана преди да пусне парите, с колко ще те таксува.

# 183
Здравейте! Тъй като наскоро закрих услугите си към TBI, дали някой от Вас в запознат и може да сподели малко информация относно как може да бъде закрит профила в приложението и необходимо ли е за това да се ходи в офис, тъй като от съпорта не съдействаха никак по този повод. Ще се радвам ако някой знае да сподели, благодаря Ви. 😊

# 184
Деактивираш приложението и толкова.
Поне с УниКредит така направих. Нямам карта/сметка, нямам нищо вече.

# 185
Благодаря Ви и аз така смятах да направя, но не смеех честно казано, но не би трябвало да има какъвто и да е проблем. 😊

# 186
По празниците като никога им отварях сторитата за тия им томболи но досега не съм обръщала внимание как процедират. Имам спомен че пишеше че до 6ти януари ще изтеглят печелившите. Публикуват ли ги някъде като списък или как се разбира кой е спечелил?

# 187
Има на стори печелившите имена. И аз отварях почти всеки ден, ама тц Grinning Нищо не спечелих. Ако има тук някой спечелил, нека се похвали.

# 188
И аз нищо не спечелих.. очаквах поне още един iPhone да ударя, ама не Sad

# 189
Благодаря, видях ги.
И аз не съм се надявала особено но зорът беше да проверя и да нямам нещо да чакам Grinning

# 190
И аз нищо, но от сърце Simple Smile

# 191
Нищо не сме и изгубили, в крайна сметка Simple Smile
Обикновено не им и отразявам тия сторита и прочие в приложението, ами декември месец са навсякъде тия календари та ги карах наред да се пробвам Grinning

# 192
Аз довечера ще видя, но доста се мъчих с играта с шейничката, да избутам поне 10 точки. Направих няколко и всеки път се записвах, мисля, че стигнах и 11 точки. После прочетох, че колкото и да се записваш, участваш веднъж.

# 193
Това дето описваш даже не съм го видяла какво е, аз само отварях стори там всеки ден през декември. То даже май само се отваряше първо то като отвориш приложението, помня че ме изненада по едно време че друг път не бях виждала да прави така.

# 194
Аз вече не помня за какво и беше тая игра. В ТБИ отварях календар за 50 лв. награди мисля имаше. Имаше и някакви предметни награди. В Кауфланд коледен календар пак отварях за ваучери, телевизори. Още в други коледни игри участвах, вече не помня какви.
Абе ако спечеля от всичко, един месец ще ям и пия на аванта Simple Smile.

П.П. И аз не съм сред късметлиите.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 18:00 от Seiko7075

Общи условия

Активация на акаунт