Отговори
# 75
Тенкю за хубавите гифчета и спомени . Звяр е на барабаните

Красива , чаровна , пленителна усмивка . Heart Eyes

Не мога да устоя .. Blushособено с тези очилаааа още по сексииии SunglassesHeart EyesSunglasses
може ли гифчета Hands Pray
https://x.com/nisagul899/status/1820480789026418741

# 76
Привет❤️

„Права за лошите злодеи"
 CagatayUlusoy / Gaddar
#GaddarKötüleriHaklar

❤️

# 77
Привет❤️

„Права за лошите злодеи"
 CagatayUlusoy / Gaddar
#GaddarKötüleriHaklar

❤️

Ехаааа , страхотни са Sunglasses
кажи какво обичаш да си хапваш да те почерпя ..
Сладолеееед в тази компания няма да откажеш Yum

# 78
https://dox.abv.bg/download?id=b83c1f1c81&fbclid=IwY2xjawF_I0Rle … b6zqQawR6HnamxLuQ

Всички излъчени епизоди на Стая за разпит ви нося...

# 79
Диди, ама преведени ли са или в оригинал, за да зная да ги свалям ли?!

# 80
Диди, ама преведени ли са или в оригинал, за да зная да ги свалям ли?!

Ооо не знам за преводи това са си чисти епизоди без нищо пускам ги да ги има аз ще го изгледам като се натрупат.

# 81
Ооо не знам за преводи това са си чисти епизоди без нищо пускам ги да ги има аз ще го изгледам като се натрупат.
Благодаря ти, Диди!
Аз  ще чакам някакъв превод, без значение на руски или бълг. език, за да ги гледам. Допадна ми сценарият, а Хазал обичам да я гледам в различни превъплъщения.

Цитат
Епизоди 3 и 4, красиви както обикновено, Джихан и нейните сестри, тяхното страдание от детството е обвързващо за тях, положението им е трудно и тъжно 🥺 Джихан и Язджи са красиви, хареса ми 😌 Буквално всички герои са пълни на тайни и мистерия, а четвъртият епизод е затворен, вълнувайте се, дано бяха качили всички епизоди наведнъж 💥🩵👏
#Sorgu . #HazalKaya
(Диди, Hands Pray ако има грешка в имената, редактирай, че превода е от арабски.)

# 82
Тенкю за снимките зад кадър Heart Eyes
Като го качат на достъпен сайт крими сериала  с превод или без тогава ще го изгледаме . Сякаш не ми се тегли от линка на Дидето, но и благодаря . Ако го забавят още  ще го изтегля .

Уникален без думи . Настръхваш ! Ето затова ни липсва толкова.  Докоснат от Бог е !  В кръвта му е да е актьор
 Притежава толкова много таланти.  

Може ли да се визуализира . Hands Pray
https://x.com/its_cagatayF/status/1842217561485668771
Нехир и Сайгън
https://x.com/mdnightjess/status/1841094056111226889

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 17:22 от femmi2

# 83
# 84
Красивата Бенсу Сорал!

Мисля, че се е приготвила за гала на Песента на Републиката. Ама тя участва ли там, не разбрах😀

Сю

Серенай и компания за Кой дойде, кой си отиде.

# 85
И в ТуркРу за онлайн гледане със руски субки - Стая за разпити, за сега до 3ти еп.  https://turkrutv.net/komnata-dlya-doprosov/

# 86
И в ТуркРу за онлайн гледане със руски субки - Стая за разпити, за сега до 3ти еп.  https://turkrutv.net/komnata-dlya-doprosov/
Благодаря ти, Пипи!
Мисля да го гледам с руски субтитри, защото едва ли ще излезе на български.

Сладур...

# 87
Хелоуууу през уикенда. Как тече това време и тази година я преполовихме.  

Пипи , 🌹Благодаря за линка. Като свърша задачите сядам да гледам.

