Имам нужда от съвет.

• 4 698
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Основното решение е добро и вече е взето.Посъветвай се с адвокат
за забрана да доближава теб и детето. Ако детето е припозната-дело за издръжка.Уреди си живота,успокой се и не мисли за никакви мъже ,да не попаднеш от трън на глог.
Имаш апартамент и подкрепата на родителите си, повечето и това нямат.

# 16
Гониш го и той се връща? Как влиза в чужда собственост? Я да смениш ключалката и при всеки опит да викаш полиция! Такива шматоци само с жалби се отказват от тормоза!

# 17
  • Paris, France
Изнесе се,да.
Ключове за вкъщи-няма.

Не бъди толкова сигурна, че няма ключове и смени патрона! Да не стане така, че някоя нощ да легнеш и да не се събудиш! Патрон се сменя задължително в такива случаи.

В първия пост пишеш, че майка ти не знае, защото не споделяш с нея, той не ще да се изнася и иска ти да му събираш багажа. Как за няма и 10 часа обясни всичко на майка ти, събра му багажа, той се изнесе, че и без да протестира? Събитията не ми се свързват нещо.

Оттук нататък много внимавай! Никакви мъже в жилището ти, освен на гости. Който мъж те иска, нека осигури жилище!

# 18
Не бъди сигурна, че няма ключове. Дори да гие върнал, нищо не пречи да си е извадил дубликат. Смени си патрона!!!

Подкрепяме те. Дружно и с аплодисменти.

Пак да напиша. Срещи с този само със свидетел!

# 19
Подкрепям, срещай се с него  само пред свидетели, на обществени места  и започни да го записваш на телефона, какво ти говори, какво ти пише, как те заплашва.
Освен това ако запишеш детето на градина предупреди и там.

# 20
  • Варна
Решението ти е много правилно. Относно работата - колкото и клиширано да звучи, срамна работа няма, а още повече познавам професор и лекар в университет, чиято първа работа е била хигиенистка. Толкова.

# 21
Всъщност затова написах,че ако трябва да Ви обясня всичко “трябва да напиша книга”. Мойте родители,както и неговите са наясно със случващото се,но и двете страни в 70% от случаите  не искат да се бъркат.За последното нещо от днес,още когато отказах да му събирам нещата с довод,че не съм му длъжна още тогава се обадих по телефона на майка ми,докато си събираше багажите.Ще кажете “ти и като ходиш до тоалетна ли й се обаждаш”.. не,обадих й се с цел да се “сапикяса” и да се изнесе по най-бързай начин.Отивайки си му казах,че това е последния път в който ще види детето,при което ми се изхрачи в лицето,буквално. Главно е събрал дрехите си и някой аксесоари,има още какво да изнесе.Одеве му събрах още два чувала,които възнамерявам да му изпратя на работното място с такси. 🙂
Дъщеря ми посещава детска градина и честно казано не знам как да обясня ситуацията на възпитателките. Притеснявам се,защото аз свършвам работа в 16:30ч. и ще гледам максимално бързо да отида да я взема,за да не ме изпревари,тъй като досега той я водеше сутрин и я взимаше след работа.Неговото работно време е до 17:00ч. Не искам да изпадам във филми и се надявам да не му се въртят някакви подобни подвизи,като например да вземе детето и тогава наистина ще умра. Не си представям живота без нея и да не знам къде е тя.
Изнесе се,да.
Ключове за вкъщи-няма.

Не бъди толкова сигурна, че няма ключове и смени патрона! Да не стане така, че някоя нощ да легнеш и да не се събудиш! Патрон се сменя задължително в такива случаи.

В първия пост пишеш, че майка ти не знае, защото не споделяш с нея, той не ще да се изнася и иска ти да му събираш багажа. Как за няма и 10 часа обясни всичко на майка ти, събра му багажа, той се изнесе, че и без да протестира? Събитията не ми се свързват нещо.

Оттук нататък много внимавай! Никакви мъже в жилището ти, освен на гости. Който мъж те иска, нека осигури жилище!

