Коледни календари - тема №4

• 76 701
  • 812
  •   1
Отговори
# 780
Къде? От него имам още неща и не бих го взела, но да следя за тазгодишния.

# 781
Благодаря ви, момичета, поръчах го от Гален. Нищо не съм пробвала на марката, нямам идея какви са ароматите, надявам се да не е все роза, но какво такова. Дъщеря ми е голям фен на календарите, тази година много настоява всички да имаме календари, баща ѝ не можа да го убеди, но на мен и на кучето не ни беше трудно да ѝ вържем на акъла.

# 782
https://yves-rocher.bg/advent-kalendar-2025

Намален на 99,90. Много му се чудя, аз се натресох и със бюти бокса на Ланком и има да се мажа до догодина.

# 783
  • софия
Яд ме е за мъжкия на LF! Не поръчах, сега няма и няма време да поръчвам вече, ако до сряда най-късно не се появи. Ще трябва да купувам на Дъглас. Ако някой предложи нещо друго, ще съм благодарна.
Иначе вече си видях на Либърти при дъщерята (влезе и тя в категорията). Набелязала съм да ѝ изпратя един с чай и с шоколадчета.

# 784

Намален на 99,90. Много му се чудя, аз се натресох и със бюти бокса на Ланком и има да се мажа до догодина.

Гледам, че днес Антоанет Попова е пуснала видео за този календар. Ако не те притеснява да знаеш предварително какво има, погледни го и ще решиш дали да се чудиш още 😃

Нюкс вече е изчерпан в Гален.

# 785

Гледам, че днес Антоанет Попова е пуснала видео за този календар. Ако не те притеснява да знаеш предварително какво има, погледни го и ще решиш дали да се чудиш още 😃

Нюкс вече е изчерпан в Гален.

В сайта има описание, прегледах го. Има 2-3 неща които ще идат за подаръци, но май ще си го заръчам. Коледа е, да се поглезим Laughing

# 786
Знам, че слагат описания, но на видео си е друго. Иначе и аз като поръчвам, преглеждам какво има. Да не би да се мина 😃
Щом мислиш нещо, поръчвай. Коледа е 😃

# 787
  • София
Аз гледах, гледах и нищо не ме грабна.
Тази година само с един календар ще мина, този на L'erbolario. Харесвам марката, малките опаковки са ми удобни за пътуване и така тъкмо ще пробвам новите им аромати. Страшно бързо дойде, сигурно за 24 часа. Отлично опакован и добавени щедро мостри + пълноразмерен скраб подарък (при поръчки над 150лв).

# 788
Сега го разглеждам - не са ли прекалили с нещата от серия Джин - струва ми се, че не е за всеки...
Тази година май няма аксесоари, виждам само една връв, но тя май не е прозорче, а е бонус?

# 789
  • София
Сега го разглеждам - не са ли прекалили с нещата от серия Джин - струва ми се, че не е за всеки...
Тази година май няма аксесоари, виждам само една връв, но тя май не е прозорче, а е бонус?
Джин доколкото видях са три вида - портокалови кори, джинджифилови корени, плодове от хвойна. Няма аксесоари, връвта е който иска да си закача кутийките по елхата.

# 790
Миналата година не го ли намаляха в някакъв момент? Може би през последния петък, когато уж е истинският ЧП?
Ще помисля и може би ще го взема.

Освен това, съдържа една голяма и три малки метални кутийки, което ми харесва.
Миналата година накупих намалените чайове на Ахмад, заради кутийките, сега държа основно крафт материали в тях. Не можах да изпия чайовете, мисля че срокът им на годност е до края на годината, но така или иначе - нали са опаковани и сухи, нищо им няма.

# 791
  • София
Днес бях в Джъмбо, видях, че има календар за кучета и за котки, мисля, че по 10 лв бяха.

# 792
  • София
Посоченият грамаж на кремовете за мазане е различен. Изрично попитах за тях и ми казаха, че няма грешка в описанието (и ако има - да им се оплача, което и ще направя):
Скрит текст:

Впрочем, сега рових в пощата си - на 16.11.22-ра съм го поръчала - бил е 40 лв (голяма инфлация!)

И аз го поръчах , дано наистина описанието е правилно защото с трите крема по 250гр , би си струл цената.

За календара на Дъглас се чудя доста и аз. Миналата година го пропуснах, понеже много се дублират продуктите всяка година и си взех този на Rituals, но сега съм поизразходвала всичко и мога пак да купя.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 14:00 от paranoir

# 793
По спомен, в описанието на календара в сайта Зелен изрично пише, че кремовете не са пълноразмерни.

# 794
Да, но за другия календар - с въртележката.

Общи условия

Активация на акаунт