Коледни календари - тема №4

• 49 555
  • 492
  •   2
Отговори
# 315
Много исках парфюмният на Нотино, но ...късно разбрах за него... Но, пък другият техен е просто страхотен- за мен. За първи път ти купувам, нооо..определено няма да е да последен😁

# 316
Те пък можеше да пуснат още няколко - не знам защо не го направиха. Сега има няколко оферти с подарък мини парфюм - нищо не им пречеше да са в календар.

# 317
Те пък можеше да пуснат още няколко - не знам защо не го направиха. Сега има няколко оферти с подарък мини парфюм - нищо не им пречеше да са в календар.

Едно е да са в календар, друго е да са отделно. Те мини парфюми могат да си имат отделно, но явно поръчката им за календари е била по-малка. Все пак това е и специфичен продукт за това време от годината и ако не се продаде, ще имат някакви загуби. По-добре по-малко бройки, но сигурно продажби. Другата година може да пуснат повече. Според мен пак ще има такъв календар. Просто трябва да се оглеждаме навреме 😄

# 318
  • На изток от Рая
В момента има отстъпка на коледните календари в Зелен.бг, изкушавам се да грабна един. Тази година почти не си купих, та гледам да наваксам 🙃

# 319
  • София
Отзив за каледнара на RITUALS - харесват ми  това ,че мога да изпробвам продуктите им. Не бях купувала до сега марката , но не мога да кажа ,че съм впечатлена от съотношение цена - съдържание.

# 320
Подобно ми е мнението и за NUXE. Остават ми още няколко дни, но до сега всичко е 15 и 30 мл. Единствено балсама за устни е в пълноразмерна опаковка. По принцип това не ми пречи, защото така мога да пробвам различни продукти от различни серии и така, ако нещо ми хареса, да си го закупя в пълен размер. То и за мен това е идеята на календарите. Харесва ми, че няма аксесоари
- не обичам фибички, ластички, глупости. Не ми харесват само блестящите сухи олиа за тяло, защото не се мажа с такива, но все пак ще ги изпробвам, лятото на морето, например. Надявам се поне в 24 ден да има нещо пълноразмерно. Мернах какво има, преди да го купя, но не помня всичко.

# 321
  • Sofia
L'Occitane- същата работа. Дребни разфасовки, нищо впечатляващо.
The Body Shop - също очакваните неща, но поне тях със сигурност ще ги ползвам изцяло.

# 322
Аз съм доволна от Мас - повечето неща са в нормален размер, само бялата козметика и един фиксиращ спрей (до който още не съм стигнала), са мостри. Има и една тъпа маска за сън (която освен това е и прекалено стегната), която според мен не става за нищо.
Но другите неща са нормални. Само цветовете са доста стандартни, но пък това не е лошо - могат да се носят всеки ден.

# 323
Аз искам да благодаря на девойката, която пусна линк към календарът на Lookfantastic, много ми харесва всичко, което се падна досега и ще си ги ползвам с удоволствие.

# 324
  • София
Отзив за каледнара на RITUALS - харесват ми  това ,че мога да изпробвам продуктите им. Не бях купувала до сега марката , но не мога да кажа ,че съм впечатлена от съотношение цена - съдържание.

И аз така. Като гледам, по-готините неща вече минаха. Свещичките (цели четири!), например,  са голямо отбиване на номера и почти не миришат, докато горят. За размера на продуктите вече измрънках в предишен пост. Laughing Днес имаше едно по-голямо флаконче, което за момент помислих за дезодорант и си викам "Брей, как са се минали!", а то било еднократна доза омекотител за пране! Laughing Като цяло се забавлявам, но догодина бих си взела календар на друга марка.

# 325
  • Асеновград
Аз искам да благодаря на девойката, която пусна линк към календарът на Lookfantastic, много ми харесва всичко, което се падна досега и ще си ги ползвам с удоволствие.
Хаха дано да съм била аз. Няколко пъти говорех за него но и други момичета та може и да не съм аз но помня че пусках и линкове. И аз го имам и съм доста доволна.🙂😍✨

# 326
Аз съм доволна от Мас - повечето неща са в нормален размер, само бялата козметика и един фиксиращ спрей (до който още не съм стигнала), са мостри. Има и една тъпа маска за сън (която освен това е и прекалено стегната), която според мен не става за нищо.
Но другите неща са нормални. Само цветовете са доста стандартни, но пък това не е лошо - могат да се носят всеки ден.

Цветовете са по-стандартни заради различните потребители. Да могат да паснат на всеки.

Look Fantastic още миналата година ми хареса. Ще си го взема някой път. Но един грим/козметика календар на година е достатъчен. Още не съм си изхабила нещата от миналогодишния.

# 327
  • Сф
+1 глас за календара на LF. И аз с кеф си го отварям. Единствено, че червилото и палитрата на 90% съвпада с тези на  Lancome, ама здраве да е. Има и сврщ на Ритуалс, много съм впечатлена как мирише, за първи път имам тяхна

# 328
Като вземат да слагат свещи, направо се побърквам... В календар за 300+ лева (визирам този на "Сефора") едното прозорче да е заето от свещ за мен си е чисто отбиване на номер.

# 329
  • София
Аз се радвам на свещите, ползвам си ги с удоволствие. На мен лаковете за нокти са ми абсолютно ненужни и не ми е приятно да ми ги пробутват.
Тази година така си и останах без нито един календар с козметика. Нищо не ме спечели.

Общи условия

Активация на акаунт