# 22
  • София
Състезание по зле написани пързалки ли има напоследък?

# 23
Подай жалба по най-бързия начин! Така ще си се застраховала ако се опита да направи нещо.

# 24
Не разбирам въпроса Ви?
Разберете ме,че не желая да прераства толкова в жалби,съдилища и циркове и панаири.Искам за момента да не се чуваме,да не се виждаме,да нямам допирни точки (майки,бащи и т.н) с него,надявайки се да не направи някоя олигофрения както споменах вече. И вече в по-късен етап,когато мозъка ми се подреди и психически съм готова да поговоря с този човек за детето “ни” и затова кога ще го вижда и какви нейни разходи ще повмв,без да се опитва да ми промива мозъка,че “трябвало и двамата да се променим”.

Подай жалба по най-бързия начин! Така ще си се застраховала ако се опита да направи нещо.

# 25
Не разбирам въпроса Ви?
Разберете ме,че не желая да прераства толкова в жалби,съдилища и циркове и панаири.Искам за момента да не се чуваме,да не се виждаме,да нямам допирни точки (майки,бащи и т.н) с него,надявайки се да не направи някоя олигофрения както споменах вече. И вече в по-късен етап,когато мозъка ми се подреди и психически съм готова да поговоря с този човек за детето “ни” и затова кога ще го вижда и какви нейни разходи ще повмв,без да се опитва да ми промива мозъка,че “трябвало и двамата да се променим”.

Като ти написах по-горе да си умна, ти не прочете ли.
Не искаш жалби, циркове и панаири.
Знаеш ли , колко жени не искаха и сега са на оня свят, защото се надяваха, че нещата ще се успокоят.
Жалбата в полицията е задължителна!
Страх те е да изгориш мостовете ли?

# 26
Малко се обърках. Майка ти нищо не знаела, но пък и двата чифта родители знаели, кой какви багажи събира, защо звъниш на майка си, за да се сапикяса той?

# 27
Не съм казала,че майка ми не знае нищо.Имах предвид,че не мога да й споделя всичко.Не мога да й споделя например,че той ме нарича “едноока свиня”,заради това,че заради заболяването ми едното ми оче е по-изпъкнало от другото,защото предполагам се досещате,че никоя майка не иска да чуе подобно нещо. Днес докато той си събираше багажа й се обадих,защото иначе щеше да продължи да ме мачка,аз знам в какъв ред вървят нещата,а той пред хората независимо пред кого така не се държи!! Напротив тогава е един непознат за мен. Да,родители и на двете страни знаят.От моята страна се предполага,че хората няма какво да направят,освен наистина да ме подкрепят в което и решение да взема.От негова страна родителите са разделени,въпреки че моята майка живее с доведения ми баща,а истинския ми не присъства в живота ми. Неговите родители са разделени вече повече от 15-20г.,защото баща му се е държал по същия извратен начин с майка му,че за капак дори й е изневерявал. Баща му е един див селянин,който въобще не ми е и минавало през ум,че би могъл да направи нещо за сина си,за да съхрани семейството му.А майка му - вятър я вее на бял кон жената.На 60 и кусур години е и въобще не съм й в ухото,за нея е важно по цял ден да си лежи,да обикаля магазини с приятелки и така. Опитвала съм се да искам тяхното съдействие,да седнат да поговрят с него,дори ако се налага да се посети психолог или семеен терапевт,но без успех. 🙂 Никой от родителите му не е заинтригуван в това какво сина им ми причинява.
Малко се обърках. Майка ти нищо не знаела, но пък и двата чифта родители знаели, кой какви багажи събира, защо звъниш на майка си, за да се сапикяса той?

# 28
"панаирите" ще са за негова сметка. Тези хора много мразят другите да ги видят, каквито са. Разкрий го. Нека всички видят. Не го е било срам като е правил всичките тъпни, нали? Щото никой е нямало да разбере. Ха-ха. Сега целия свят ще разбере. Срамът е за него. Давай смело.

# 29
Какво искаш ти,а какво е добре за теб и детето са две различни неща.
Дали са ти добри съвети.Смяна на патрона,срещи само на общствени места,адвокат,дела и така.
Не можеш да му попречиш да вижда детето,ако е припознато. Затова максимално бързо дело за режим на свиждания.
В детската градина уведомяваш какво е положението и да ти се обадят незабавно ако иска да вземе детето.В този случай какви са ти правата,може да каже адвокат.

Общи условия

Активация на акаунт