Ани , Hug  много красива Бенсу Сорал си ни донесла.  🖤 Снощи колегите са имали гала вечер на филма за Републиката ,който ще се излъчва по кината.  Любопитно ми е да го погледна заради колегата  Салих Б. и Бирдже Акалай кой знае кога ще е достъпен някъде... Мислех ,че може и Чачо да е там, като гост, но Йок! Може и да ги е поздравил лично по телефона  колегите. Той е аркадаш със Салих и Бенсуто.  С колежката от "Ичерде"  са се виждали и купонясвали.  Шифа с нищо не се отличава, като студен лед ми е не знае да позира.. Лансират я ,но няма качества. Хареса ми само черната рокля върху тялото й на премиерата.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 18:00 от femmi2

# 88
# 89
Здравейте, дами!

Нищо ново за Чачо не откривам, та с кафето ви предлагам и малко спомени.
Време е за рубриката:

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Премиерната вечер в Баку на Delibal с Çağatay Ulusoy и Leyla Lydia Tuğutlu!

9 януари 2016 г.
Екипът на Delibal проведе втората си международна премиерна вечер след Германия, в азербайджанския Baku  Nizami Cinema Center. Екипът излетя от Истанбул за Баку и се срещна с киноманите в четвъртък, 7 януари, в 17.30 ч. турско време.
Çağatay Ulusoy , Leyla Lydia Tuğutlu и режисьорът Ali Bilgin присъстваха на вечерта . Известният турски актьор Чаатай Улусой дойде в Баку и присъства на премиерата на филма Delibal, в който той играе главната роля на симпатичния актьор. Лейла Лидия Тугутлу и режисьорът Али Билгин присъстваха на вечерта.

Улусой; „Хубаво ми е да съм с теб, няма да ти казвам много, за да не е изненада. „Ще гледате красив любовен филм. За първи път съм тук, изобщо не се чувствам чужд. Ето защо Братската страна беше толкова красива. Определено ще дойда отново. Относно филма той каза, че филмът е много красив филм, любовен филм, който е много различен от нормата, и че има много изненади, които очакват публиката. След това Улусой си направи селфи с феновете си за спомен.

Актьорите, които гледаха филма с публиката, след това дадоха пресконференция и отговориха на въпроси на представители на пресата и публиката.
Çağatay каза, че са били посрещнати много добре, всички са били много топли, смятани са за братя, те са били братска страна и ние сме много щастливи. Каза, че са получили много добра енергия. Tuğutlu каза, че са заснели филма за един месец, през август. Беше много горещо, беше трудно, но беше приятно. Çağatay също даде информация за своите татуировки. Каза, че не са истински, били лепенки и било много работа, защото се потили от жегата. Те си направиха селфита с любимите си хора.

Въпреки че някои от феновете на Чаатай Улусой казаха, че той е болен поради уморения си вид, се забеляза, че Чаатай е изключително доволен от вниманието, което му е оказано. Той беше изключително доволен и от положителните реакции към филма.

Премиерата в Баку приключи. Отборът се завърна в Истанбул. След като Чаатай Улусой си почине известно време и облекчи умората си, може би ще може да присъства на гала вечери в няколко града в страната. След това ще бъде подготвен за рекламно заснемане през февруари. Феновете с нетърпение очакват на коя компания или продукт ще бъде рекламно лице. Ще има ли промяна в имиджа? Очаквам промяна в имиджа в зависимост от продукта, който ще рекламира. Косата може да бъде скъсена, брадата може да бъде подстригана, а брадатият вид може да остане във филма Delibal. Ще почакаме и ще видим.

Филмът Delibal развива визията на Çağatay Ulusoy. Неговият изключителен успех в актьорството повиши самочувствието му. Сега той е търсеният мъж от сериала. Феновете вече очакват с нетърпение септември 2016 г.

Delibal направи 695 хиляди боксофис продажби за 2 седмици. Интересът към филма продължава да нараства. Ще дойде на много по-добри места.

"Когато ти се струва, че всичко около теб се обърква, това значи, че нещо хубаво търси място да влезе в живота ти."
Далай Лама

Чудесен ден и добро настроение през почивните дни ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт