Въпроси за TBI Bank - 3

• 32 039
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Е, как да изтеглите пари от банкомат, след като нямате карта?
Кодът идва заедно с картата.
А де.... И аз това се чудя?!Какво пишеш на банкомата,че да работи без карта?

Банкоматът трябва да поддържа безконтактни операции, доближава се телефона и може да се тегли. Но все пак картата трябва да е активна и добавена в Google wallet или Apple pay. И да се въведе нейния ПИН на банкомата, за да се изтеглят пари.
Еми да ,ама то няма карта.Тя се активира с  първоначален код.

# 151
Да не говорим, че шопинг лимита се определя след активиране на картата. На практика нямате лимит, нямате карта и няма какво да теглите.

# 152
Някой има ли проблем със захранване на сметка от приложението? Аз от последното ми захранване 12.11.24 насам имам проблем. След последните актуализации на приложението иска да сканира карта от която да захрани сметката в TBI докато преди това не беше изобщо така. Като ти трябва някакви къси 100-200 лв. Захранваш и ги връщаш в рамките на месец без лихва. Сега захранваш от други карти или теглиш кредит.... Що за глупост. И при вас ли е така ? :х

# 153
Вчера ми се наложи за пръв път да правя превод през приложението. Понеже имам няколко сметки, имах избор от коя. Посочих тази, от която плащам битовите сметки, обаче ми начисли такса 0.50. Отказах се, прехвърлих в Неон и превода мина безплатно. Та да знаете, че не всички преводи през приложението са безплатни.

рових се нещо из тарифите, и се сетих че си имала такса. Ето я - явно си превеждала от сметката Свободни пари. Защо още я държиш?

ПС И малко РЕКЛАМА

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 13:13 от Seiko7075

# 154
Да, точно от нея.
Държа я, защото битови сметки плащам от там, по-прегледно ми е така.

# 155
Днес получих вайбър съобщение от ТБИ , че от 28.11.2024г има промени в общите условия на банката и са цитирани  членовете. Някои друг дали е получил такова съобщение, има ли съществени промени?

# 156
Имейл имам, във Вайбър не.

# 157
Аз получих. Търсих, но нищо не разбрах. Стори ми се единствено, че вече ще може бе да се превеждат по повече от 5000 евро накуп, ако съм разбрал правилно

Днес получих вайбър съобщение от ТБИ , че от 28.11.2024г има промени в общите условия на банката и са цитирани  членовете. Някои друг дали е получил такова съобщение, има ли съществени промени?

# 158
Да, но то и досега беше така. Не знам за преводи, но дори при прехвърляне към сметка в евро не можеше повече от 5000 наведнъж.

# 159
Аз още не съм получил такива нови тарифи. Но пък страшно се изнервих от играта с шейничката на ТИБИ Laughing
Едвам стигнах един път с 10 точки за участие в томболата за 50 лв. ваучер от ОЗОН. Много съм зле. Някой по - млад или дете би се справил по-добре ама ... На детето ми не му се занимаваше.

# 160
Мъжът ми я отвори и разучи и мина за 2-3 минути, на мен ми отне няколко опита по половин час през деня 😂 Но той има 25 години опит "цъкане" 😃

# 161
""""Днес получих вайбър съобщение от ТБИ , че от 28.11.2024г има промени в общите условия на банката и са цитирани  членовете. Някои друг дали е получил такова съобщение, има ли съществени промени? """"
 ----  днес установих че при теглене от банкомат  на булбанн шмекерите /което е единствено за месеца / са ме глобили 3 кинта , и това не е отразено в графата на разходите в телефона , ТА ТОВА са част от измененията по общите условия  !!  Simple Smile
 Да допълня че при получаване на нова пластика от куриерски офис ми дръпнаха такса 2 лв. СЪЩО  без да се отразява  в графата на разходите в телефона .

# 162
Според тарифата за таксите и комисоните тегленето на банкомат на друга банка си е все още без такса. Да не сте надвишили лимита от две безплатни тегления на месец?

# 163
Според тарифата за таксите и комисоните тегленето на банкомат на друга банка си е все още без такса. Да не сте надвишили лимита от две безплатни тегления на месец?

Или лимита от над 800 лв.?

Каква ти е картата, виждам че 3 лв. за теглене на банкомат има на други карти, не от приложението.

# 164
Понеже не мога да увелича горната снимка, пише теглене на пари от мобилно приложение? Как се теглят пари от приложението? И защо са дали Маестро карти като нали ги подмениха с Мастър кард?

Общи условия

Активация на акаунт