Въпроси за TBI Bank - 3

• 31 031
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
Лошото е, че и тук почнаха да падат и според мен още ще падат. Свалят лихвите от ЕЦБ. Аз се надявам на някакви външни алтернативи от депозитните "инвестиции" като влезем в ЕЗ.
При мен дава понякога, че няма интрнет връзка. Изключвам wifi то ако е на него и минавам на мобилна, последователно. И се оправя.

# 721
Някой може ли да даде обратна връзка за neon credit? Заслужава ли си да го активирам, заради кешбека, който може да се получи за покупки с картата при някои търговци? Или по-скоро е набутвация и ще си създам ядове?

# 722
Не е необходим за кешбека, достатъчно е да се плати с неон картата. Въпреки че при мен вече трети месец един кешбек очаква потвърждение, друг пък изобщо не го начисли..

# 723
Предполагам, че чакането е заради срока на връщане на стоката. Когато изтече и не сте я върнали, би трябвало да се потвърди. Поне така пише в общите условия

Не е необходим за кешбека, достатъчно е да се плати с неон картата. Въпреки че при мен вече трети месец един кешбек очаква потвърждение, друг пък изобщо не го начисли..

# 724
Закрих си сметката в евро. Казаха, че и за нея се отнася таксата от 30 лв.
Водих майка, да ѝ закрият сметката Свободни пари и да открием депозит. Тя пък не си носеше телефона, та нищо не стана. Закриване и откриване само дигитално, даже без смартфон не може. Но в случая можеше да получа на моя телефон, на нейния имейл кодовете. Та пак ще ходим. Днес внесе пари, има нов шестмесечен гратисен период.

# 725
По повод закриването на сметка Ви в евро имам питане в случай, че сте го коментирали при посещението си .
 Аз превеждам евро по нея, за да си захранвам депозити. Това движение достатъчно ли е за банката, за да не ме таксува с 30 лв?

# 726
  • София
Движение е, да, достатъчно е.

# 727
Закрих си сметката в евро. Казаха, че и за нея се отнася таксата от 30 лв.
Водих майка, да ѝ закрият сметката Свободни пари и да открием депозит. Тя пък не си носеше телефона, та нищо не стана. Закриване и откриване само дигитално, даже без смартфон не може. Но в случая можеше да получа на моя телефон, на нейния имейл кодовете. Та пак ще ходим. Днес внесе пари, има нов шестмесечен гратисен период.

Коя е сметката Свободни пари? Касичка ли?

# 728
Не е касичката. Друга сметка,  имам я от 9 години. На майка е по-нова. Тя е разплащателна, с лихва 0.10.

Когато има захранване на депозит от сметка в евро се смята за движение, но трябва да е по-често от 6 месеца. Моята от миналия юли няма движение. Тогава ми бяха закрили служебно предната и си открих нова, за да си захраня депозита.

# 729
А, ако натисна бутона захранване и сложа някаква дума от револют примерно, води ли се като движение по сметката, за да не ме таксуват

# 730
Да. Всеки превод е движение.

# 731
Ако не ползвам евровата сметка и сумата е 0, пак ли начисляват такса?

# 732
Ами евровата сметка я откриват автоматично, аз например не съм я заявявала, защо тогава да бъда таксувана за нещо, което не съм искала изрично и не ползвам изобщо? Сега ще трябва да се разкарвам да я закриват.

# 733
Ами евровата сметка я откриват автоматично, аз например не съм я заявявала, защо тогава да бъда таксувана за нещо, което не съм искала изрично и не ползвам изобщо? Сега ще трябва да се разкарвам да я закриват.
  +1   И аз това се чудя?

# 734
Еми добър бизнес план. Правят ти 10 сметки, като си изкараш НЕОН покрай някой кредит и като ти изтече кредитът, зае...ваш TBI приложението (то какво да следиш, нали всичко е без такси). Не следиш вече нещата, и след 6 месеца ей такива 50-60 хил. клиента изгарят по 30 - 60 лв.

Общи условия

Активация на акаунт